Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Baby, platba do socialnej poistovni (konkretne odvody) ked bola uhradena 2x omylom v tom istom mesiaci..Posielaju to oni naspät alebo nechavaju do dalsieho mesiaca? Podarilo som mi to takto poslat.

    Žienky, bez krčných mandlí, ako zvládate choroby...ako prechladnutie, zápal hrdla...Za 2 mesiace som už druhý krát chorá, čo chytia deti v škôlke, tak potom to chytím aj ja od nich. Teraz laryngitída a samozrejme drhne už aj mňa. Stále si spomeniem, na to ako sa hovorí, že bez krčných mandlí to sadá na priedušky a mňa z toho chytá stres. Teraz pri každej chorobe sa mám toho báť? Alebo je nejaká rada ako tomu predísť?

    Baby, tie co mate vybrate krcne mandle, kedy sa to uz zahojilo tak na 100%? Teraz mi skoncil 3 tyzden, ale ja to hrdlo este stale mierne citim. Citim akoby sucho v hrdle rano, je to stale take citlivejsie a dokonca mam pocit, ze mi to stale akoby tak mierne vyrazalo do usi, ked prehltnem. Po operacii ma usi nenormalne boleli.
    Vdaka🙂

    Baby, ktoré máte sušičku prádla, nemali ste také, žeby sa sama vypínala? Zapnem a ona po 5 min má na displeji nulu. Filtre som vyčistila, vodu vyliala. Ďakujem🙂