Dlhotrvajúce čakacie lehoty na očné vyšetrenie
Dobrý deň chcela by som sa spýtať čo mám robiť keď som sa objednávala na očné a dali mi termín až 31.3 stým že mám rozmazané videnie a robia sa mi hviezdičky pred očami mám to od večera. Skúšala som inde jedna má dovolenku druhý zasa 60€ za vyšetrenie 🤷
Veľmi dobrý termín. Akútne prípady možno zoberú hneď, ale toto neviem, či je akútny. Možno je to stav aj na neurológiu. Ak treba, zaplatila by som.
@mima172 to uz pripad pre pohotovost nie je aj tam si zaplati uz
@taktotedanie Jasné, rozumiem. Ja by som si na na mieste autorky zaplatila, keby je to naozaj nepríjemné, tých spomínaných 60€ u lekára.
@taktotedanie 10eur na pohotovosti je lepšie ako 60
@sz12345 my davame terminy az na maj. Ale ak si myslis ze je to vazne chod na ocnu pohotovost
Len to ze na ocnej pohotovosti neurobia vsetky vysetrenia
aspoň máš termín....ja som sa pokúšala objednať....v 2 ambulanciách nedvíhajú telefón,pritom objednať sa je možné výhradne telefonicky,v okresnej klinike ma odmietli,rovnako v krajskej,že veď máme 2 očných v našom meste....hej,lenže tam sa nedá dovolať.
Ešte je jedna klinika v krajskom meste,ale tam práveže nechcem ísť,keďže mi lekárka nie je schopná odmerať sklá na okuliare a okr.toho potrebujem čerstvé vyšetrenie kvôli ID
Dobrý deň... A dnes už mám čierne fľaky pred očami naozaj tu kým sa dostaneš na dátum objednania koniec. Ja akože fakt neviem či vydržím do 31.3 bojím sa normálne pôjdem stým na pohotovosť a budú na mňa pozerať že čo som prišla s čím 🤷
@sz12345 veď ty vies, či sa to zhorsuje, ako to vyzerá, či je to na pohotovost. Podľa toho sa rozhodni. U nás boli vždy na pohotovosti ustretoví, keď som prišla so zhorsenim sravu. Raz som cestovala, neskoro som prišla na to, že nemám kvapky, bez problémov mi telefonicky vystavili erecept. Skús.
Chod okamžite na pohotovosť , to vyzerá na odlupovanie sietnice !!!

čo robiť...nič. 31,3 je coby dub...
mm dostal termín o 11 m.
ak bude ozaj zle, tak potom na očnú pohotovosť do nemocnice.