icon

Dôvody, prečo sa nedať očkovať

29. aug 2021

Naozaj nechcem rozpútal vášnivú debatu, len chcem počuť argumenty, prečo nie. Ja som presvedcena, ze sa očkovať nechcem dat. Podľa mňa je to jeden obrovský špinavý biznis a všetky mutácie sú práve kvôli očkovaniu. Na druhej strane to, ako má z každej strany strašia, ze teraz urcite umriem, tak cítim akýsi nátlak. Uvažujem, že zo strachu aký šíria média by som sa možno aj dala. Je tu niekto, kto má ubezpeci, ze sa nemám.dat očkovať? Viem, článkov o tom , aké je očkovanie super su všade. Prečo sa nikde nepíše aj o tom, ze mozno práve nezaockovani budú mať nakoniec najlepšiu imunitu? Je delta variant nebezpečnejší, čo sa týka intenzity, alebo len nakazlivosti?

Strana
z7
minimie
16. sep 2021

@lucasjur ja som toto video videla aj iné podobné, ale musím priznať, že pri mojom vzdelaní neviem povedať, či tieto ojedinelé názory sú relevantné alebo nie. Oproti nim stoja názory veľkého množstva odborníkov a rozsiahle štúdie. Ja pracujem v prostredí kde dôvera v odborníkov a nevkladanie osobných názorov alebo neoverených informácií je kľúčové, inak by ten sektor nemohol fungovať, takže som profesionálne pokrivená 😁. Preto by mi pomohlo, keby sa k týmto videám vyjadrili lekári a medicínski vedci. Náhodou nevieš o nejakých odborných diskusiách ľudí z fachu k týmto videám? Dík.

lucasjur
16. apr 2022

@minimie ja Vám napíšem iba jediné prajem Vám,aby sa Vám stalo , že Vaše dieťa bude mať po očkovaní silnú alergickú reakciu a potom sa zobudíte zo sna. Každý človek čo nie je retardovaný si vie prečítať ako zloženie potravín,tak zloženie vakcíny. Obchody sú plné nie potravín,ale otravin s chemickým bordelom tzv škodlivými emulgatormi, ktorých dlhodobá konzumácia vedie k rakovine, srdcovým problémom. Takisto zloženie tej Vašej výbornej extra,, zdravej bezpečnej" vakcinky nie je bohviečo,no bohužiaľ okolo zloženia vakciny ste ani nepáchla. Ovplyvniteľným ľuďom bez rozšíreného vedomia keď vedci a štát povedia, že antrax je bezpečný uveria a nasypu si do čaju😅😅😅😅😅ale v poriadku mne je jedno keď tak zboznujete chémiu najedzte sa chémie do sýta, antibiotika na dennej báze,vakcinka 4 X ročne a uvidíte koľko budete tak ešte na tomto sveta pri tomto chemickom spôsobe života. Ľudia sa delia na dve skupiny tí čo chcú žiť v súlade s prírodou a tí čo sú závislí na chémii,lebo im to autority nadiktovali, že prírodná medicína a esenciálne oleje zákonom v EÚ ani nemôže byť označená za liek. Jediný liek podľa našich politických autorít sú liečivá od veľkých farmakofiriem ako Pfizer a pod. Nie všetci im tie klamstvá žerú aj s navijakom.........

heln
16. apr 2022

@lucasjur nechapem takych ako ty.... ked sa chce niekto zaockovat, preco by mal jest denne antibiotika a 4 krat rocne sa ockovat?
tiez nechapem preco inym prajes aby ich dieta malo alergicku reakciu na vakcinu?
ja neviem, ale ja poznam aj tretiu skupinu ludi, ktori sa na zaklade faktov rozhodla, ze riziko ockovania je prijatelnejsie ako riziko z ochorenia.

matabb73
16. apr 2022

@lucasjur dúfam, že keď ochorieť alebo budeš mať úraz, nepôjdeš otravovať tích okrasných lekárov a budeš sa liečiť sama doma. Ak pri ťažkom stave dojde k úmrtiu, je to predsa v súlade s prírodou.

yoxinka
16. apr 2022

@lucasjur
Mám tri deti, všetky očkované a ani jedno ešte NIKDY nebralo antibiotiká, najstaršie má 10 rokov. Mimochodom, vieš, že VŠETKO v prírode je chémia 🤷‍♀️? Každá rastlina, každý strom, krík, kvetina … všetko chémia. Voda … chémia … Takže si tento chemický argument strč za klobúk. Ja neviem pochopiť, ako človek žijúci v súlade s prírodou, ktorá je dokonalá, nádherná a pokojná môže iným bytostiam priať chorobu a šíriť nenávisť, ktorou je tvoja osoba naplnená, keď ju vypľúva kade tade po internete. Nám žiadne autority nič nediktujú, my používame mozgy a neveríme bársjakým drístom na internete. Dúfam, že keď si zlomíš nohu alebo budeš mať ty alebo tvoje dieťa najbližšie bakteriálnu infekciu, ani ťa nenapadne ísť k tým otrasným zmanipulovaným farmafirmami zaplateným doktorom, ale poriešiš si to doma … sama.

Strana
z7