DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH
Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....
@ria294 lebo mam recept ktory bol poslany emailom a oni neakceptuju recepty emailom a ani recepty od pacientov,,, musi to byt original recept poslany postou, naprv tvrdili ze parierovy recept tak som im ho vytlacila a poslala postou a to sa im nelubilo ze to je kopia 😕 ,,, druha moznost je ze klinika posle elektronicky recept priamo do lekarne, to urobil reprofit ze poslali recept do fertility2u a do teraz bolo vsetko v poriadku, tvrdili ze lieky privezu v piatok a zrazu zistili ze na tom recepte je sice razitko ale neni tam podpis doktora, tak povedali ze si mam vyziadat podpis od doktora,lenze aj keby reprofit podpisal recept a poslal im ho naspat, tak to bude nekoro, lebo by lieky dorucili najskor v sobotu a ja si mam orgalutran alebo certotide pichnut v piatok,, tak som im povedala ze ten recept mali od pondelka a nevadilo im to a zrazu zistia ze nemaju podpis? fakt pateticke,, som im povedala ze to moze ohrozit moj zakrok ale ich to nezaujima oni chcu ten podpis, tak som objednavku zrusila, za tych 120 libier co by to stalo mozem mat 5ks orgalutranu,, fakt skoda reci radsej si vseko kupim na slovensku alebo v cechach.
Dakujem za srdiecko 🙂
@lola911 veď to je na hlavu postavené 😒 naozaj tomu nerozumiem, lebo keď sa chce všetko sa dá. Všade sa stretávaš s problémami, ale všetko sa deje pre niečo. A ja verím, že tebe sa konečne bude dariť a budeš šťastná, že prídete do vytúženého cieĺa, kde už čaká na vás bábo 😉 Prajem šťastnú cestu, aby všetko dobre dopadlo 🙂
Baby, môže prosím Vás vysoká hladina vitamínu D negatívne ovplyvnňovať uhniezdenie embrya. Najskôr som mala deficit Dčka hodnota 20 a teraz som sa dozvedela, že cca v čase vkladu (ET) som mala/mám hodnotu 200.
@lily311 sice ti neviem v tomto poradiť, ale skús di prečítať tento članok ..... Čo som sa dočítala, tak práve naopak nemalo by to negatívne ovplyvniť uhniezdenie http://martinchudy.blog.sme.sk/c/303036/Co-je-t...
@lola911 ach jaaaj, ale ja verim, ze stale veris 🙂 ved aj mna tym doki strasi, ze ci sa nejake vajicko vobec vypestuje, no hrozne pomysliet, ved vies. Mam naozaj nizku hodnotu, vysledky su starsieho data a tie boli 0,03 ☹ Teraz neviem ci by mi doki vobec spravil testy, zatial nie som v Care, bol plan zaciatkom roka, aj som s nimi pisala, zial nam do toho prisli ine veci, tazky rok, takzesme to museli odlozit. Ten pocit bezmocnosti 🙄
@lejduska ďakujem aj tebe prajem , aby to dopadlo podĺa tvojich predstav 😉 prvý krát, keď mi merali tuším 0,11 a potom druhý krát 0,22. Ale dheu som začala brať až potom, beriem ju cca 5týždeň. V centre mi kázali brať ju aspoň 3mesiace a potom mi zoberú krv na amh. Ak budem mať nejaké výsledky, dám vedieť. Zaťiaĺ mám len vedĺajšie účinky, začali sa mi objavovať akne na pleciach 😒
@lejduska ja som bola na amh teste tento stvrtok v gin-fiv v ba,,, este nemam vysledky ale poslu mi ich emailom,, povedali ze to bude trvat tak tyzden,,, nemusis cakat na lekara nez ta tam posle, jednoducho si tam zavolaj a oni ta objednaju na krv, ja som im povedala ze chcem vediet len hodnotu, nezavisle od mojej kliniky,,, nie som ich pacientka a nie som ani poistena na slovensku,,, jedine co ta to bude stat je 15 euro,,, to za tie peniaze si mozes kontrolovat kazdy mesiac 😉 ja som v uk a tam ten test vyjde na 120 libier, takze ja kontrolujem pri kazdej navsteve slovenska 🙂
@lola911 ja som vyhadzana komplet na krku aj tvari. vydrzim
@silvinkabb a ako dlho dheu užívaš?
@ria294 dokopy 7 mesiacov amesiac som mala pauzu
@silvinkabb a okrem tých vedĺajších účinkov máš aj nejaké výsledky, pomohlo ti to k niečomu ?
@ria294 ano zobudil sa mi druhy vajecnik a tvori sa mi vzdy aspon jeden plnohodnotny folikul. Predtym nic, iba zo stimulky som mala

@lola911 to nevyzerd wmajhorsie.