icon

Dlhodobé bolesti hlavy a závraty.

janulik2008
5. jan 2020

Ahojte
Snad pochopite co mi je tak po poriadku 🙂
V dec mi doslo zle zatocila sa mi dost hlava na poobednej v robote. Dali mi pol dna dov sla som k dr. na druhy den. Ta ma poslala na neurologiu. Poslala ma na RTG a spravila mi EEG a EKG. Na neurologicka povedala ze mam ploche nohy a samozrejme pretazenu krcnu chrbticu kedze makam vo vyrobe. Dala mi obstrek a lieky guajacuran a flektor ten prasok co sa rozraba vo vode. To som brala. Ked som sla na kontrolu bolo mi da sa povedat dobre. Hlava sa netocila ani nebolela. Z EEG nezistila nic vsetko OK vobec ziadny problem. EKG v poriadku taktiez. RTG tiez to je vraj v poriadku hoc krcna chrbtica to mohlo byt lepsie. Mam cvicit co cvicim rano a vecer. Ako som spominala vsetko bolo ok boli Vianove ziadny problem az 3 dni cca pred koncom dov hop zasa ma zacala pobolievat hlava a sem tam sa aj zatocila. Nie je to ako pred mesiacom ale je. V robote problem nie je,sme tam banda vsetko v poriadku. Robim tam 4 roky. Problem je aj to ze to mamstale cely den. Je cast teda je doba ked hlava boli a ptm je doba ked vobec resp citim akoby ulavu. A aj z krvi tiez nic nezistili ziadny bacil nic

janulik2008
autor
5. jan 2020

O a áno nosím aj okuliare tak som myslela či nie z toho že nenosím ich doma čo by som mala ale nepomáha ani tak. A je mi blbé zasa ist k dr zeby si nemyslela ze vymyslam :-/

leameleg
5. jan 2020

@janulik2008 ahoj tu bolesť máš každý deň? Skus orl vyšetrenie, môže to byť tetania, krčná chrbtica, migréna očný tlak

janulik2008
autor
5. jan 2020

@leameleg áno hlava bolí kazdy den. Tbl ani nic som nebrala nemusim ich velmi 😒. A zda sa mi ze vecer je to lepsie ako cez den. Aj tlak mam ok co mi merala dr na neuro aj v robote. Na orl asi treba listok ze? 😶 bola som tam ani nie pred rokom na orl

janulik2008
autor
5. jan 2020

@leameleg a krčná chrbtica 🤔 bola na neuro pred cca 10timi rokmi a tam ze vraj ju mam hlavne krcnu na p.. a trz nevravela uz druha dr nic ze by som ju mala nvm ako zlu. A predtym som aj na rehabky chodila a trz nic len tbl dala

leameleg
5. jan 2020

@janulik2008 To si natom tak ako aj ja .. bolesti hlavy denno denne . ! nie sú cely deň ale sú... A vraj krčná chrbtica vie neskutočne ublížiť. Cvaknuté nervy vraj vedia takto potrápiť. Ako ťa bolí hlava vlastne?. A áno na orl treba lístok

janulik2008
autor
5. jan 2020

@leameleg ja som brala tbl a bolo dobre dá sa povedať. Ale tak zasa byť nonstop na tbl nechcem. Bolí ma okolo očí taký tlak akoby a niekedy mi aj svetlo vadí.

leameleg
5. jan 2020

@janulik2008 tak toto čo pripisuješ je ako migréna. neurológ by ti pomohol a ak je tam všetko ok tak už len ORL. Väčšinou skryté zápaly dutín toto robia

martinkaxp
5. jan 2020

@janulik2008 ahoj, ja Ti len mozem odporucit nauc sa cvicit sm system, je to celkovo velmi dobre na pohybovy aparat. Mna to velmi dalo dohromady.

janulik2008
autor
5. jan 2020

@leameleg na neurologii nevravela nič o migrene akurat mi teb obstrek dala kedze robim tie iste pohyby v praci. Takze tam asi nie. A mam ist na alergologiu 20. kedze mavam take ze soplim kaslem v krku ma skriabe a hrdlo ciste ... hlavne ze neviem prehltat :-/

janulik2008
autor
5. jan 2020

@martinkaxp SM system? 🤔 mne neuro ukazovala dr cviky ale pri mojej pamati som si 2 zapamatala 😁🤦‍♀️

martinkaxp
5. jan 2020

@janulik2008 ano, ja som sa to naucila vo fitku, zvyknu to ucit aj fyzioterapeuti alebo vo fitku. Teraz to cvicim uz sama, doma. Natukaj do google sm system a dozvies sa viac, ja si to neviem vynachvalit. Zaciatky boli vselijake, ak to cvicis spravne, tak rataj s tym, ze to bude boliet, ale ono len treba vydrzat.

janulik2008
autor
5. jan 2020

@martinkaxp hm 🤔 zasa nepoškodím si keď to skúsim sama? A mne aj neuro vravela že ráno sa poooriadne ponaťahovať a nespať na bruchu 😒😁

agentka017
5. jan 2020

Moze to byt aj celiakia ,bolesti hlavy boli u mna velmi caste

martinkaxp
5. jan 2020

@janulik2008 urcite Ti treba niekoho, kto je na to vyskoleny. Sama sa to urcite nenaucis spravne robit.

janulik2008
autor
5. jan 2020

@agentka017
@martinkaxp vidím to baby asi na obvoďáčku znova. Až mi je blbé za ňou zasa ísť 😒 ... ale asi budem musieť ísť. Nikdy mi nič nebolo a trz 🤦‍♀️ ...

@agentka017 celiakia? Z bolesti hlavy?

Napr trz mi nie je nič teda akurát únava ale inak hlava ma nebolí 🤷‍♀️

janulik2008
autor
6. jan 2020

@leameleg čítala som že migréna by vyšla aj pri EEG a to mám vraj ukážkove 🤔 nvm či to nebudú tie oči alebo niečo s alergiou či nemám niečo a dutinami a preto ma aj hlava bolí. Kým som doma tak ako tak ale v robote 😒

leameleg
6. jan 2020

@janulik2008 môže byť navštív orl a ocne

janulik2008
autor
6. jan 2020

@leameleg aj tak vďaka 🙂 škoda že všade treba výmenný 😶😶😶

agentka017
6. jan 2020

@janulik2008 veru celiakia 👍 skus aj na to sa opytat ja som to riesila pol roka kym sme na to dosli

janulik2008
autor
6. jan 2020

@agentka017 na čo človek nepríde 🤔 asi najskôr to ORL a očné a bodaj by mi tam niečo zistili. Radšej slabé dioptrie ako nevedieť že čo mi je. EEG mám OK aj EKG v krvi tiež nič 🤔

agentka017
6. jan 2020

@janulik2008 drzim palce aby to nebolo nic vazne

janulik2008
autor
6. jan 2020

@agentka017 zbehnem tento týždeň za obvoďáčkou. Ja si myslím že buď migréna alebo tie oči keďže no mala by som aj doma mať okuliare na očiach ale kašlem na to 😒

janulik2008
autor
6. jan 2020

@agentka017 alebo ešte niečo na alergológii možno dr zisti

popelka5000
20. mar 2021

@janulik2008 ahoj prosím ťa ako si sa z toho dostala ? Ja už to mám tretí týždeň ,dali mi len betahistin ,neuro má odpinka že sa menia tlaky vonku.Bola som aj na fyzio ....aj si cítila únavu ? Zaspávam skôr ako deti 🤦

janulik2008
autor
21. mar 2021

@popelka5000 ahoj. Zo zaciatku som kazdy den cvicila trz uz iba ked mame vela v robote. A mam silnejsie okuliare. Brala som guajakaran ci ako sa to pise aj flector ... tie si mam davat ked je zle ale ja a lieky sa nekamaratime tak zatial stacilo len sa ponaťahovať