icon

Domáce recepty na riešenie problémov so zápchou

8. jún 2025

Dobrý večer máva tu niekto problémy zo zápchov ? Cítim sa "plná " stolicu som nemala už piaty deň a stále nič , nepoznáte nejaký domáci recept čo by to popohnalo?

lukbe
8. jún 2025

Nalačno olivový olej, slivky, slivkový kompót. Sú na to aj cviky, pohľadaj na internete.

zuzinka888
8. jún 2025

Stava z kyslej kapusty, slivky*( kompot). Zarad viac vlakniny- ak nemusis ovocie/ zeleninu skus cakankovy sirup- za lyzicku do caju, jogurtu ci len tak do ust. Zacni v malych dVkach creva si potrebuju zvyknut a vyhnes sa krcom a nafukovaniu. Da sa kupit aj jablcna vlaknina ci rozpustna vlaknina. Je toho dost staci si vybrat.

pribinak
8. jún 2025

Keď si 5 dni nebola veľkej, tak plna si. V lekárni treba kúpiť čipky a riešila by som aj gastro že či nemáš nejaký problém s potravinami

simsalabim
9. jún 2025

Ovsena kasa varena vo vode, ako varia Skoti a do nej potom, co mas rada. Ovsene vlocky pri vareni vytvaraju nejaky prospesny sliz, ktory vyrazne podporuje peristlaltiku criev.

dominiak
9. jún 2025

Dobrý deň. Ja nemám žiadny domáci recept ... odporúčam Lactecon, mala som jedným časom obrovské problémy s vyprázdňovaním a nič z vyššie spomínaných babských receptov, ani čapíky mi nepomohlo. Až toto urobilo zázrak 🙂 držím palce, nech nájdete niečo čo pomôže.

martinadomianova
9. jún 2025

Ja som si dávala Macrogol. Dá sa kúpiť v lekárni Dr.Max.

allisian
9. jún 2025

Krušinový čaj, denne pohár acidofilneho mlieka, a po takej dobe by som už kúpila minerálku-Zaječinska horká, nájdeš v lekárni. Ale nechystala by som sa po jej vypití nikam 🙃