icon

Dithiaden - problém so spánkom

lea345
29. aug 2020

Ahojte, chcela by som sa Vás opýtať, či máte skúsenosti s dithiadenom čo sa týka spania. Mám strašné problémy so spaním, ak sa niektorí deň na niečo teším alebo práve naopak stresujem. Dokážem ležať celé hodiny bez toho aby som čo i len zdriemla. Tak či má uspávajúce účinky. Vopred ďakujem, je to už len v krajnom prípade. Pekný večer

ikonica
29. aug 2020

Vyskusaj melatonin od walmarku...

luulinkaa
29. aug 2020

Je to strašná sračka a určite neodporúčam dávať si to kvôli spánku a mimochodom je to navykovy liek..

punka24
29. aug 2020

Je to na alergiu a je to svinstvo... vždy mám len nervy keď to muž zobere ale on je alergik a bere to keď už nemôže inak... utlmí to človeka neskutočne, hej spánok má dobrý ale je to návykový humus... skús radšej levanduľu pod vankúš alebo niečo na prírodnej báze a nie toto svinstvo...

vikusjk
29. aug 2020

@lea345 dithiaden nie je liek na nespavost, ani na upokojenie pred spanim. Su na to ine lieky, aj na prirodnej baze, ktore kupis v lekarni, alebo si daj caj z materinej dusky, levandovy kupel ci mleko s medom

pseudomonas87
29. aug 2020

@lea345 dithiaden určite nie, sú iné oveľa oveľa lepšie Lieky na problémy so spaním, ktoré sa po zaspani veľmi rychlo zmetabolizuju.... Navodia spánok a do Hodiny sa odburaju. Odporúčam navštíviť lekára obvodného a uvidí sa ci on/ona niečo da, alebo smer spankove Lab. (Dr)

lauriema
29. aug 2020

@lea345 nemyslíš diazepan? Dithiadrn je pre alergiu

wiccawicca
10. feb 2023

@lea345 teda mne po tom dcéra nikdy nespala, teda spala ale tak úplne normálne. A to ma vždy už v lekárni upozorňovali, že bude Vám späť. Hovorím nebude. Predpisuje alergologička, dávala som občas v noci, keď sa až dávila kašľom aby sa upokojila. Nemalo to nejaký utlmujúci účinok u nej.