Dokáže mi niekto vysvetliť výsledky z MRI mozgu?
K dr mam termin az 26., ak sa nahodou niekto najde, potesili by ste ma 🙂. Nieco som pocitala na internete, takze ciastocne rozumiem, ale tak predsalen, len tak okrajovo.
Hypoplázia AV l.dx., A1 segmentu ACA l.dx. aj P1 segmentu ACP l.dx. Ostatné hlavné intrakraniálne artrérie sú bez oklúzie, bez hemodynamicky závažnej stenózy, bez aneuryzmatickej dilatácie.
Ľahké zápalové zmeny v pravostranných mastoidoch.
---- Záver ----
Bez závažnej patológie mozgu v MR obraze.
Hypoplázia AV l.dx., A1 segmentu ACA l.dx. aj P1 segmentu ACP l.dx. Ľahké zápalové zmeny v pravostranných mastoidoch.
Dakujem 🙂.
V zásade v poriadku, ide len o vrodene užšie cievy a ľahký zápal v oblasti pravého ucha.
ja som sa opytala umelej inteligencii. Mam uspate cievy a to mi aj potvrdila lekarka. V mojom veku ze je to normalne. Keby som mala +-35 zacali by to riesit. 🙈🙈
V zásade v poriadku, ide len o vrodene užšie cievy a ľahký zápal v oblasti pravého ucha.
@anonym_4e062d hej hej dik, urobila som to vcera, vysvetlil mi vsetko dopodrobna. Akoze brutal 😁
@anonym_26db4f dakujem pekne 👍
A lekari nech hodia diplomy von oknom lebo mame chatgtp
V pondelok dufam, ze budu prazdne cakarne 👍🏻
A lekari nech hodia diplomy von oknom lebo mame chatgtp
V pondelok dufam, ze budu prazdne cakarne 👍🏻
@taktotedanie nedufas naozaj, ved by ti nechodila vyplata 😉. Ved vies ako je to s terminmi u dr, najma u nas v Ba… aj AI troska pomoze dovtedy, kym budem moct ist konecne k svojej dr

@anonym_autor ai