icon

DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH

lenka_21
1. júl 2011

Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....

levandulka78
8. aug 2013

@lagunasa asi ano ... preto som sem napisala, ze aj takto sa to niekedy podari, aj ked vsetky vieme, ze je to velmi velmi individualne a skusame vsetko mozne, aby to vyslo ...

sysinek
9. aug 2013

Ahojte dievcata, lekarka mi poradila uzivat na 3 mesiace Dheu, potom kontrola na stav AMH a potom IVF soft. mam celkom strach, lebo som vas citala dozadu a pisali ste tam o moznych vedlajsich ucinkoch. Lekarka ma sice upokojila, ze je to pod dohladom lekara, ale aj tak...mam respekt. Mate niekto aj konktretnu skusenost s tymto preparatom.?Dakujem za kazde info.

gombicka
9. aug 2013

@sysinek ja som to uzivala, ale len samovolne, bez kontroly lekara, ale vysledok po 2 IVF bol urcite ze lepsi ako pri prvom, kde som to neuzivala....no ci to bol vysledok DHEI, to s urcitostou nemozem povedat.

agneszka
10. aug 2013

Přípravek mi doporučili v caru,zkoušeli jsme zda nebudou vajíčka kvalitnější,ale nebyla. jdem do darovaných,snad se konečně povede. Jediné co se po DHEA změnilo,tak že vajíčka dozrávala rychlejí než při minulých stimulacích. Po DHEA jsem měla dvě stimulace,ale kvalita se spíš zhoršovala. Nepocitovala jsem po tomto preparátu žádnou změnu,některé holky psaly,že mají víc energie atd..ale já nic,jako bych brala lentilky 😀

zibi
17. sep 2013

baby tak mozem smelo prehlasit ze terapia D3 zabrala ..moje amh bolo pred rokom 0,21 potom ako sa som zvysila moje velmi nizske D3 hodnoty aspn na 22 tak mi amh stuplo na 0,58 a teraz po lete a brani vitaminu d3 kde mam hodnotu d3 po lete asi nieco zec 100 teda uz nemusim brat decko zatial moje amh je 2,47 hore dole par stupnov cize mne terapia d3 zabrala 🙂

pavel24
Odpoveď bola odstránená
janinne
23. sep 2013

Ahojte, neviete mi poradit prosim, ze ktroru DHEA a kde treba kupit? nasla som nejake na oliveland stranke ale neviem ci to su tie spravne resp. prirodne. Ake beriete vy? vdaka

agneszka
27. sep 2013

@janinne od firmy Biovea

janinne
29. sep 2013

@agneszka dakujem, porovnala som zlozenie a vyzera to rovnako 😀

agneszka
29. sep 2013

@janinne ¨dostala jsem doporučení na tyto léky od své Dr.ale nemělo to žáden efekt..bohužel

janinne
1. okt 2013

@agneszka neviem, citam tu strasne vela roznych veci co zabralo a nezabralo, tak clovek ani nevie. Podla mna to je cisty pokus omyl, pokial nie je konkretny zdravotny problem. Ja aj manzel sme oficialne v poriadku a furt nic. Tak vyskusam aj toto a uvidim. Aspon si mozem povedat, ze som urobila maximum... Neskusala si Gynex kvapky? to mi tiez poradili, tak to idem tiez vyskusat. je to bylinkovy extrakt. Drzim palce....

agneszka
1. okt 2013

@janinne AHOJ GYNEX MÁM ZROVNA NA POŠTĚ..DNESKA MI PŘIŠEL,ALE MUSÍM TAM ZAJÍT. Ptala jsem se na svého dr.a řekl cokoli přírodní užívat..sice to neříkal s přílišným přesvědčením,ale já mám bylinky ráda tak vyzkouším.Psala mi kamarádky ,že jí to před lety taky lékař schválil a ona po té kůře otěhotněla,tak musíme věřit ,že to bylo zrovna po tomhle 🙂

regi33
15. okt 2013

Regi 33Dnes 13:30??.??.221.184

Ahojte dievcata a zienky, ja by som vam poradila bylinkovu smes od znamej bylinkarky a hlavne uspesnej liecitelky p.Marie Trebenovej, ktora pomaha pri vsetkych moznych neduhoch zenskych problemov, od pociatkov vsetkych mensturacnych bolesti cez spevnenie zenskeho svalstva a maternice( co je prospesne na udrzanie plodu pri tehotenstve) az po uspesne oplodnenie a plodnost ako taku. Zbehnite si do lekarne a vypytajte si tychto 6 bylin balenych po 50g: lubovnik, zihlava, alchemilka, hluchavka, nechtik a rebricek. Doma poriadne bylinky spolu premiesajte a pije sa 3 mesiace - 3kury, potom 1 mesiac pauza a dalej 3 mesiace a takto dokola, dolezite je, ze sa pitie tohto caju vynechava pocas menstruacnych dni. Davkovanie: 3xdenne jedna cajova lyzicka sa zaleje 250ml vriacej vody necha vyluhovat na 15 min, vzdy bezprostredne cerstvy caj s cerstvo zaliatou vodou. A ZENSKE PROBLEMY SU PREC!!!

tatama
20. okt 2013

ahojte, zostalo mi original DHEA (zakupene v rakuskej lekarni), tak ak by ste niektora potrebovala, ozvite sa mi, rada posuniem

evickav
28. okt 2013

@tatama ahoj, kolko pred IVF sa to ma uzivat, ako dlho a kolko tabletiek mas?

deinad
30. okt 2013

@evickav ja som dheu uzivala 3x denne jednu tabletu pocas 3 mesiacov...

evickav
30. okt 2013

@deinad ja prave podstupujem IVF, tak uvidim, ci to budem muset uzivat, dufam ze uz nebude treba

deinad
31. okt 2013

@evickav aj ja dufam, ze uz nebudes potrebovat, drzim palce, ja som mala po nich pekne silne vajka 🙂, aj ked mi to nevyslo... ale pred mojim trajsim 5.ivf ich neberiem, tiez zacinam stimulovat hned ako pride mrcha..beriem matersku kasicku, D3 a inofolic....

ivvka29
6. nov 2013

@tatama ahoj ešte to ponúkaš? Aká je to značka? pomohlo ti to?

lagunasa
28. nov 2013

tak podla mojej skusenosti mi Dhea mozno trosku nabudila zaspate vajicka, ale bohuzial mam pocit ze na kvalite im urcite nepomohla. po brani 75mg asi 2.5 mesiaca sme teraz boli na 2.IVF ale tentokrat minimalke len s clostilom a z dvoch folikulov odobrali len jedno vajicko a aj to vraj bolo nezrele a nekvalitne. ze ak by bolo len nezrele tak by sa dalo oplodnit ale bolo aj nekvalitne a s tym nevedia nic robit.

kako23
11. dec 2013

Baby, prelúskala som si túto tému už aj predtým ale aj teraz. Mám AMH 0,25 akurát, že tento mesiac mi zistili aj FSH zvýšený na 12,9. Chystáme sa na soft IVF do Brna. Mám mierne zníženú funkciu štítnej žľazy, takže s DHEA riskovať nechcem, aj keď vďaka Euthyroxu už je na dobrej úrovni. Viete mi poradiť niečo na aspoň minimálne ovplyvnenie kvality vajíčok? Začínam brať INOFOLIC, materskú kašičku, rybí olej s prirodzeným obsahom vit.D3, E, A, kyselinu listovú s B6, alchemilku. Viete mi poradiť ešte niečo iné?

kajoska
16. dec 2013

Ahoj holky.
především bych Vám chtěla všem, které sem přispíváte moc poděkovat. Tato diskuse mně pomohla v nejhorších chvílích, přečetla jsem ji celou a rozhodla jsem se díky ní nepropadat depresi, ale zabojovat. Jaký bude výsledek nevím. Při svém hledání cesty jsem narazila na hormonální jógu, podle její autorky je možné zlepšit hormonální profil až o 254 %. celá sestava zabere asi tak 30 min. Já jsem se přihlásila do kurzu. pokud nemáte nikoho v okolí, kdo HJ vyučuje, viděla jsem nějaké videa i na YouTube. Myslím, že každé cvičení je dobré, takže uškodit nemůže. Tak zatím asi tolik
Dejte vědět co pomáhá vám - fyzicky, psychisky a tak. Díky
Karla

ep8985
27. dec 2013

Ahojte kočky. Gynda mi zistila hodnoty AMH 5,052 ug/l tj. vysoké AMH. Prosím Vás, čo sa s tým dá robiť? Ako otehotnieť?

miko79
8. jan 2014

Ahojte dievčatá,píšem prvý krát ale chcem Vás trošku povzbudiť,mne zistili AMH 0, absolvovala som 2xIVF,bohužiaľ neúspešne,už som sa zmierila s tým, že nikdy nebudem mať druhé bábo ( už mám synčeka 8.ročného,úplne bez problémov počatý a donosený) a ešte mi zistili aj pozitívne Antifofsfolipidové protilátky a v novembri mi meškala menštruácia a zistila som,že som tehotná,bohužial v 9tt. prestalo bábatku biť srdiečko musela som ísť na kyretáž, nedopadlo to síce dobre ale aspoň mám nádej,že pri AMH0 sa mi podarilo otehotnieť,tak nezúfajte,myslite pozitívne a ešte som zabudla, že som asi v septembri začala užívať INOFOLIC, tak možno ten mi pomohol

kajoska
8. jan 2014

HOLKY NEVZDÁVEJTE TO!
Já jsem měla před rokem v listopadu 2012 AMH menší než 0,1 a doporučení na dárcovská vajíčka. Samozřejmě následovala deprese. Pak jsem našla tuto diskusi a vyzkoušela jsem všechno, kromě hormonů (melatonin a dhea) to jsem se bála brát, takže jsem brala MACU a hlavně vitamin D, snažila jsem se opalovat bez krému, očistné kůry pomocí jídla a bylinkových čajů, vysadila jsem kávu. Taky jsem cvičila Mojžíšovou a hormonální jógu. Dvakrát jsme neúspěšně stimulovali Clostilem, poprvé dvě vajíčka i když menší a podruhé žádná reakce opět deprese. No a dnes jsem si našla dvě krásné čárky na testu a to prosím přirozenou cestou. Jsem teď šťastná a tak nevěšte hlavu AMH je jen opravdu orientační ukazatel.

nikitaguza
8. jan 2014

Ahojky,chtěla jsem se zeptat..začala jsem se stimulací Clostilem a nevím,jestli mám teď DHEU vysadit nebo dál pokračovat. Děkuji za rady 🙂

agneszka
8. jan 2014

@nikitaguza já měla stejný problém,mudr. říkala,že to je doplnět stravy takže jsem brala i po ET,ale k ničemu to stejně nebylo.Nijak mi to nepomohlo ani Gynex,Nosifol,Femigard,bylinky,mateří kašíčka,med,grepy,papričky.lázně,cvičení,terapky,masáže.. atd atd atd................................................už 24 let zkouším vše co medicína i nemedicína nabízí a nic a nic ☹

nikitaguza
8. jan 2014

@agneszka Moc děkuji za odpověď. Právě podstupuji 6 IVF,už jsem toho taky vyzkoušela hodně,Femigard,bylinky,papričky........ Toto je moje poslední snažení,tak zkouším všechno. Neublíží to a když pomůže,budu šťastná. Ještě jednou děkuji 🙂

agneszka
8. jan 2014

@nikitaguza já mám před sebou 14...pokus .A doufám,že poslední 😀

nikitaguza
8. jan 2014

@agneszka Fakt 14 pokus? To je mazec!!! 😀 máš můj obdiv. OK,teď jsi mě dostala,nevzdám to a hotovo. Držím palce,ať je to pokus poslední . 🙂