Driclor
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, že aké máte skúsenosti s Driclorom . Ja som ho začala používať pred 5. dňami a do rana sa mi spravila bolavá hrča v podpazuší, ktorá dosť bolí .. na sono prsníkov som bola pred necelými dvoma týždňami, takže si nemyslím, žeby to mohol byť nádor alebo niečo pod.
Ďakujem za rady a názory
dobre ďakujem ale zabere to už po 2-3 dňoch ako Driclor? 🙂 😒 😖 🙂
a zaberie to tiež do 2-3 dní ako driclor? 🙂 🙂 ☹ 🙂
@kiko31415 ak myslis odaban tak by mal
tak skusim dakujem @malinka158
🙂
nie je zac 🙂 ja som si teraz kupila Excipial DeoForte tiez je to na potenie. Tak uvidim ci u mna zaberie 🙂
Mne tiez driclor pomahal ale kvoli hliniku uz som prestala pouzivat. Kupila som v DM od znacky Baleo deo crystal ale nie je to ono. Teraz chcem kupit od Old Spice tuhy neobsahuje paraben,hlinik ani alkohol. A sprej pouzivam od Nivea bez alu,alkohol,paraben. Cize tak 🙂
Ten odaban sa kde sa kúpiť prosím? .. @malinka158 😊 🙂 🙂
@kiko31415 v lekarni aj na internete
Ahojte baby, som študentka gymnázia a potit som sa zacala asi v 6 triede na ZŠ...som zufala, ked vidim ake pekne veci nosia kamaratky a spoluziacky okolo mňa...a ked sa pozriem na ten moj stanik-len velke svetre alebo mikiny, aby nebolo vidiet ze sa potim, ja uz to nechcem...neviete mi nieco odporucit ? Poradit mi ? :(
Ahojte.Neviem ci tu este niekto chodite...ak ano budem rada ak odpisete na moju otazku...zaujima ma ci mate niekto kto ste ho pouzivali problemy s kratkodobou pamätou...lebo ja mam tento problem a je to dost vazne co sa pamäte tyka...tak sondujem ci este niekto kto uziva(l) Driclor je na tom podobne...dakujem za odpovede...

@kiko31415 skus odaban, je v spreji alebo tiez jako gulicka, vraj funguje lepsie jako DRICLOR. Ja som Driclor používala vyse roka, potom postupne prestal účinkovat. Kde som mala před menstruaciou mohla som sa nim natierat kolko som chcela vtedy mi nefungoval nikdy