icon

Dnes od rána mi je zle od žalúdka

6. dec 2022

Nechcem vyzerať ako hysterka ale je to prosím na lekára?

zuzana76
6. dec 2022

nevieme ako zle, ci si nieco zjedla, ked je to ojedinele a da sa to vydrzat, nesla by som, moze to byt stres, nevieme vlastne nic, mna bolieva zaludok denne, ale mam chronicku gastritidu, staci, ze som hladna a nenajem sa a hned mi je zle, dokonca aj vraciam

danalop
6. dec 2022

Tehotenstvo môžeme úplne vylúčiť? :D Ak áno, tak stres. Nie je niečo, čo ťa momentálne ťaží, trápi? Ale každopádne, možností je veľa, môže to byť fakt čokoľvek. Aj otravu jedlom môžeš mať.

autor
6. dec 2022

@danalop tehotenstvo nie test urobený...poslednú dobu mám zlé obdobie...

zmrzlinka2021
6. dec 2022

Tak je to zo stresu.
Lekar ti povie ze mas drzat dietu a kupit si v lekarni nieco na hnacku, na upokojenie zaludka...
... s takymi kravinami pokial to nie je vazne sa fakt nechodi k lekarovi.

heidy222
6. dec 2022

Každému je občas zle od žalúdka 😊

autor
6. dec 2022

@heidy222 celý deň,takto mi dlho nebolo na prd...

evica17
6. dec 2022

Nešla by som k lekárovi. K lekárovi jediné že vracias dlhšie ako dva dni,prípadne ti hrozí dehydratácia. Ale s obyčajnou nevoľnosťou, načo.

autor
6. dec 2022

@evica17 práveže som skúšala sa vyvraciat ale nejde....nemám ani chuť do jedla....dnes som nič do seba nedostala...iba pijem čaje a vodu

zuzi0911
6. dec 2022

Moze to byť stres...var si medovku,,,skus probiotika

lenkadenisa
6. dec 2022

K lekárovi by som nešla, všade je plno chorých, ešte sa nakazíš. Daj si Kľudový režim, dobrý čaj, niečo malé na jedenie ak sa ti dá a uvidíš.

autor
6. dec 2022

@lenkadenisa strašne sa bojím či to nemôže byť niečo vážne.

taktotedanie
6. dec 2022

Tak chodte zajtra za vseobecnym lekarom

deginko
6. dec 2022

Je veľmi rozšírená zvracajuca viróza,určite to nie je na lekára.Zvraciat nemusíš,ak si nič nejedla dlhšiu dobu ..môže ti byť takto blbo od zaludka kľudne aj 2 dní.Az keby neprešlo zvracanie po 1-2 dňoch a bola by dehydratácia,tak vtedy sa ide k lekárovi
A veľmi dobre probiotiká,hylák si nasadiť