Dobrý deň žienky, rozhodla som sa, že sem napíšem, čo ma trápi, že mi snáď niekto niečo poradí. Už vyše mesiaca a pol mám zvýšené teploty. Všetko začalo bolesťou v pravom podrebrí a neurčitým pichaním pri pupku. Skončila som v nemocnici, kde na nič neprišli. Mám za sebou 4 x sono, 2 x hadička do žalúdka, CT brucha a malej panvy s kontrastom, MR tenkého čreva, neúplna kolonoskopia. Nespočetne veľa krát braná krv, ktorá nič neukázala. Dutiny a zuby ok. Na ženskom zistené folikulárne cysty + kojila som rok a pol a menštruáciu som ešte nedostala. Na výtere z krku zistený streptokok a zlatý stafylokok mrsa, liečený biseptolom, ale nepreliečený. Hematólogia krv ok. Do toho ma začalo pobolievať na hrudi, tak raz na jednom mieste, raz na druhom. Išla som s tým na urgent, ale určite to nebol infarkt. Z toho stresu som schudla 2 - 3 kila a nemožem spávať:( Na nete čítam samá rakovina, teraz som čítala o lymfóme..Neviem, kde sa mám ešte obrátiť. Pociťujem úzkosť, strach a paniku. Ďakujem
Dobry vecer...pisem tu zas...Moje teploty stale neprestali. Lekari na nic nedosli. Akurat posledny tyzden mi vyletia aj na 37,5 a citim pri tom taku horucost v tvari. Prosim nevie mi ozaj ESTE NIEKTO PORADIT co s tym. Uz som z toho zufala a prepada ma strach, ze ci za tym nieje nieco "horsie" . Docitala som sa aj tu, ze bola takato teplota a nakoniec to bola rakovina niecoho alebo lymfom.
@danka_111 noaspon ze ti to preslo, mozno to bolo len stresujuce obdobie, ja mam zvysene teploty 37,3 ktore ale vecer okolo 9tej klesnu tiez ma boli rebro prave vraveli zeto zdlhsie trvajiceho kasla a tym ze teploty tak nechutenstvo schudla som a unavena som proste citim tu zvysenu teplotu a som nervozna z toho lebo som unavena
@zuzka2388 Aj mne stále k večeru klesli. A bolesť pod rebrom bola z chrbtice. Keď som si dala do poriadku chrbát, prešla aj bolesť. Keď sa vylúčia veci týkajúce sa trávenia, ostáva chrbtica. Tie teploty vedia kvalitne človeka znervózniť. Poznám to veľmi dobre. To sa potom upriamiš na to a už je to jedno kolo. No kľud.... Verím, že si bola už na viacerých vyšetreniach a nejaké odchýlky by sa niekde ukázali. Mne vybrali aj krčné mandle, lebo som ich mala v zlom stave, ale teploty po vybratí neklesli. Celé to trvalo 2 roky. Moja obvodná ma vtedy poslala asi všade kde sa dalo, ale všetko bolo v poriadku. Teraz ma ani nenapadne vziať teplomer a merať
Teploty prešli, keď prešiel ten celý stres z toho. To sa človek začne zbytočne pozorovať, sledovať a to ešte všetko zhorši. Mňa vtedy prestrašila moja zubárka a ešte obvodný mojej dcéry.....že to viete, to môže znamenať niečo oveľa vážnejšie....potom mi stačilo pogoogliť a potom rovno zomrieť od strachu. No bolo to úplne iracionálne. Áno, treba to vyšetriť, môže to poukazovať nie niečo, s čím telo bojuje. Ale na druhej strane, žena, človek tvor citlivý....reaguje mierne zvýšenou teplotou aj pred cyklom napr....A takto zvýšenú teplotu má xy ľudí, len o tom nevie.
No ťažko sa to takto radi, keď človek nepozná detailnejšie tvoj zdravotný stav.
Ideálne by bolo - zavítaj sem: https://e-terapia.sk/sluzba/na_mieru/
Zvoľ si platbu bankovým prevodom a daj mi do poznámky že sa jedná o teba a pozrieme sa na to zdarma (v rámci pro bono). Na základe súhlasov ti zašlem dotazník. Dúfam, že v ňom nájdeme v čom by mohol byť problém.
Samozrejme ak chces, je to na tebe.