icon

Doxyhexal 200 tetracyklinové antibiotikum - skúsenosti

gabuci
13. feb 2015

Na čo ste brali tento liek,či vám pomohol a či ste pocítili pri nich nejaký nepríjemný vedľajší účinok.Ako dlho ste brali?

Strana
z3
lukasko12
20. dec 2019

@lukasko12
@dlucy ahoj prosím ťa po akej dobe sa môže mať sex po tých tabletakch. A načo sú tie Doxyhexal je to tabletka na zapal

lukasko12
10. jan 2020

Ahojte prosim vas mali ste hned po antibiotickach sex neviem ci uz mozme mat ked este nemam vysetrenie nemam potvrdene ci je to v poriadku

petus35
11. jan 2020

@lukasko12 ja by som to neriskovala pokiaľ nie je potvrdené že je všetko ok a hlavne aj partner musí byť preliecieny, inak to môžeš dostať zase od neho, ak to bol teda nejaký vírus.

lukasko12
11. jan 2020

@petus35 ale nedaa nic do mna

lila990789
Autor odpoveď zmazal
lila990789
Autor odpoveď zmazal
livi07
Autor odpoveď zmazal
bozenakotlarova
2. júl 2020

Ja tiež používam doxyheral a tiež musím jesť a tak zobraziť tabletku ale aj keď jem.tak mi je zle nevoľnosť na vracanie mi má niekto skúsenosti

livi07
2. júl 2020

@bozenakotlarova dobrý deň, tiež používam. Presne tak isto som bola ako vy, ale ja som aj vracala raz. Tretí deň som si dala probiotikum a potom na to 2-3 hodinky antibiotikum, a vôbec mi potom nebolo zlé, ani na vracanie nič.

lila990789
Odpoveď bola odstránená
bandurka1979
13. júl 2020

@bozenakotlarova ahoj môžem sa opýtať berieš 200 ? 2* denne lebo ja mám predpísané tak ...ale sestra vraví že sa jej to zdá veľa že by malo byť raz denne
@livi07

livi07
13. júl 2020

@bandurka1979 ahoj, ja som brala len raz,čiže každých 24 hodín ale 20 dní. Strašne silný liek, teraz kvôli tomu mám problém s crevami. Ale dá sa to do poriadku.

alena789
31. aug 2020

ahojte.
uzivam tento liek - podozrenie borelioza - myslite ze mozem cvicit ? 3x do tyzdna ? lekarka neodporuca......d za odpovede

lucinka122445
15. jún 2021

@pilinka1 ahoj neviem ci ešte tu si ale chcela by som sa spýtať ako dlho ta pálila koža keď si vyšla na slnko ďakujem

lenculienka
Autor odpoveď zmazal
marusa771
8. mar 2022

@dlucy prepáčte že vám píšem po dlhšom čase ale chcem sa opýtať aj mňa furt boli hrdlo tak zvláštne mi je a predpísal mi tiež tie tabletky doxihexal že nám vysoké aslo tu čítam že a ženské veci sa to berie terz neviem či je to na aslo má niekto stim skúsenosti mám užívať tieto lieky či ne ? Ďakujem za pochopenie

dlucy
8. mar 2022

@marusa771 ak Vam ho dal tak ho urcite berte. Pekny den

marusa771
8. mar 2022

@dlucy a môžete mi poradiť brala som 3 tabletky doxihexan a prestala som užívať bolo mi po nich zle asi týždeň,som nebrala a terz som začala brať naspäť a chcem sa opýtať či ten účinok bude dobrý?alebo ne? keď som vynechala dávku ďakujem za odpoveď

dlucy
8. mar 2022

@marusa771 tak nemala by si prerusovat dober ich. Mne pomohli na dychacie cesty.

donuliena
13. sep 2022

@gabuci 2x denne 100,alebo raz 200 mg je to iste,vyborny sirokospektralny liek,uzivat pri nom probiotika,aj mojim mackam zabera najlepsie🙂

donuliena
13. sep 2022

@poleva daju ale su drahe, a su v sackoch davaju sa do vody a piju, kapsule su lepsie

monika494
16. nov 2022

@dlucy ja ich uzoivam 3 den na ureaplazmy, cez den ok, v noci sa potim a boli ma cely mechur.. Asi brnknem co dalej.. Mate podobne skusenosti?

dlucy
16. nov 2022

@monika494 ja som ich mala na priedusky mne s nich nic nebolo

ktore
13. nov 2023

@gabuci ja to beriem na zápal zubnej drene.

miruska7585
24. mar 2025

Ahojte. V decembri som mala silný zapal priedusiek a troje ATB. Teraz začiatkom marca zapal dutin a zasa priedušky. Beriem Ciprinol uz 10 deň. Kašlem menej. Ale predsa stále. Vraj nemám brat nic na vykašli evanjelium, lebo mam suchy kaseľ. Ale keď ma chyti kasel tak vykašlievam niečo. Teploty som vôbec nemala. Ale dutiny stal upchate. Nič necitim ani vôňu ani chuť. Covid nemám. Začínam od zajtra zasa ATB. Doxyhexal. Už mám pocit že sa z toho ani nedostanem. Čo Vám pomohlo? Ďakujem

Strana
z3