icon

DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH

lenka_21
1. júl 2011

Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....

zibi
12. apr 2012

@zlatanka30 moja a ake mas amh ? si bola v iscare na ivf ?

lilisa
12. apr 2012

@lenka_21 a střídmo znamená co? denně kolik? nebo obden? Já si zrovna dala 2 dc co jsem si to tu řpečetla 😀

zibi
12. apr 2012

@lilisa asi jeden poharik denne..nieze vyslopes celu flasu kazdy den 😀 😀 😀

zibi
12. apr 2012

inak aj ta kopkacova - liecitelka odporucala nejaky druh cerveneho vina pit.. a kadejake zabaly a neviem co ..na podbrusko... baby sa aj zospodu naparuju..kazdemu dala daco ine...len skoda ze tak daleko od nas byva 😖

lilisa
12. apr 2012

@zibi no to je mi jasné, že ne celou flašku 😀

lilisa
12. apr 2012

Zibi: a manžel má problém s SPG? 🤐

zlatanka30
12. apr 2012

@zibi amh mam 0 ☹ ano druhe ivf iscare v mt a nic

lilisa
12. apr 2012

@zlatanka30 a při 0 se už vajíčka netvoří? a kolik ti je let?

zibi
12. apr 2012

inak baby nasla som aj dalsi prirodny produkt dhea

http://www.okzdravie.sk/okzdravie/eshop/0/0/5/1...

..obsahuje rastlinu ktora obsahuje dhea

@zlatanka30 moja tak to mi je luto.. 😔 viem ako sa citis.. ☹ a nemala si vajka alebo co sa stalo?

zibi
12. apr 2012

@lilisa o aj moj ma ..berieme vitaminky sa to trochu zlepsilo tak uvidime

lilisa
12. apr 2012

kolik že má manžel spermijek? 😖

zlatanka30
12. apr 2012

@lilisa tvoria ale nekvalitne a amh je o tom aka je zasoba vajicok.mam len jeden vajecnik.37 rokov mam

lenka_21
autor
13. apr 2012

@lilisa Ako pisala @zibi ... striedmo 😀 2dc je v pohode, ak sa nemylim ty teraz stimulujes, takze pocas stimulky a cca 2-3 po vklade je to Oki, potom by si uz mala prestat 😉

evulatko
13. apr 2012

@lenka_21, ty toho o DHEA vis tolik,,,, poradila bys mi prosim,je to nejak casove omezene, jak dlouho se muze brat?Za mesic me ceka stimulace, ale beru ho vlastne uz od prosince, tak jestli to neni moc... Diky🙂

lenka_21
autor
13. apr 2012

@evulatko Minimalne by sa to malo brat 3 mesiace, aby sa dostavil ucinok.... cca po 6 mesacnom uzivani si treba dat aspon mesiac pauzu 😉 Ak nemas ziadne vedlajsie ucinky, tak ak to beries dlhodobejsie nemalo by to uskodit, ale ked skoncis stimulku tak by som to na chvilku vysadila ... verim, ze ta chvilka bude 9 mesiacov 😀 😀 😀

evulatko
13. apr 2012

@lenka_21., mockrat dekuji a preji rychly a bezproblemovy porod a pak hodne stesti s miminkem🙂

zibi
13. apr 2012

no tak ja si idem baby kupit toto 😀

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13669785&tab=3 je to na podporu estrogenu ..cize pri nizsom amh je potrebny a zlepsuje aj rast sliznice

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8989216&tab=2
- to je prirodne dhea vcera som to objavila... obsahuje rastlinu v prirodnej forme..ktora sa rovna syntetickemu dhea a nie je az taka skodliva

a este idem uzivat to kajenske korenie 😀 😀 😀
tak budem predrogovana 😀
uviim ci mi to zaberie a bude robit dobre..ale predtym zajdem na nefrologiu nech mi poberie tie hormony nadladviniek aby som si neposkodila 😅

zibi
13. apr 2012

@lenka_21 lenus a kolko si platila v heliose za tu operaciu?

nika19
13. apr 2012

@kacenkab ahoj, ako sa ti podarilo tak zvysit amh? Ja presne toto vsetko beriem a v kontrolnom vysledku po dvoch mesiacoch mi amh kleslo z 0,8 na 0,6 :(, uplna panika ma prepada...no uvidime po troch mesiacoch....ale mozno medzitym, podla rozhodnutia, ktovie ci neskusime uz IVF

lenka_21
autor
14. apr 2012

@zibi Netusim, bolo to davnejsie, ale skus ich stranku popr.tam zavolaj a urcite ti povedia. Mozes ist aj na laparoskopiu (tu bezne robia v nemocke) a hradi ti to tvoja poistovna, ale to je uz viac invazivny zakrok. Vsetky tieto liecenia neplodnosti stoja nehorazne peniaze 😠

@evulatko Dakujem 🙂

kikina9
15. apr 2012

@evickav ahoj, na zítra moc držím palce, aby bylo co nejvíc zralých vajíček 🙂 🙂 🙂
Dej potom vědět, jak jsi dopadla 🙂
Já jdu zítra na ultrazvuk, jestli je srdíčko, tak mám trošku strach, ale snad to bude O.K.

evickav
16. apr 2012

@kikina9
@lenka_21
@zibi
ahojte,,, odobrali mi 4 vajká,,, len ešte nevieme aké boli,,, máme si volať zajtra a povedia nám aké boli a či sa oplodnili,,, ak áno, tak vklad buď v stredu alebo po predĺženej kultivácii v sobotu,,, a zase som na prášky 😀
toto čakanie 🙂

@kikina9 aké bolo sono? počula si srdiečko?

zibi
16. apr 2012

@evickav moja to ti verim ja som bola tiez taka nervozna..ze som aj zabudla na to ze sa embryjka musia uchytit ..len som sa sustsredila aby dajake boli aby som mala krasne embryjka ..och jaj
ale aj tak si myslim ze mi pomohla ku krasnym vajkam melatonin, kasicka a spol 😀
uz som si kupila aj chilli pastu .. mozno by si mala skusat aj ty chilli ze by sa malo do et brat lebo podporuje prekvenie maternice , oklame imunitu a zabezpecuje tym lepsie uhniezdenie v maternici..
drzim palce na krasne embryjocka..tfuj, tfuj , tfuj 😅 daj vediet moja a velmina teba myslim 🙂

kikina9
16. apr 2012

@evickav ahoj, gratuluju ke 4 vajíčkám, super 🙂 🙂 🙂 To ti věřím, že máš strach, aby došlo k oplodnění, ještě si pamatuji, jak jsem byla nervozní já, měla jsem si volat ve 12 hodin, a abych na to nemusela celé dopoledne myslet, tak jsem se zaměstnala prací a umyla okna v celém bytě 😉 A přesně ve 12. jsem celá rozklepaná volala 🙂 Toho strachu se opravdu už nezbavíš 😉 Teď budeš mít strach, aby se vajíčka oplodnili, potom zase, aby se uchytily, potom aby bylo srdíčko, potom zase ze screeningu vývojových vad, no prostě až do porodu pořád něco. A porodem to zdaleka nekončí 😉
Dej zítra vědět, kolik vajíček se podařilo oplodnit, budu celá netrpělivá čekat na skvělé zprávičky 🙂
U mě na sonu už bylo prý pěkně vidět srdíčko, já jsem ho ale bohužel neviděla, hold špatně vidím 😉 Už mě propustili z péče CARu k obvodnímu gynekologovi, ale jak píšu výše, strach, aby bylo všechno v pořádku, mám pořád 😉

lenka_21
autor
17. apr 2012

@evickav Supeer ... tak drzim palceky a cakam na vysledky 🙂

@kikina9 Jeeej tak mame srdiecko 🙂 😉 🙂 to je perfektne a nebojkaj aj ja som stale hladala srdiecko a obcas som ho nevidela aj ked mi ho ukazovali 🙂 Dolezite je, ze je tam a pekne bije!

evickav
17. apr 2012

@lenka_21
@kikina9
@zibi
zajtra si ideme pre drobčeka 🙂 zo 4 vajok boli iba dve vhodné na oplodnenie,,, a na transfer je dobré len jedno embryjko,,, tak im tam musím pri transfere povedať,aby mu pribalili aj zúbky,aby sa mi tam dobre zahryzlo 😀

kikina9
17. apr 2012

@evickav Super, gratuluji 🙂 Hlavně že je aspoň to jedno 🙂 Podívej se na mě, jedno úplně stačilo 😉
Moc držím palce, aby se mu u tebe zalíbilo 🙂

lenka_21
autor
17. apr 2012

@evickav Supeeer tesim!!! Aj podla mna 1 staci ... ja mam kamosku co ma z 1 vlozeneho vajka trojicky 😀 😀 😀

zibi
17. apr 2012

@evickav super moja...myslim na teba..potom len oddychuj a nic nerob 🙂
@lenka_21 to vazne moja? to ako z jedneho embryjka sa mozu spravit este embryjka 😕 😕 😕

evickav
17. apr 2012

@kikina9
@lenka_21
@zibi
stať sa môže všetko,,, príroda je nevyspytateľná 😀
takže má jednovaječné trojčatá? nestraš 😀 😀 😀