Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    popelka5000
    13. jún 2018    Čítané 123x

    Linola, voňavé pohladenie

    Na úvod článku Vás chcem pozdraviť a podeliť sa s vami o úžasné testovanie mliecka Linola.

    So synom sme atopici a preto má zaujalo testovanie mliecka. Nakoľko Linola je vhodná aj pre atopikov, ľudí s citlivou a suchou pokožkou.

    Moje dojmy sú príjemné,č o chcem vyzdvihnúť je určite vôňa. Tá je úžasná, človeku sa vryje do pamäte, vonia čistotou 🌹. Po nanesení sa okamžite vstrebá, ale nie tak ako niektoré mlieka, že sa vstrebaju a koža ostáva sucha. Linola sa vstrebá, ale zanechá jemnucky film, ktorý bráni pokožke sa vysušiť.

    Obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, kyselinu linolovú...

    S Linolou som bola spokojná ja aj môj syn.

    popelka5000
    15. okt 2017    Čítané 137x

    Voňavé dobrodružstvo

    AAAno dnes je deň pred uzávierkou, som si konečne sadla k pc a napíšem vám niečo o mojom skvelom zážitku z testovania výrobkov BUPI MAMI.

    Ako každý deň si otvorím koníka a pozerám čo nového, proste moja chvílka oddychu pri troch chlapcoch (Dominik 14 ,Adrian 7 a Matej 2 roky). Nezapájam sa do súťaží, ale Bupi ma svojou výzvou oslovilo, asi preto, že žabka nám dosť pomáhala pri uspávaní stredného syna, bol veľmi hyperaktívne dieťa a keď mal ísť večer spať, kákali sme ho práve sprchovou penou Bupi, na ktorej je žabka. Hovorím si, skúsim šťastie. Bupi sme pri ňom používali, keďže ako jediné vyhovovalo jeho atopickej pokožke. Nedráždilo, nevysušovalo.

    V jeden krásny deň zazvonil kuriér a priniesol mi balíček. Vykukla na mňa žabka a päť voňavých prípravkov.

    Ako prvý som vyskúšala sprchový balzam s vôňou jarných kvetov. Doteraz je môj najoblúbenejší a obsahuje jojobový olej, zvláčňuje moju veľmi suchú pokožku a zanecháva ju krásne voňavú.

    Hydratačný balzam s vôňou exotických kvetov -  aaach na to si ulietava môj muž. Obsahuje prírodný olej mandlový a minimalizuje stratu vlhkosti pokožky.

    Intímny umývací gél s olejom z čajovníka a kyselinou mliečnou upokojí a a udržuje mikroflóru v optimálnom stave. Neštípe, sviežo vonia za mňa číslo jedna.

    Spevňujúcemu telovému mlieku som nedávala veľke šance, pretože moja pokožka je fakt citlivá a suchá. Na prekvapenie som mužovi oznámila, že som skončila s kúpou drahej lekárenskej kozmetiky a presedlala som na Bupi Mami mlieko. No ktorý chlap by sa nepotešil, hlavne kvôli cene. Obsahuje makadámiový olej, kokosový olej a vitamín E.

    Jemný olej proti striám je jeden úžasný olejček, natieram ním aj najmladšieho syna vždy večer po kúpaní. Predsa ako sa začalo kúriť aj pokožka trpí. Slnečnica, mandľa a nechtik  - number 1. 

    Ako mamičky si pri sprchovaní (aj tom 5 minútovom) užívame taký malý wellnes, že áno? Garantujem, že s prípravkami Bupi mami si ho užijete zaručene.