Detoxikácia tela - skúsenosti
@yoxinka práve som to išla napísať, je to nezmysel
Podľa mňa to až taký nezmysel nie je. Mne pomohol týždenný detox s nafuknutym žalúdkom a problémami s trávením.
Nie je to úplný nezmysel. Samozrejme, že nejaké krátke detoxy sú zbytočné, to si môžete dať rovno pôst a je to zadarmo 😀 Detox a očista tela je veľký rozdiel. Ja mám úžasnú skúsenosť so systémovou komplexnou očistou tela iba za pomoci bylín (nie dvoch, troch, ale oveľa oveľa viac) a zmeny životosprávy. Ja som sa tak zbavila viacerých zdravotných problémov naraz a to arytmie srdca, alergií, tráviacich problémov, bolestí hlavy, kožných problémov a aj nadváhy. Tak za mňa jednoznačne to má veľký význam, no musí v tom byť systém a komplexnosť. A bylinky je potrebné jesť, tie výživové kadejaké doplnky stravy, to nemá nejaká efekt, ani čaje, maceráty, tinktúry, no byliny vo väčšom začať jesť už urobí svoje 🙂 A orgány očistiť, vyživiť a regenerovať má vždy význam, vtedy si plnia svoju úlohu perfektne. Taká pečen je veľmi dôležitá a je úžasnej regenerácie schopná 🙂 Diéty sú tiež blbosť z môjho hľadiska, nám sa musí stať životným stýlom dobrá a zdravá životospráva, ja sa to stále učím, to nejde zo dňa na deň 🙂
@zdenka13 Dobrý den vedeli by ste mi napisať ake bylinky ste uživali kedy a ako ?

@martrle
Ľudské telo je pravidelne detoxikované a túto detoxikáciu vykonávajú nepretržite obličky a pečeň. Všetko ostatné sú výborné marketingovo zvládnuté bludy na vyťahovanie peňazí od ľudí 🙂