Doktor mi odmietol predpísať antibiotiká
Ahojte, viete mi prosím poradiť čo v takejto situáciu robiť. Môj doktor nerobí crp, tak som si ho bola dať spraviť v Dr. Max, lebo som cítila, že je niečo zle. Podľa crp mi vyšlo, že mám dostať antibiotiká. Ale doktor mi ich odmietol napísať, ževraj ich nepotrebujem. Čo teraz prosím? Hodnota crp je 29.
ozaj a covid test si si robila?
@mogaa no moment, ja atb beriem fakt vynimocne, skor len na zenske a mocove problemy, ale pred par rokmi som mala tiez taky priebeh ze nadcha, slabsi kasel a ked som po mesiaci trapenia sla s tym k doktorovi, spravila mi CRP, bolo hranicne, ale povedala, ze pri takom stave, ktory sa dlhodobo nezlepsuje treba aj pri hranicnm CRP skusit ATB, tak mi dala a do tyzdna som bola OK. Takze nie je pravda, ze nadcha nie ATB, hlavne ked su chytene dutiny, zelene tahave sople, bolesti hlavy ...
@lalenka33 aj pocas covidu ordinovali cez telefon a pacientov posielali len na ventilaciu, takze to ze studovali roky neznamena, ze liecia dobre
Ja len ze teraz je nejaka hnusoba vo vzduchu, co neprechádza za 3 dni ani 7... proste vydrzat, ak ti pozrel hrdlo, popocuvala a urobil vsetky zakladne vyšetrenia a nic je zapalene, tak tie atb asi netreba este. Ak ti nebude dobre, chod na pohotovost. Zatial mozes skúsiť inhalator, kloktanie, iný sprej na hrdlo, kludovy rezim..
@maruniakovaeva ja Ti rozumiem...každu chorobu čo mám má rovnaký priebeh bolesti svalov, kĺbov, hrdla, usi a vie to trvať aj 10 dni bez teploty.
Zmenila som lekárku, lebo mi vždy povedala vylezat žiadny výter nic..keď som mala pred skúškami a stále rovnaký stav predpísala mi druhá po 7 dňoch ATB Summamed a hneď som bola zdravá.
Doritricin je dobrý
@maruniakovaeva čo by som ja dala za takéhoto lekára. Moja dcéra mávala keď bola menšia bolesti hrdla, zvýšenú teplotu, zahlienená aj vyše týždňa. Tiež vyzerala na atb, dr. nedala, tiež je zástancom že ich treba dávať ozaj vtedy, kedy treba a prešlo ju to.
@katulienkax covid bola mimoriadna situácia, naša doktorka liečila aj normálne, nemám v okolí lekárov, ktorí posielali ľudí len na ventiláciu. A len tak na okraj, ten lekár aj keď lieky cez telefón predpíše, tak vie, načo tie lieky sú a predpísal by ich aj pri osobnej návšteve svojho pacienta. To sa asi nedá porovnať s mamičkami s ukončenou školou života, googla a vlastnej skúsenosti mne zabral Zinnat zaberie aj tebe.
Keď sú lekári takí zlí a nevzdelaní stále máš možnosť liečiť sa doma bylinkami prípade liečiteľmi. Tí majú takých ľudí radi.
@taktotedanie a čo má teda robiť,keď dr. odmieta riešiť,že jej stav sa zhoršuje?
@koniarova viete vy na co sluzi pohotovost? Potom sa cuduj svetu ked clovek tam stravi 5 hodin ked si tam ludia chodia s 3 tyzdnovou anamnezou choroby
Tak riesim s lekarom, nenecham sa odbit a nesedim tam v ambulancii na stolicke ako “5 penazi” ale na chodbe a na internete si uz clovek hubu otvorit zrazu vie
ak ti to neprechadza, vrat sa k nemu a povedz mu to, ak nepomoze, zmen doktora, mne dal atb pri crp 20, ak sa nieco vlecie, je to skor bakterialneho povodu

@sono2 ti veštecká guľa povedala, že na jej priznaky jej zaberie práve Zinnat? Načo tí doktori a farmaceuti roky študujú, keď tu máme takéto zázraky, čo stanovia liečbu cez príspevok na MK.