Správne použitie tampónu na výter zo zadku
Len kolko je trochu 🤣🤣🤣 5cm alebo 8cm, ja si to robim fakt 1 krat.
Však cca tak ako je ten tampón. A by si to nemusela skladovať, tak kľudne pred tým ako pôjdeš k dr
Čo na tom nechápeš? Do hĺbky tampónu na paličke cca 1-2cm. Ale ak chceš, tak kľudne aj celú paličku vopchaj dnu🤦♀️
Že 8cm...🤣 tvoj chlap bude asi šťastný, že máš prístupné tak dobre zadné dvierka.🤣
@domka222 ja mam obavu ze cca 1-2cm neziskam potrebnu vzorku. Vsade sa uvadza inak. Niekde pisu ze az 5cm, tak ja neviem.
,,mam obavu ze cca 1-2cm neziskam potrebnu vzorku"
Mas to na zdravotny preukaz,nie na casting do filmu.😎
Vsak si to strc ako ti bude “prijemne”, ked za tampon je podla teba malo, hlavne opatrne. Podla mna to co je 5cm hlboko bude aj 2cm hlboko, ale ok. Mile, aka si zodpovedna.
Tak to je dobre,ze si zodpovedna.Ak mas nejake problemy,tak to povedz sestricke-lekarovi,nech to doplnia do vysetrenia.
Kedysi to spravila hneď sestrička, gate dole a ideš. Samej sa to inak veľmi zle robí. 😂😂
@1fifinka1 povedla ze si to spravte doma, a bolo to... popravde neviem ci chcem niekomu otrcat prdel, nech sa v nej posprta 🤣🤣🤣🤣
Tak kedysi sme normálne otrcili. Aj na gynde sa otrca, ale áno je to nepríjemné. Lenže samej sa to vážne zle robí 🙈. My s mužom sme si navzájom 😂😂

Normalne trochu strc do vnutra
Mala by ti k tomu dat aj skumavku