icon

Divný pocit v hlave

martinee
12. apr 2025

Ahojte práve pred som v stala a mala som divný pocit stavy také snové a pocit že strácam svoje vedomie tým pádom sami aj zastavovalo dýchanie lebo som ho nemohla ovládať ako keby strašne pocit úplného zmätenia veľká panika tak som si dala neurol som závislá beriem ho rok každý deň 4krat 05 Môže to byt stoho mám aj tetaniu ale neviem toto bolo strašne niečo nepodobalo sa to ma tetaniu bol to stav ako keby strácam svoje telo a schopnot dýchať už nevládzem prosím poraďte čo mám robiť ďalej mri ct eeg čisté

barka1
12. apr 2025

@martinee psychiater, toto s telom nemá vobec nič spoločne. Všetko je v hlave.

martinee
autor
12. apr 2025

@barka1 asi máte pravdu 😔❤️

luccija
12. apr 2025

@martinee prečo nerieš antidepresíva od psychiatra?Neurol je na chvíľkové preklenutie ries to..dobre na napi, sprav si silný čaj toto nie je dobrá cesta potrebuješ niekde ospadnut?
Aj ten čo ti ho predpisuje nie je normalny

martinee
autor
12. apr 2025

@luccija predpisuje mi psichiatricka kazdy mesiac

saraxyz
12. apr 2025

@martinee ty berieš denne x krát neurol? A to psychiatrička schvaľuje?

martinee
autor
12. apr 2025

@saraxyz ano bohužiaľ

kittykat22
12. apr 2025

@martinee asi je na case vymenit psychiatricku. Mozes tie stavy kludne mat z pravidelneho uzivania neurolu.

saraxyz
12. apr 2025

@kittykat22 tiež si myslím

saraxyz
12. apr 2025

@martinee výmen psychiatricku

martinee
autor
12. apr 2025

@saraxyz ale keď ju vymením nemá mi kto predpisovať neurol lebo unás sa čaká aj dva mesiace na termín ja som tasko návyková zle som na tom doktori mi nevedia pomôcť rok som zle na tom 😒 antidepresíva mám doma ale bojím sa ich používať lebo mňa boli silno aj hlava utapene myslenie zlá pamet neviem či mi pomôžu antidepresíva

valerya
12. apr 2025

@martinee napíš mi, dačo ti poradím

saraxyz
12. apr 2025

@martinee čiže ona ti predpísala aj antidepresíva, ale ty ich neberieš?

1andrea111
12. apr 2025

@martinee neurol spôsobuje demenciu, takže Ti zhoršuje myslenie, pamäť a pod. Skús ho sama znížiť po ozaj malinkych kúskoch aspoň na polovicu a skúsiť tie antidepresíva, môžu pomôcť

1andrea111
12. apr 2025

@martinee vysadenim sa Ti myslenie a pamäť opäť zlepší. Cesta je znižovanie mesiace samozrejme, je ešte podobný liek nie tak účinný ale nenavykovy atarax. Prípadne sa spýtať a skúsiť kombináciu.

luccija
12. apr 2025

Ty pracuješ?koľko chces brať Neurol roky?tá doktorka študovala, aby ťa liečila, takže antidepresíva sú voľba pre teba, keď ich budeš brať nebudeš potrebovať Neurol.Neroxumiem prečo sa ich bojíš?je ti lepšie?nie je, tak neviem načo čakáš?
Začni brať AD a liec sa ako más, lebo to zle dopadne.

momo00
12. apr 2025

Tak už som počula asi všetko. Nehnevaj sa ale aby si si spravila až takúto závislosť? Ja užívam hlavne antidepresíva a xanax mám iba v najhoršom. Nechcem byť závislá. Ad zaberajú a ja sa cítim lepšie. Ale ty radšej neurol a vytvoriť si závislosť. Asi som staromódna ale závisloti sa vyhýbam. Začni sa správať zodpovedne. Psychiatrička by ti to predpisovať nemala ale ona asi netuší, že neužívaš ad

martinee
autor
12. apr 2025

Ľudia ďakujem vám za rady som vďačná neurol som brala rok lebo dom chcela mať ujistenie že to je naozaj psychicky a asi je za ten celý rok som pochopila vyšetrenia preto som čakala ale idem. Na odvykačku a bojím sa co to somnou urobí 😔 to je hrozne človek nevie ani vtej chvíli kde je nedá sa to ani opísať najme to dýchanie sa mi zastavuje hrozne niečo ale ďakujem za rady

martinee
autor
12. apr 2025

@momo00 😔presne netuší to

martinee
autor
12. apr 2025

@luccija bojím sa že to bude ešte horšie tam nežiadúce účinky 😔hrozne aj hlava ma tlači
Chcem pracovať konečne žiť ako iný celý rok len ležím a každý deň trpim už to nechcem tak nechať

mamina7070
12. apr 2025

@martinee tak potom si sama za to mozes lebo nedodrziavas liecbu co ti predpisala

tak ich zacni uzivat tie AD a s psychiatrickou sa porad ako vysadit ten neurol

mergimar
12. apr 2025

@martinee začni brať tie antidepresíva. Iba tie ti dlhodobo pomôžu. Neurol sa má brať krátkodobo.

martinee
autor
12. apr 2025

@mamina7070 pôjdem pondelok doma to určite sama nedám musím ísť odvykacie centrum

martinee
autor
12. apr 2025

@mergimar 😔ďakujem

martinee
autor
12. apr 2025

@1andrea111 aj sa tak cítim ako 60rocna mám len 21

zuwa78
13. apr 2025

@martinee panika,strach...nic sa ti nestane....zajdi za psychologom, psychiatrom...

margotka17
14. apr 2025

@martinee veď vyskúšaj tie antidepresíva a ak to nebude dobre tak vysadis a pôjdeš k lekárovi. Hlavne ak niečo, choď ihneď k lekárovi, v akútnych prípadoch ťa musia ošetriť. A stále daj niekomu vedieť, že odchádzaš z domu a kam aby ak niekde odpadneš doma vedeli, že kam si išla.

martinee
autor
14. apr 2025

@margotka17 umna bola sanitka viac krat a vždy ma poslali domov pichli mi len infúziu