icon

Dlhodobý tlak po laparoskopii žlčníka

natalia_g
26. aug 2025

Ahojte,

som 6 týždňov po laparoskopii žlčníka a stále celkom často pociťujem tlak vpravo pod rebrami. Stretli ste sa s tým? Mali ste aj nejaké dlhodobé problémy?

Vďaka 🤍

anonym_f38dbf
26. aug 2025

@natalia_g mne trvalo rok kým si brucho ako tak zvyklo, že funguje bez žlčníka, pri určitých jedlách mám doteraz bolesti keď to preženiem

anonym_f2b428
26. aug 2025

Po operácii žlčníka mnoho jedál netolerujem a keďže sa mi žlč vylieva už priamo do žalúdka bez kontroly žlčníka, mám chronickú gastritídu.

lubkavargova1
26. aug 2025

Ano, aj tlak, aj bolest niekedy ako predtym....a aj bolest na lavej strane. Mne lekar vravel ze kym si organizmus zvykne aj pol roka trva..tych 6 tyzdnov je minimalna doba kym sa zahoji telo a spamata z toho soku co absolvovalo...a veru ma pravdu....a nanovo sa ucim aj ja jest...niektore potraviny mozem, niektore vobec, niektore co predtym v pohode teraz ani nahodou...

isis234
26. aug 2025

Rok som mala bolesti. Užívala lieky, držala dietu. Až kupele mi pomohli

oriesocek
26. aug 2025

Áno, mala som veľmi dlho problémy a keď neprechádzalo, tak ďalšie vyšetrenia. Pribudla intolerancia na laktozu a trehalozu a ten tlak na pravej strane už taký nie je…ake stále aj po roku a pól nejem veľa veci, nerobia mi dobre - hlavne vyprážané, s veka tukom, atd

natalia_g
autor
28. aug 2025
@lubkavargova1

Ano, aj tlak, aj bolest niekedy ako predtym....a aj bolest na lavej strane. Mne lekar vravel ze kym si organizmus zvykne aj pol roka trva..tych 6 tyzdnov je minimalna doba kym sa zahoji telo a spamata z toho soku co absolvovalo...a veru ma pravdu....a nanovo sa ucim aj ja jest...niektore potraviny mozem, niektore vobec, niektore co predtym v pohode teraz ani nahodou...

@lubkavargova1 mala si po jedle aj nával tepla? Akože skoro take pálenie tela?

natalia_g
autor
28. aug 2025
@anonym_f38dbf

@natalia_g mne trvalo rok kým si brucho ako tak zvyklo, že funguje bez žlčníka, pri určitých jedlách mám doteraz bolesti keď to preženiem

@anonym_f38dbf a ako si sa cítila keď si zjedla niečo nevhodné?

lubkavargova1
28. aug 2025
@natalia_g

@lubkavargova1 mala si po jedle aj nával tepla? Akože skoro take pálenie tela?

@natalia_g mala a hlavne v tej chrbtovej casti, akoby mi horeli krize tak trosku vyssie