icon

DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH

lenka_21
1. júl 2011

Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....

agneszka
8. jan 2014

@nikitaguza..je to tak..ale nyní jsem v aspon v dobrých rukách..aspon se tak zatím cítím.. 😵 prvních deset pokusů byla jen ztráta času...

monka112
9. jan 2014

@regi33 ahoj, idem vyskusat tie bilinky co si napisala, dufam ze pomozu,vsetko kupim v lekarni? 🙂

kajoska
9. jan 2014

Holky, možná vám budu připadat jako blázen, tak mě omluvte, ale napíšu to sem. Třeba to někomu pomůže. Já jsem zkoušela taky všechno možné a cítila jsem velkou úlevu po kineziologii one brain a pak jsem absolvovala i rodinné konstelace, kde jsem si vyřešila jeden svůj problém. Moje terapeutka je nedělá za pomocí dalších lidí, ale jen pomocí voskových figurek, tak to bylo rychlejší, Připadala jsem si přitom fakt že mi přeskočilo, protože jsem tomu moc velkou šanci nedávala, ale kupodivu se mi dost ulevilo a do měsíce rup ty boty pozitivní test. Někdy může problém být i v hlavě a tělo se zablokuje, alespoň já jsem to tak cítila, ale je to všechno samozřejmě nepodložené a hlavně individuální. Taky jsem brala Macu, mateří kašičku, pyl, propolis, gynex, kotvičník, D3, mladý ječmen, chlorellu a spoustu dalších věcí na střídačku v průběhu více než roku. takže nevím co z toho ve skutečnosti zabralo. 🙂 Všem vám moc držím palečky a teď hlavně agneszce, jsi velká bojovnice. Moc na Tebe myslím.

stella25
13. jan 2014

Ahojte baby, kde ste kupovali DHEA? Môjmu mužovi to doporucili na zlepšenie spermií. Dakujem.

nikitaguza
17. jan 2014

@stella25 Ahoj,já jsem si ji objednávala v Rakousku,u nás v ČR ještě není prodej legální.

stella25
17. jan 2014

@nikitaguza Ahoj, a niekto ti ho predpisal alebo si sla len tak do lekarne a kupila si? Na SR tiez sa nepredava. Sice sa tu predavaju nejake vitaminy s DHEA, ale to je vraj slaby odvar. Nevies mi poslat prosim link alebo foto, tocho co si si kupila?
Dakujem

nikitaguza
18. jan 2014

@stella25 Doporučil mě ji doktor z CARu,na zlepšení funkci vaječníků,mám nízké AMH,je dobře brát ji aspoň 2 měsíce. Objednávala jsem ji na WWW.VITAMASS.NET do vyhledavače zadej DHEA,na fotce je to ona,brala jsem 3x1 denně. Platí se jen kartou a musíš si k tomu ještě něco přiobjednat(mají určitou hranici ceny,od které to odesílají-to bylo napsaný u objednávání),já přiobjednala ještě nějaký vitamíny. Došlo mě to do týdne.

stella25
20. jan 2014

@nikitaguza Ahoj,
Dakujem ti pekne za pomoc, je tam toho viac čo má zaujalo. Určite objendam.

nikitaguza
20. jan 2014

@stella25 Není zač,mě to zabralo a to jsem DHEA brala jen měsíc. Přeji,ať vám to taky pomůže,hodně štěstí 🙂

zibi
21. jan 2014

@agneszka a mas zistenu hodnotu NK buniek? plus stitna zlaza konkretne hormon TSH?
ja som momentalne zistila ze u mna moze byt aj tento problem tak to idem riesit
ale 13 iv za sebou no obdivujem ta ..mne stacia uplne ze 3 a som uz na nervy z toho 😝

momi10
1. feb 2014

@lenka_21

Dobrý den, Lenko,

měla jsem stejný problém, jako ty. Výšku hormonu mi naměřili ještě menší. Přesto jsem po třetím pokusu IVF otěhotněla a objednané léky DHEA 25 mg ze zahraničí jsem nevyužila.
Pokud budete mít o ně zájem, ráda Vám je poskytnu.

stella25
3. feb 2014

@nikitaguza Takze DHEA som nasla dokonca aj na SR, ponuka ho firma ktora predava veci pre fitnes. Uz je doma a buduci tyzden zaciname obaja s kurou. Dakujem ti za pomoc, dufam, ze nam pomoze ako tebe. 🙂

nikitaguza
4. feb 2014

@stella25 Takže jsi sehnala? To je dobře 😉 Mě pomohla,ale dneska jsem se dozvěděla,že moje 6 IVF nedopadlo dobře,embryjkům se u mě asi nelíbilo ☹ Už jsem si poplakala,ale ještě jednou do toho chci jít,nevzdávám to. Tak přeji hodně štěstí,ať se vám zadaří,moc vám to přeji. 😉 🙂

lenka_21
autor
4. feb 2014

@ep8985 Neviem ci ti niekto odpovedal, ale tu riesime skor opacny problem a tak neviem ci su s tymto skusenosti v tejto teme 😕

evickav
4. feb 2014

@lenka_21 ahoj moja 🙂 ako sa mas? co deturence? moc sem uz nechodim, obcas nakuknem,,,

ep8985
5. feb 2014

@lenka_21 prepaaac. Nevadi, uz je to neaktualne 😉

zibi
5. feb 2014

@ep8985 pravdepodobne mas PCO ? polycysticke ovaria treba riesit s gyndosom
ale decko teda vitamin d3 pomoaha aj na pco ..a inzulinovu rezistenciu...inak daj si to vysetrit u diabetologa mozes mat vysoke hodnoty a preto mozes mat problem otehotniet

ep8985
5. feb 2014

@zibi dakujem zlatko. No nedostali sme sa k tomu riesit to zvysene amh - otehotneli sme 🙂
Krasne dakujem za reakciu a prajem skore // 😉

zibi
6. feb 2014

@ep8985 jej super 🙂 blahozelam

ep8985
6. feb 2014

@zibi dakujeeem 🙂

lenka_21
autor
7. feb 2014

@ep8985 No supeeeer, to by ma potesilo keby kazda baba v tomto fore dopadla tak ako ty 😀 🙂 😉

@zibi ako moja? Co nove?

@evickav Ja sa mam uz teraz dobre (klop, klop) ... mam za sebou dost vaznu operaciu a verim, ze to bude dobre ... na druhej strane deticky rastu do krasy, su uzasne!!! A co ty, ako sa dari?

zibi
7. feb 2014

@lenka_21 nist moja nove 😀
cakam kedy mi klesne tsh
plus ci mi klesnu nk bunky lebo nechcem brat prednison tak zasa skusam cez doplnky 🙂

evickav
7. feb 2014

@lenka_21 no moja to ma mrzi, aj ked neviem o aku operaciu slo, ale dufam ze bude vsetko ok, lebo ty si silna zena a myslim, ze moc znesies
no ja sa este nechcem chvalit, aby som to nezakrikla, ale som tehu po IVF 🙂 som teraz len 4+2tt, takze radovat sa zacnem az pri srdiecku 🙂
teda ale teraz to bol poriadny boj :( od augusta som frcala na stimulke a teraz som uz povedala, ze koncim a aha ho 🙂 ze hcg na 15DPO 423 🙂
a to mam uz asi AMH fakt nemeratelne, kedze pred dvomi rokmi som mala iba 0,19
slubila som Filipkovi sestricku 🙂 a ja som taka tvrdohlava, ze musim svoj slub dodrzat 🙂
posielame pooperacne uzdravujuce objatie 🙂

evickav
8. feb 2014

Mam zo stimulky zostatu nenacatu krabicku melatoninu, ak by ste niektora potrebovala,,, piste ip

uankab
11. feb 2014

ahojte babulky, ja som tiez diagnostikovana s nizkym AMH a malym poctom folikulov na zaciatku cyklu. manzelov material je v poriadku. skusala ste niektora s touto diagnozou postupit IUI, alebo idete rovno na IVF? Velka vdaka!

vherecka
25. feb 2014

Ahojte baby, kde ste kupovali DHEA? Dr. mi odporučila zakúpiť ho v lekárni v Budapešti alebo vo Viedni. Na nete je ich veľa a ani sama neviem ktorý je lepší. Prosím poraďte!!!

momi10
25. feb 2014

@vherecka
Ahoj, měla jsem stejný problém jako ty. Hladina hormonu skoro nulová. týden jsem brala DHEA a pak zjistila, že se třetí IVF podařilo. Pokud budeš chtít, mohu ti zaslat zcela nové balení DHEA na 3 měsíce či otevřené. Dej vědět.

tatama
25. feb 2014

dievcata, ak niektora potrebujete original DHEA, zakupeny v lekarni vo Viedni (mam blok), ozvite sa mi ... zostalo mi po liecbe, expiracia je na jesen tohto roku

stellusenka
26. feb 2014

@lenka_21 Ahoj, chtěla bych se optat, jak si dopadla po používaní DHEA?pomohlo ti to?Mám stejný problém, tak jsem serfovala a našla jsem tento odkaz.Došla jsem jen do stránky 6.Potřebovala bych vědět zda-li to zafungovalo.Děkuji

lenka_21
autor
26. feb 2014

@stellusenka u mna ano, ale neviem co z toho co som brala fungovalo...bolo toho viac 😀 Skus si postupne precitat tuto diskusiu, je tu toho viac co sa da robit ... 🙂