icon

Domáci recept na biele zuby

lyduuska2
22. jan 2014

😉 Ahojte, chcela by som sa opýtať, či nemáte niektorá nejaký dobrý domáci recept na biele zúbky. Doteraz som chodila na bielenie k stomatologičke, ale nehorázne to ide do peňazí a mužovi sa to už nepáči... Áno, zarábam si na to viac menej sama, ale už aj ja pociťujem, že mám citlivejšie zuby. Nemám na zuboch žiadne kazy, keďže som si ich dala zapečatiť (stoličky) a používam fluoridovú pastu. A keď mi vybieli doktorka zuby, sú biele, ale zakáže mi kávu, čierny čaj, červené víno. Ale povedzme si pravdu. Ako odolať raňajšej kávičke alebo večer pri filme poháru červeného vína? Nemám nejako extrémne žlté zuby, no nie sú ani žiarivo biele. Keď som sa rozprávala s doktorkou o citróne, tak mi povedala, že mi to len zničí sklovinu, ako aj bežné bielenie, keďže je to v podstate kyselina. Som už z toho zúfalá ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ . Skúste prosím poradiť... Ďakujem za všetky rady a cením si ich 🙂 🙂 🙂 🙂

Strana
z2
mirka822
19. okt 2015

Já jsem toho zkoušela hodně, ale zuby jsem po všem měla citlivé a hlavně ani nebyly moc bílé. Odteď chodím k zubařce a mám formičky na bělicí gel na domácí bělení a konečně to zabírá 🙂 Na domácí bělení pozor, může to opravdu hodně zničit sklovinu https://www.nazuby.eu/recepty-na-domaci-beleni-...
Chápu, že to je levné a na některých dokonce účinné, ale zuby jsou jen jedny 😉

mamanikka
20. okt 2015
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

bielenie zubov-neviem, či je to najlepší nápad. aby to nespravilo viac škody ako úžitku

lindusss176
20. okt 2015

Jednoznacne BIO kokosvy olej za studena lisovany. Je super. Uplne ti krásne vybieli zubky. Každý deň si s ním umývam zuby necham ho posobit neoplachujem aby mal lepsiu ucinnost. Navyse je prírodný a dá sa využiť ci v kuchyni na telo, vlasy, nechty a je zdraviu prospesný. Lyžička denne a pomáha aj na spalovanie tukov. Proste ja si ho neviem vynachvalit.

ivanatim
31. okt 2015

@lindusss176 :D dobry vtip to s tymi krasne vybielenymi zubkami kokosovym olejom 🙂 kokosovy olej je teraz in, ale netreba to prehanat, zuby sa bielia inak ako olejom... Ale tym linkom si nam vlastne vysvetlila tie chvalospevy na kokosovy olej :D ja ho pouzivam akurat tak na varenie, na to je urceny, este mozno na jedenie ci nejaku taku primitivnejsiu hydrataciu pokozky, ale na bielenie zubov urcite nie. Z tvojho webu si ho vsak urcite nekupim 😉

tom4850
Odpoveď bola odstránená
lindusss176
20. nov 2015

@ivanatim Ja pouzivam kokosovy olej a som s nim maximalne spokojna. Ja som len napisala z kade si ho kupujem neviem teda co som mala mysliet tym mojim chavalospevom tak ako si to nazvala. Precitaj si ucinky hocikde na internete ako moze posobit kokosovy olej, jeho vyuzitie a vsade najdes ze podporuje bielenie zubov. Ja som si to nevymyslela, takze najskor si to treba nastudovat a potom sa vyjadrovat. Proste niektory ludia potrrebuju rypat.

ivanatim
20. nov 2015

@lindusss176 Hah, no ja si toto studovat urcite nemusim, mam dostatocne obsiahle vedomosti z oblasti stomatologie. 🙂 Tieto veci citat nemusim, videla som to uz samozrejme vo vela amaterskych clankoch na internete, kde su uvedene prave tieto BABSKÉ recepty a prave tie su vacsinou bohuzial velmi nestastne. (soda bikarbona na zuby, citronova stava a podobne bludy, ktoe viac nicia zuby ako bielia). A to je a aj pripad kokosoveho oleja. Ten je urceny na varenie, na jedenie, pripadne este sa da pouzit na hydratovanie pleti, ale na bielenie zubov urcite nie, tam proste nema absolutne ziadne ucinky. Alebo mi vysvetlíte ako dokaze zoxidovat vnutornu farbu zuboviny? Dakujem za vysvetlenie tejto chemickej reakcie kokos.oleja a zuboviny...

rosnicka23
15. feb 2016

tu nájdete info o bielení zubov citrónom 😉
http://infozdravie.blogspot.sk/2016/02/citron-a...

emamaj
15. feb 2019
Používateľ emamaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emamaj.

@lyduuska2 odporucam Dental Brothers a ich bezporoxidove a zdrave bielenie zubkov 🙂

emamaj
19. sep 2019
Používateľ emamaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emamaj.

ja odporucam dentalbrothers.sk 🙂 pekny ziarivy usmev už po 50 minutach setrny sposob .. neskusajte tieto domace recepty 🙂

maria315
14. júl 2020

Bielenie zubov - http://ibright.lv je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

dasqia
9. aug 2020

@lyduuska2 Ahoj ..síce dosť neskoro som našla diskusiu na sodu bikarbonu a zuby ale napíšem ti ako som na tom ja.. Nedivím sa ti, že po stomatologickom bieleni maš citlivé zuby. Ja mám zuby citlivé stále po dentalnej hygiene.ide ma poraziť z toho ..Ja si od 15 rokov stále v lete čistím zuby zo sodou bik. Poviem ti..mam 40 terez a žiadne problémy s citlivostou. Tak raz za týžden si ich vyčistím ked ma napadne....no a v zime to až tak neriešim, a tiež si umyjem kedy ma napadne :D ..Stále počúvam, že to ničí zuby..ale nemyslím si to ..Určite keby si každý den používala tak ti asi aj vypadaju .K zubárke teiž nechodíš každý den bieliť zuby..je to skoro na rovnako akurát ušeríš ;) ak skúsiš tak opatrne, kedže si spomínala že užž ich máš citlivé ..Ja si čistím tak, že si namačom kefku do sody odsipanej a hned umyvam zuby ..Zvykla som si na ten pocit, akoby som piesok mala medzi zubami :D

lenka366
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2