Dobrý psychiater v Bratislave
Zdravim. Na uvod chcem podotknut, ze som si zmenila nick, lebo tu mam par clenov rodiny a nerada by som aby sa dozvedeli o tomto mojom probleme.
Viete mi niekto poradit dobreho psychiatra/cku v BA? Ale fakt dobreho, myslim ustretoveho, mileho, nie vyhoreteho dedka pred penziou, niekoho, koho este praca bavi a zaujima sa aj o nove veci...
Dakujem
@pufamuf81 poznám výborného, ale robí v Pezinku- MUDr. Žubor
@miskap2111 Pezinok je este lepsie. Vies mi nieco blizsie napisat? Aky je? Ci sa k nemu da objednat na cas. Kde ordinuje? Dakujem
@pufamuf81 pozri tu ordinačné hodiny: http://www.lekari-pezinok.eu/ambulancie/ . Ja ho poznám osobne, ako človeka- je perfektný. Má necelých 40 rokov, veľmi progresívny a milý. Pokiaľ viem, pacienti si ho veľmi chvália... No a ak budeš potrebovať psychiatra ešte aj v budúcnosti - odporučím ti moju dcéru. 🙂 Práve končí medicínu a ide robiť psychiatriu. Práve dnes bola na pohovore v Pezinku, v psychiatrickej nemocnici.
@miskap2111 Dakujem pekne. 😉 A ordinuje tam na Holubyho v tom med. centre?
@pufamuf81 neviem presne kde to Medicínske Centrum v Pezinku je- nikdy som tam nebola. Ale keď si tam zavoláš a objednáš sa, tak ti sestrička určite povie.
Ahojte hladam psychiatra ale staru školu ak machapeťe mam nejaké problémi a tý novodobý ma odmietajú

Pozri si Liga za dusevne zdravie