DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH
Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....
inak aj ta kopkacova - liecitelka odporucala nejaky druh cerveneho vina pit.. a kadejake zabaly a neviem co ..na podbrusko... baby sa aj zospodu naparuju..kazdemu dala daco ine...len skoda ze tak daleko od nas byva 😖
Zibi: a manžel má problém s SPG? 🤐
@zibi amh mam 0 ☹ ano druhe ivf iscare v mt a nic
@zlatanka30 a při 0 se už vajíčka netvoří? a kolik ti je let?
inak baby nasla som aj dalsi prirodny produkt dhea
http://www.okzdravie.sk/okzdravie/eshop/0/0/5/1...
..obsahuje rastlinu ktora obsahuje dhea
@zlatanka30 moja tak to mi je luto.. 😔 viem ako sa citis.. ☹ a nemala si vajka alebo co sa stalo?
kolik že má manžel spermijek? 😖
@lilisa tvoria ale nekvalitne a amh je o tom aka je zasoba vajicok.mam len jeden vajecnik.37 rokov mam
@evulatko Minimalne by sa to malo brat 3 mesiace, aby sa dostavil ucinok.... cca po 6 mesacnom uzivani si treba dat aspon mesiac pauzu 😉 Ak nemas ziadne vedlajsie ucinky, tak ak to beries dlhodobejsie nemalo by to uskodit, ale ked skoncis stimulku tak by som to na chvilku vysadila ... verim, ze ta chvilka bude 9 mesiacov 😀 😀 😀
no tak ja si idem baby kupit toto 😀
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13669785&tab=3 je to na podporu estrogenu ..cize pri nizsom amh je potrebny a zlepsuje aj rast sliznice
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8989216&tab=2
- to je prirodne dhea vcera som to objavila... obsahuje rastlinu v prirodnej forme..ktora sa rovna syntetickemu dhea a nie je az taka skodliva
a este idem uzivat to kajenske korenie 😀 😀 😀
tak budem predrogovana 😀
uviim ci mi to zaberie a bude robit dobre..ale predtym zajdem na nefrologiu nech mi poberie tie hormony nadladviniek aby som si neposkodila 😅
@kikina9
@lenka_21
@zibi
ahojte,,, odobrali mi 4 vajká,,, len ešte nevieme aké boli,,, máme si volať zajtra a povedia nám aké boli a či sa oplodnili,,, ak áno, tak vklad buď v stredu alebo po predĺženej kultivácii v sobotu,,, a zase som na prášky 😀
toto čakanie 🙂
@kikina9 aké bolo sono? počula si srdiečko?
@evickav moja to ti verim ja som bola tiez taka nervozna..ze som aj zabudla na to ze sa embryjka musia uchytit ..len som sa sustsredila aby dajake boli aby som mala krasne embryjka ..och jaj
ale aj tak si myslim ze mi pomohla ku krasnym vajkam melatonin, kasicka a spol 😀
uz som si kupila aj chilli pastu .. mozno by si mala skusat aj ty chilli ze by sa malo do et brat lebo podporuje prekvenie maternice , oklame imunitu a zabezpecuje tym lepsie uhniezdenie v maternici..
drzim palce na krasne embryjocka..tfuj, tfuj , tfuj 😅 daj vediet moja a velmina teba myslim 🙂
@evickav ahoj, gratuluju ke 4 vajíčkám, super 🙂 🙂 🙂 To ti věřím, že máš strach, aby došlo k oplodnění, ještě si pamatuji, jak jsem byla nervozní já, měla jsem si volat ve 12 hodin, a abych na to nemusela celé dopoledne myslet, tak jsem se zaměstnala prací a umyla okna v celém bytě 😉 A přesně ve 12. jsem celá rozklepaná volala 🙂 Toho strachu se opravdu už nezbavíš 😉 Teď budeš mít strach, aby se vajíčka oplodnili, potom zase, aby se uchytily, potom aby bylo srdíčko, potom zase ze screeningu vývojových vad, no prostě až do porodu pořád něco. A porodem to zdaleka nekončí 😉
Dej zítra vědět, kolik vajíček se podařilo oplodnit, budu celá netrpělivá čekat na skvělé zprávičky 🙂
U mě na sonu už bylo prý pěkně vidět srdíčko, já jsem ho ale bohužel neviděla, hold špatně vidím 😉 Už mě propustili z péče CARu k obvodnímu gynekologovi, ale jak píšu výše, strach, aby bylo všechno v pořádku, mám pořád 😉

@zlatanka30 moja a ake mas amh ? si bola v iscare na ivf ?