icon

DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH

lenka_21
1. júl 2011

Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....

evickav
18. mar 2012

@mili78 tak to je fakt divné,,, asi by som si dala urobiť to AMH ešte raz

zibi
19. mar 2012

caute baby ..tak hlasim som doma z caru....choroba este pretrvava ale hadam do OPU prejde..mam v lavom asi 4 foliky a v pravom 1 a etse nejake male..tak celkom dobre na nizske amh nie? uviidme kolko bude zrelych drzte palce 🙂

kikina9
19. mar 2012

@lenka_21 Děkuji, kéž bys měla pravdu a já byla další těhulka s nízkým AMH 🙂
@evickav tak jsem zpátky od obvodní doktorky, neschopenku mi napsala úplně bez problémů 🙂 Tak teď si budu pár dní užívat pohodičky a klídku, než začnu být nervozní z toho, jestli to vyšlo, nebo ne 😉
Tobě držím palce, aby zítra na sonu bylo co nejvíc pěkných vajíček 🙂
@zibi to je super, 5 folíků, velká gratulace 🙂 A to máš minimálku, nebo klasickou stimulku injekcemi?

zibi
19. mar 2012

@kikina9 klasicku teda monimalka je aka 🙂

kikina9
19. mar 2012

@zibi Minimálka je jenom tabletatami Clostylbegytu 🙂 A jaké jsi měla injekce, a v jakém dávkování?

zibi
19. mar 2012

@kikina9 aha...no nie ja som mala puregon 300 jednotiek a decapepthyl....uvidime kolko bude zrelych.. pri prvom som mala dve jednotkove a jedno dvojkove vajko

evickav
19. mar 2012

@kikina9 teraz budeš doma pekne v pohodičke odpočívať,,, vonku je krásne, zájdeš si len tak na vychádzku,,, a utečie ti to ani sa nenazdáš 🙂

@zibi si ma inšpirovala,,, budem sa snažiť napodobniť zajtra 🙂

zibi
19. mar 2012

@evickav super daj veiet..ale este nic nie je vyhrane...lebo este neviem kolko ich bude pri OPU a akej budu kvality cize taka polovicna radost..a hlavne ci sa oplodnia..lebo minule sa nam neoplodnili ..takze si drzme palce 🙂

kikina9
20. mar 2012

@evickav ahoj, tak jak jsi dopadla na soně?
@zibi kdy jdeš na OPU?

evickav
20. mar 2012

@kikina9
@zibi
ahojte, teraz sme sa vrátili,,, takže máme folíky 21 mm,16 mm, 18 mm a asi ešte aj štvrtý, ale ten neviem aký je veľký,,, stielka je 8 mm,,, to dúfam ešte porastie,,, zajtra večer o 21 si mám pichnúť Ovitrelle a v piatok idem na OPU,,, ak bude všetko v poriadku, tak v nedeľu na vklad,,,

kikina9
20. mar 2012

@evickav Jé, tak to je super, krásná úrodička 🙂 🙂 🙂 Na to, že máš nízké AMH, úplná nádhera 🙂 Budu moc držet palce, aby při OPU v každém folíku našli krásné vajíčko 🙂

zibi
20. mar 2012

@evickav super moja... ja mam tiez asi 4 iste v lavom a pravom jeden .... no ja mam pregnyl..skoda lebo ovitrelle sa picha do brucha a pregnyl do zadku sa mi nechce trepat na pohotovost este ze je mm doma 🙂 drzme si palce...ja mam opu skor 🙂 o den

zibi
20. mar 2012

@kikina9 pozajtra 🙂

kikina9
20. mar 2012

@zibi Já jsem si píchala taky Pregnyl, a do břicha 🙂 Při OPU budu držet palce, ať je co nejvíc vajíček 🙂

zibi
20. mar 2012

@kikina9 dakujem ...ja veim ale tu kazu do svalu tak nechcem riskovat pri tych mojich problemoch 🙂

kikina9
20. mar 2012

@zibi To je jasné, taky vzorně poslouchám, co mi lékaři řeknou 😉 Ale je to zajímavé, že všude říkají něco jiného. Mě v našem CARu řekli, že se Pregnyl píchá do břicha 🙂

zibi
20. mar 2012

@kikina9 no tak neviem ..na letaku pisu ze do svalu..tak zadok, noha, ruka..do brucha je u nas do faldu pod kozu 😀 no sranda nie? 😀

kikina9
20. mar 2012

@zibi Tak já si leták ani nepřečetla 😉 Věřím tomu, co mi řeknou doktoři, snad ví, co dělají 😉
Jinak se ti přiznám, z celého množství léků, které jsem užívala při stimulaci a užívám teď po ET, tak jsem nečetla jediný příbalový leták 🙂 Raději nechci vědět, co všechno se mi může stát 🙂 🙂 🙂

evickav
21. mar 2012

@zibi na zajtra moc držím palce 🙂

zibi
22. mar 2012

@evickav tak dakujem...mame sedem vajok ..
uvidime ako zajtra embryjka ..myslite na mna... 🙂

kikina9
22. mar 2012

@zibi Jé, super zpráva, krásná úrodička 🙂 Na zitra držím palce, ať máte všechna krásně oplozená 🙂

zibi
22. mar 2012

@kikina9 dik moja....budeme to potrebovat

kikina9
22. mar 2012

@zibi Si říkám, že to snad ani není možné, tolik vajíček při nízkém AMH 🙂 🙂 🙂 Opravdu nádhera 🙂

evickav
22. mar 2012

@zibi jééééé,, aj ja chcemmmmm 😀
tak nech sa len pekne delia 🙂
a že nízke AMH 🙂

zibi
22. mar 2012

@evickav no hej nizske... dufam ze budu dobre lebo este nie je ziadna vyhra..minule sa mi neoplodnili..tak dufam ze teraz sa opldodnia..pevne verim a modlim sa 🙂

kikina9
22. mar 2012

@evickav Zítra přeju hodně štěstí při OPU 🙂

evickav
22. mar 2012

@zibi po takej vitamínovej bombe akú dostali by sa mohli pochlapiť,že? 🙂 tak už zostáva fakt len veriť a dúfať 🙂

zibi
23. mar 2012

@evickav presne ak moja..daj vediet ako si dnes dopadla 🙂

evickav
23. mar 2012

@zibi dopadla som na prd,,, folíky boli síce 4,ale svine sa včera popraskali,takže dnes sa žiaden odber nekonal,,, máme skúsiť prirodzene, keďže som nastimulovaná, tak by sme to mali využiť,,, včera večer ma dosť pichalo podbruško a aj BT som mala už ráno stúpnutú,tak som s tým počítala, že to malo byť o deň skôr,,, dostala som ďaľšie tabletky a na ďaľší cyklus musím prísť na sono už na 10 deň,,, teraz to bolo už neskoro na 12 deň,,,
myslela som ,že už to bude bez roboty 😀 a zase musíme makať 😀 😀
a čo ty? vajká sa oplodnili?

kikina9
23. mar 2012

@evickav No to nemyslíš vážně ☹ Moc mě to mrzí, člověk už se těší, tolik folíků a nic z toho, ach jo ☹ ☹ ☹
Taky jsem měla původně strach z popraskání, ptala jsem se dr., jestli by nešlo podat třeba Cetrotide (které má zabránit předčasné ovulaci a já jsem měla ještě několik injekcí doma), no a bylo mi řečeno, že se to u minimálky nepoužívání, že se prý nestává, že folíky prasknou samy 😒 Ale co jsem si četla v některých internetových poradnách, tak prý se tyto injekce někde používají i u minimálky. Ty chodíš do Reprofit, nebo se mi to plete? Doufám, že po tobě aspoň nechtěli žádné peníze 😉
Drž se 🙂
@zibi tak jak jsi dopadla, kolik vajíček se podařilo oplodnit?