Dostala som Zodac u krčného
Ahojte dnes som bola na vyšetrení u krvného nakoľko po chorobe som mala stále problém s upchatým nosom :/ zobral ster do labaku povedal že mám zväčšené mušle plus prepážka ide do ľava..asi preto, lebo to tam mám akosi opuchnuté :/ v pondelok mám kontrolu dostala som sprej do nosa a plus zodac…nemám žiadne alergie ale keď som bola chorá a mala nádchu dala som si otrivin a v tej dobe mi akosi sa ucpal cely nos možno tam je ta kotva..prečo mi to ale dal neviem mám užívať jednu tabletku za deň :/ máte niekdo skúsenosti ? Užívala si niekdo tieto lieky aj pri takomto probléme ? Po prípade ako ste to užívali radšej ráno na lacno alebo po práci po obede a nežiadúce účinky ? Ďakujem
Nerozumiem prečo dôveruješ viacej ženám na Modrom koníku, ako lekárovi. Ver mi, že vie čo ti ordinoval. Sťahuje to opuch slizníc. Mala by si to užívať ráno po jedle, nežiaduce účinky máš vypísané v pribalovom letáku.
Pokial si to nikdy nejedla, odporucam zacat polkou tabletky navečer. Ak sa budes druhy den citit ok, mozes skusit si dat celu. Zodac má učinnú latku cetirizin a ten strasne uspava. Ak sa budes po tej polke citit velmi unavena, tak par dni si davaj len navečer polku, telo si zvykne a unava bude mensia. A po par dnoch, pokial to budes este potrebovat, daj si druhu polku rano - cize polku vecer, polku rano. Inak zodac ti naozaj moze pomoct na tie opuchnute sliznice. Kludne to moze byt aj alergia, moze sa spustit kedykolvek pocas zivota. Drzkaj sa.
@simsalabim jaaaj super ďakujem 🙂 lebo nepovedal
@stanulienkat áno áno ja viem len som to nikdy neuzivala lebo nemám žiadne alergie a chcela som vedieť ako to kdo uziva aby som sa vyhla nežiadúcim príbalový leták som si čítala a bola tam únava a keďže robím len ranné preto som sa pýtala ako to kdo uziva
@uhnakova dalujem krásne to som potrebovala vedieť lebo robím len ranné a nechcem byt v práci unavená 🙂 skúsim pól večer dám si teraz a pól ráno ako vstanem 🙂 mne krcny povedal že ak to nepomôže musím ísť na operáciu takze strašne chcem aby to zabralo
@terezia1998 ja chápem, len tisíc ľudí nemusí mať žiadne nežiadúce účinky a 1001 dostane koprivku, alebo búšenie srdca. Tebe nemusí byť nič Alebo môžeš mať ďalších 10 iných príznakov .Všetci sme jedineční. Ja som po týchto liekoch ospalá napríklad nikdy nebola.
@stanulienkat jasne máš pravdu samozrejme len som sa bala tej únavy lebo mám aj dosť nízky tlak a teraz sa cez ten akoby stále cítim unavene neviem či počasie alebo chrbát :/ a robím len ranné tak som nechcela byt extra unavená v práci preto som sa pýtala 🙂

@terezia1998 dal ti to na odpuchnutie sliznice.