Dlhodobé problémy s očami po návšteve sauny
Ahojte, ak niekto viete/ zažili ste, chcel by som požiadať o radu. Cca pred rokom som bol v saune a tam všetko začalo- vyšiel som z nej, oci červené, rezali ma. Na druhý deň som nevydržal bez zmurknitia ani 5 sekúnd, denne svetlo, vietor, všetko mi strašne vadilo. Toto trvalo cca mesiac, potom väčšina príznakov prešla- úplne 100% som nevol, ale bolo to na nejakej takej úrovni ze som s tým vedel žiť a byt spokojný, občas som si kvapol ocuflash a bol som ôk.
Medzitým som sa opäť občasné vrátil k tým sauna a všetko ok- až do októbra, kde po vyjdení zo sauny presne to iste co pred tým rokom. Po mesiaci som však stále veľa zmurkal a cítil jemne rezanie, šiel som k očnej- vystriedal som uniflox, tobradex, spersadex, prvé dva nezabrali, po 10 dňoch spersadexu rezanie prešlo, ostalo časté zmurkanie, po ďalších 10 dňoch od douzivania spersadexu zmizlo aj to časté zmurkanie. Bohužiaľ toto trvalo iba 2 týždne cca, odvtedy síce už rezanie necítim a je to lepšie ako pred spersadsxom, ale sú dni keď sú oci veľmi citlivé- stále zmurkam, cítim diskomfort... oci cervene nemám.nemáte prosím nejaké tipy co bg som mohol skúsiť? Ďakujem za každú radu...
@adam4654 umele slzy bez konzervacnych latok hlavne!
@taktotedanie ďakujem za odpoveď 🙂 myslíte že takto zatiaľ stačí? Kedy by ste šli na mojom mieste opäť za lekárom? Lebo popravde suche oci mi nediagnoatukoval, tie kvapky mi predpisoval na nejaký zapal...
@taktotedanie ...A ak sa ešte môžem opýtať, ktoré kvapky by ste odporučili? A co sú všelijaké take tie doplnky typu ocutein forte, môže to niečo pomôcť ci to je len na ťahanie penazi? Vďaka.
@taktotedanie ...A ak sa ešte môžem opýtať, ktoré kvapky by ste odporučili? A co sú všelijaké take tie doplnky typu ocutein forte, môže to niečo pomôcť ci to je len na ťahanie penazi? Vďaka.
@adam4654 pokial by sa to nelepsilo tak by som sla ale mohla to byt len reakcia na saunu
Mimochodom tu by som vynechala
@adam4654 ale ocutein nie je doplnok vyzivy na vase potiaze