Ahojky, viem, že tu už podobná tema je, ale v kombinácii z nejakým iným liekom... ja beriem len Duphaston. Ja neviem, či mi to zaberá na úpravu ms, lebo si moje teľo robí čo chce.
pridajte sa 😀
@luciakubista ahojte prosím vás môžte mi poradiť
Prosím vás zaberá VA duphaston na bolesti v podbrušku a pms?
Ahojte. Lekar mi vcera nasadil duphaston kvoli pms. Mam ho brat na 14 den cyklu. No ja neviem od kedy je ten 14 den cyklu? Ked mi skonci ms mam pocitat ,ze je 1.den? Viete mi poradit? Nikdy som nebrala ziadne hormony. Nepribera sa z neho? Pomohol vam pri bolestiach pred ms?
Zdravím Vás, dcéra berie duphaston kvôli silnej menštruácii. Berie ju druhý mesiac a brutálne jej vypadali vlasy. Má s tým niekto skúsenosť? Chcem jej to vysadiť, len neviem či je to spôsobené práve týmto liekom. Ďakujem pekne za odpoveď.
@mimka_lentilka zial uz nemam
@reyka Ale môžeš
@terina25 áno pomohol
Ahojte žienky potrebovala by som sa s vami o niečo poradiť😏chceme zo snubencom mať už babätko. Lieky duphaston beriem už vyše 2 roky mám próblem s hormónmi jak mi povedal gynekológ, že mam viac mužskych ako ženských a minuly rok v novembri som u ňho bola a povedal že je už všetko v normále ale stale ked neberiem lieky tak mi meška menzes alebo vobec nechodi, žienky ak ste s týmto mali skúsenosti prosím napíšte odpoveď... chcem mať uz babätko😔😔v júny mám ísť už na prefúk vajíčka no kto vie či to vôbec pomôže a dosť sa obávam že nebudeme mať babätko keď som taká problematická... ak ma niekto s tym skusenosti piste mi prosím alebo aj niejaká dobrá rada pomôže..