DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH
Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....
Neviete mi podariť či sa môže užívať DHEA ak som začala brať aj EUTHYROX na štítnu žľazu? Ďakujem
Ahojte baby čo si myslíte? Mám S-Anti-Mullerian hormón 0,03.Beriem púpalku forte a čakám na menzes a začnem s clostylbegytom a tiež s nosifolom duo. Zaberie? Alebo máme ísť do centra asistovanej reprodukcie? Odporúčate niečo iné? Ďakujem za každú radu.
@martinam1812 to uz je velmi nizke, ja by som odporucila urcite CAR.
@martinam1812 Ahoj moja bržím palčeky nech Ti to vijde . Daj potom inf... aj centrum 🙏.Ja som mala AHM 0,23už nechceli robyť z našími ,len darova.... nevišloto.
Objednala som si DHEA, no chystám sa objednať do CAR. Môžem to uživať keď pôjdem na prvý odber krvi?
@martinam1812 mozes kludne ;) a ktore car si si nakoniec vybrala?
Ešte som sa nerozhodla. Uvažujem medzi Žilinou, BB-to je nám najbližšie alebo Košicami. Dúfam, že sa dobre rozhodnem.
@martinam1812 ani som nevedela ze v ziline nejake centrum je 🙈my sme boli v martine a vobec sme neboli spokojny a viem, ze lekar z martina vraj chodi do bb... tak za mna bb neodporucam.... skusenost mam s hermanom z kosic, je taky svojsky no 🙂 ale vela bab ho chvali.... ;) ale my chodime do ciech a inam by som uz nesla.... drzim palce nech sa dobre rozhodnes a nech sa podari ✊🏽
@zus_ke Do Žiliny prešli z ISCARE a volá sa GYN-FIV, nad tým uvažujem. Do BB potom chodí asi z HELIOSU Krajkovič a o Košiciach som si zatiaľ nič nezisťovala. Ozaja kedy môžem začať užívať DHEA? Teraz som po menzese a siedmy deň cyklu.
martinam1812 DHEA užívaš každý deň 75mg. Buď takto 50mg-0-25mg. Alebo 25mg-25-25mg. Aspoň tri mesiace.
@ria294 ja mám od swansonu 100mg.
nedá sa mi pridávať odpoveď martinam1812 . Ja som mala 25mg, lebo mi ju predpísali v car a užívala som 3xD 25mg, tak pri 100mg neviem .....možno jednu denne...
@martinam1812 dheu mozes zacat uzivat hocikedy... mne lekar povedal , ze davkovanie je 75-100mg... takze ja som brala 100mg a vravel ze uplne v pohode, ale ze viac uz nie.... a davala som si kazdy den rano 100... a ano krajkovica som myslela....
Ahojte baby ja beriem Dheu 3xdenne 25mg, D3 , zinok a zacala som pit zeleny jacmen myslite, ze sa to moze spolu brat?
co myslis ten jacmen? to je nic, to mozes a ostatne je klasicka zostava vitaminov
@vivien391
@martinam1812 aj ja mam tie. uzivam jednu denne, to je sice vyssia davka, ale je to vpohode.
Ja momentálne beriem, púpalku forte, nosifol duo, selén, pijem od menzesu po ovu. čaj z alchemilky. Tiež pijem čaj z kotvičníka a prášok z maca a dnes som začala s dhea. Hádam toho nie je veľa a neuškodí.
Baby a beriete D3 a kolko krat denne?
Ja zatieľ ešte nie, no chystám sa.
@vivien391 ja beriem 5000 denne. Mam od Swansonu
Ahojte baby môže sa piť čaj s kotvičníka počas celého cyklu alebo ako čaj s alchemilky len od menzesu po ovulku?
No práve som sa dočítala, že kotvičník zvyšuje hladinu folikostimulačného hormónu (FSH) a pri mojej hodnote 48,09 IU/1 to asi nebude najlepšia voľba... ☹ Tiež zvyšuje hladinu estrogénou - ženských pohlavních hormonov. Piť ho teda alebo nepiť.
Ešte mám na vás jednu otázku, v ktorej fáze cyklu robia v car prvé vyšetrenie z krvi a celkové prvé vyšetrenia? Zajtra sa idem objednať a dnes som 9 deň. Ďakujem za odpoveď 🙂

@nuska aké aloe myslíš?