Dostali sa vaši blízki z Covidu-19?
Chcem sa opýtať, či z Vašich blízkych čo mali koronu a boli v nemocnici či sa dostali stoho aj keď doktori tvrdili že sa majú pripraviť na to najhoršie?
aj nas 90 rocny dedko sa z nemocnice vratil a teraz aj kamaratova vyse 80 rocna mama. obaja neockovani.
@kristinaa300 nie. Moj 53 rocny bratranec v nemocnici zomrel. Nebol ockovany, bolo to v septembri 2020.
Teta zomrela nov 2020. Bratranec zomrel o mesiac neskôr.moj otec vo februári....čo by som dala za to.keby vakcina prišla skôr.
Môjmu otcovi 61r.povedali v nemocnici,že prvé tri dni boli kritické a nedúfali,že sa z toho dostane.Ale našťastie to dobre dopadlo a vrátil sa nám domov.
Môj otec 50r na pľúcnej ventilacii bol a dostal sa z toho....síce prvé mesiace bol slabý ale uz je uplne v poriadku, dokonca nema ani poškodené pľúca
@kristinaa300 je rozdiel byť v nemocnici na infúzkach/na kyslíku a na umelej pľúcnej ventilácii. Moja babka s dedom boli v nemocnici, dedo na kysliku pár dní, dali ich dokopy a potom ich pustili domov. Otec skončil na ventilácii, dva a pol týždňa bol v umelom spánku, nevedeli sme čo s ním bude ale vedeli sme, že je to zlé keďže skončil na ventilácii kde končia tie najťažšie prípady. Minulý týždeň ho odpojili, chytil sa, začal sám dýchať. Momentálne sa učí hýbať, rozprávať, chodiť, jesť. A bolo nám povedané, že je druhý v danej nemocnici, ktorého sa podarilo zachrániť po napojení na ventiláciu.
Mna by zaujimalo ake konkretne lieky brali ti co sa z toho ne/dostali?
@kristinaa300 Nie, susedom povedali, aby sa prišli rozlúčiť, lebo to už dlho nepotrvá a do týždňa bol dovtedy zdravý 40tnik mŕtvy. Vtedy sa ešte neočkovalo (úmrtie január 2021), nemal šancu...
@kristinaa300 môj blízky príbuzný bol pred rokom v stave, že lekárka povedala, že keby nebol v nemocnici na kyslíku, tak sa nedožije rána. Lieky nejaké mal, užíval, ešte kým bol doma, ale netuším, aké. Bol na tom veľmi zle, mladý, zdravý človek, nikdy sa na nič neliečil, našťastie sa z toho dostal, ale s trvalými následkami. V nemocnici bol vyše mesiaca. Nebol očkovaný, pred rokom sa ešte neočkovalo.
Muz po 50r, tento rok v marci, skoncil v umelom spanku na ventilacii, vysoka neliecena cukrovka, mal napadnute oblicky, pecen ,dr vraveli ze mu zlyhavaju a jeden vecer povedali , ze sa nedozije rána, ale zachranili ho nakoniec, ale musel sa znova ucit chodit jest rozprávať. Este doteraz nema chodzu uplne ok. Ale zije🍀
@kristinaa300 nie, priateľka môjho tatka, 44rokov , zomrela v januári ešte sa nedalo ockovat 😔
Nám sa stal opak, povedali nám, že to nie je také vážne ked ho brala sanitka, že mu spravia vyšetrenia. O pár dní tam zomrel. Nemal ani 60.
Poznám človeka očkovaný 2 krát a už tu nie je. Aj pani dom poznala očkovaná a už tu nie je. Bohužiaľ.Ja len toľko dodám nemôžem byť očkovaná trombóza plus mutacia leiden. Modlím sa jen aby som bola zdravá 🙏🙏🙏
@kristinaa300 ocino, 3 tyzdne na ARO, ale vdaka Bohu, prezil....ockoval sa hned ako sa dalo, teraz caka na tretiu a dal si aj proti chripke....
@kristinaa300 Môj starký (77) sa do nemocnice ani nedostal. Zomrel tretí deň od prvých príznakov.
@missdiva vážne si myslis, že tak funguje medicína? Veď preboha, jeden liek u troch ľudí môže úplne inak zaúčinkovat. Nie sme stroje..
@oneinamillion presne tak je to.
@vlada2401 ako dlho bola napojená?

@kristinaa300 áno poznám mojej svagrinky mama bola na plucnej ventilacii,má cez 70 rokov,povedali im 50 na 50 pripravte sa,že môže zomrieť, našťastie je už doma,snažia sa ju rozhýbať lebo je zoslabnuta chce to čas... držím palce nech Vám to dobre dopadne ❤️