DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH
Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....
caute baby ..tak hlasim som doma z caru....choroba este pretrvava ale hadam do OPU prejde..mam v lavom asi 4 foliky a v pravom 1 a etse nejake male..tak celkom dobre na nizske amh nie? uviidme kolko bude zrelych drzte palce 🙂
@lenka_21 Děkuji, kéž bys měla pravdu a já byla další těhulka s nízkým AMH 🙂
@evickav tak jsem zpátky od obvodní doktorky, neschopenku mi napsala úplně bez problémů 🙂 Tak teď si budu pár dní užívat pohodičky a klídku, než začnu být nervozní z toho, jestli to vyšlo, nebo ne 😉
Tobě držím palce, aby zítra na sonu bylo co nejvíc pěkných vajíček 🙂
@zibi to je super, 5 folíků, velká gratulace 🙂 A to máš minimálku, nebo klasickou stimulku injekcemi?
@kikina9
@zibi
ahojte, teraz sme sa vrátili,,, takže máme folíky 21 mm,16 mm, 18 mm a asi ešte aj štvrtý, ale ten neviem aký je veľký,,, stielka je 8 mm,,, to dúfam ešte porastie,,, zajtra večer o 21 si mám pichnúť Ovitrelle a v piatok idem na OPU,,, ak bude všetko v poriadku, tak v nedeľu na vklad,,,
@zibi Tak já si leták ani nepřečetla 😉 Věřím tomu, co mi řeknou doktoři, snad ví, co dělají 😉
Jinak se ti přiznám, z celého množství léků, které jsem užívala při stimulaci a užívám teď po ET, tak jsem nečetla jediný příbalový leták 🙂 Raději nechci vědět, co všechno se mi může stát 🙂 🙂 🙂
@zibi dopadla som na prd,,, folíky boli síce 4,ale svine sa včera popraskali,takže dnes sa žiaden odber nekonal,,, máme skúsiť prirodzene, keďže som nastimulovaná, tak by sme to mali využiť,,, včera večer ma dosť pichalo podbruško a aj BT som mala už ráno stúpnutú,tak som s tým počítala, že to malo byť o deň skôr,,, dostala som ďaľšie tabletky a na ďaľší cyklus musím prísť na sono už na 10 deň,,, teraz to bolo už neskoro na 12 deň,,,
myslela som ,že už to bude bez roboty 😀 a zase musíme makať 😀 😀
a čo ty? vajká sa oplodnili?
@evickav No to nemyslíš vážně ☹ Moc mě to mrzí, člověk už se těší, tolik folíků a nic z toho, ach jo ☹ ☹ ☹
Taky jsem měla původně strach z popraskání, ptala jsem se dr., jestli by nešlo podat třeba Cetrotide (které má zabránit předčasné ovulaci a já jsem měla ještě několik injekcí doma), no a bylo mi řečeno, že se to u minimálky nepoužívání, že se prý nestává, že folíky prasknou samy 😒 Ale co jsem si četla v některých internetových poradnách, tak prý se tyto injekce někde používají i u minimálky. Ty chodíš do Reprofit, nebo se mi to plete? Doufám, že po tobě aspoň nechtěli žádné peníze 😉
Drž se 🙂
@zibi tak jak jsi dopadla, kolik vajíček se podařilo oplodnit?

@mili78 tak to je fakt divné,,, asi by som si dala urobiť to AMH ešte raz