Diagnostika zdravotného stavu z vlasovej cibuľky

maruska24
26. sep 2012

Bola som u kaderníka a ten zaviedol debatu na zaujímavú vec a poradil mi, že sa mám poobzerať po tzv. Diagnostike zdravotného stavu z vlasovej cibuľky, resp. korienka. Niekedy dávno som o niečom takom už počula, ale teraz keď som to hľadala na nete, tak mi tam nič normálne a k veci nenašlo. Stretli ste sa niektorá už s niečím takým?

ivka225
26. sep 2012

Nie, ale opýtaj sa nejakého lekára, napríklad kožného, či o tom už niečo počul. Pripadá mi to ako poriadna hlúposť. A práve som si do Google dala "diagnostic hair root" - a nič. Čiže zrejme to treba zaradiť medzi veštenie z kávovej usadeniny, kariet, rozhodovanie o pohlaví druhého dieťaťa podľa prvého slova toho prvého, horoskopy a podobné nezmysly.

lentuska
26. sep 2012

Ahoj, tak ja som o takom pocula, dokonca poznam cloveka , ktory sa tym zaobera, stoji to 70€ a robia to na akejsi klinike v Polsku. Aj som rozmyslala ,ze si to dam vypracovat, (lebo mala som stale nejake zdrvotne problemy), ale potom sa mi donieslo,ze toto skuma skor tak minulost a co sa odohralo v organizme (zevraj takto zistili,ze Napoleon bol otraveny, z jeho korienkov vlasov) a nie aktualny stav organizmu. Ak by si mala o nejake taketo vysetrenie zaujem, skor ti odporucim doktorku Tomovu a diagnostiku pristrom DIACOM. Tu sa dozvies veci , ktore sa odohravaju prave teraz v tvojom organizme, kazdu odchylku dokaze tento pristroj zachytit. Co je najlepsie, ponukaju aj cielenu liecbu prirodnymi preparatmi a si stale pod lekarskym dozorom, chodi na kotroly atd. Ja vyuzivam jej sluzby uz od maja, pretoze som bola fakt na tom mizerne a mozem povedat, ze sa citim ovela ovela lepsie, jak znovuzrodena. Cena toho vysetrenia stoji iba 15€ a myslim si,ze investovat do seba sa oplati. Keby si chcela viac info a cislo na doktorku , daj viediet, nema kamennu ordinaciu, ona chodi po celom SR za svojmi pacientami, takze si s nou treba dohodnut potom uz iba termin v najblizsom meste, kde bude. Ak by si mala zaujem, napis mi a poviem ti ,co a ako...

giliath
26. sep 2012

@lentuska ahojko...mohla by som aj ja poprosit o nejake kontaktne info?tiez som o takom niecom pocula ale neviem sa k tomu dopatrat a potrebovala by som poradit lebo uz mi dost dlho padaju vlasy dakujem za kazdu radu

lentuska
26. sep 2012

Ahoj Giliath. odkial si? Pytam sa pretoze buduci vikend bude pani doktorka u nas v Papradne cely vikend od piatku, tak by si mohla skocit ku nam na vysetrenie. Inak pre osobne objednanie zavolaj na 0910957906 alebo napis: lkapralikova@gmail.com. Toto je email na asistentku, co vybavuje terminy a je odbornicka na prirodne preparaty.

monchichichi
7. sep 2016

ja som si tuto diagnostiku dala spravit. Myslim vsak, ze je to riadna hovadina. A to preto lebo ti ktori vlasy posielaju do laboratoria su predavaci vitaminov Nutrilite. V analyze vam predpisu ktore vitaminy brat aby vas stav zlepsil. Samozrejme su to vitaminy Nutrilite. Mne ich predpisali cca 16. Ked som si pocitala kolko by ma to stalo tak to bolo viac ako 500 eur. Su o dost drahsie ako vitaminy z lekarne...ale samozrejme ze vam povedia ze su aj kvalitnejsie...nuz to neviem povedat. Neskor som si citala studie kde sa zaoberali kadejakymi laboratoriami na taketo analyzy a hovorili, ze poslali do jedneho laboratoria tu istu vzorku 2x po inym menom. A ked prisli vysledky boli uuuplne ine. Mimochodom kazde laboratorium ma svoje vlastne vitaminy.

Tvrdia, ze clovek nevie ziskat vsetky vitaminy ktore potrebuje zo stravy. To suhlasim. Ale zas brat 16 druhov vitaminov denne niekolko x tak to mi pride trosku mimo tiez.