Dupixent - skúsenosti
Aké máte skúsenosti s týmto liekom?
@nokiae72 dobry den tento tyzden som dostal prve dve davky
@dupixent007 a ako, nejaké zmeny? Predpokladám že nie ale pocity sú aké. Ja idem budúci mesiac
@nokiae72 zatial ziadne zmeny ono to pojde asi postupne
@noemi79 aj vy mate inj.? Vraj pera su nedostupne
@dupixent007 aj ja mám
@dupixent007 áno injekciu. Mne vyhovuje viac injekcia, lebo si regulujem sama rýchlosť vpichu. Pre mna je to niekedy dosť bolestivé…
@noemi79 treba povedat dr. Ze chcete len inj. Mne sa pri inj. Robia bulvi picha mi to mamka lebo si to nedokazem sam 😃 pero zvladnem sam a štipu ma obe
@nokiae72 uz budu pera som pocul
@dupixent007 pero mi zatiaľ ani neponúkla. Dúfam, že keď budú aj pera, tak zostanú aj injekcie… Ja si ju pichám veľmi veľmi pomaly. Pero by som neprežila 😂
@noemi79 pohode je pero len to trosku stipe
Ahojte, ako často sa dáva táto liečba mám obavy, lebo budem musieť dochádzať za liečbou do iného mesta a aj kvôli práci mám obavy, aké máte skúsenosti s liečbou? Ešte by ma zaujímalo či môžem byť na slnku s touto liečbou, alebo aké sú pri nej obmedzenia. Ďakujem
@noemi79 @dupixent007 prosím
ak budete mať čas napíšte mi
Ahojte , chcela by som obnoviť tuto tému… nakoľko má zaujíma , či vám dupi pomohol.. a ako rýchly bol nástup účinku , ďakujem 🙂
@noemi79 ahojte. Vcera som bola 1.krat, boli mi pichnute 2 davky. O 2 tyzdne zase. Otazka na vas. Rano injekcie, cely den som bola potlm doma, vecer som uz zacala neskutocne soplit. Dnes som uz chora ako pes. Moze ro byt reakcia na Dupixent? Mali ste to niekto tiež? Alebo len nahoda?
@malita noooo, ja som mala inú skúsenosť, resp stále mám .. mne bola prvá dávka pichnuta 3.1.25.. na druhý deň ráno mi opuchlo oko, kt potom ale odpuchlo .. no od vtedy do teraz mám prieduskovy kašeľ .. ktorého sa nehiem zbaviť .. pritom všetky výsledky mám dobre .. neviem, či to pripisovať Dupixentu
@katik22 no mna upozornila lekarka, ze prve dni sa to mlze zhorsit, ze sa nemam zlaknut. Aj ma od vcera svrbela tvar a oci a mam mensi ekzem aj na tvari, okolo oci a aj troska opuchnute oci. Som zvedava, kedy to prejde. A zase riesim pichanie si. Neviem si to predstavit, ze si mam sama pichnut. Ved ja neznasam injekcie a ked ma pichaju, nemozem na injekcie ani pozerat. 🫣 tak neviem, ako to dam. To bude riadna vyzva.