icon

Dupixent - skúsenosti

noemi79
15. jún 2022

Aké máte skúsenosti s týmto liekom?

Strana
z3
noemi79
autor
17. jún 2025
@krellova

@dupixent007 keď som nemala dupixend alebo rinvoq mala som cele telo červené a pootvarane ranky po celom tele ktoré mokvali. Všetko ma svrbelo a bolelo. V noci som sa zobudila nato že sedím a strašne som sa skrabala pokiaľ som sa nepredrala cez kozu. Vtedy prišla úľava ale potom zas bolest. Neskôr som si dala gelove nechty a prišla nato že vtedy sa nedokážem tak škaredo doskriabat. Keď som si ľahala do postele bola som unavená a keď som vstávala bola som unavená. Bolo to hrozne fakt už na to obdobie nechcem ani pomyslieť.

@krellova ahoj a teraz stále berieš rinvoq? Či už ani ten nie?

krellova
18. jún 2025
@noemi79

@krellova ahoj a teraz stále berieš rinvoq? Či už ani ten nie?

@noemi79 keď som šla teraz na opeciu nemala som ho kvôli narkoze a hojeniu sa. Po operácii som mala komplikácie krvácanie tak som nemohla nasadiť liecbu pokiaľ nebudem ok. Bola som bez neho dokopy asi 4mesiace a zhoršený stav som mala tak jeden týždne v mesiaci. Určite to bolo lepšie ako rok predtým keď som tiež podstupovala operáciu. Teraz som späť na rinvoqu a úplne v pohode všetko

noemi79
autor
18. jún 2025
@krellova

@noemi79 keď som šla teraz na opeciu nemala som ho kvôli narkoze a hojeniu sa. Po operácii som mala komplikácie krvácanie tak som nemohla nasadiť liecbu pokiaľ nebudem ok. Bola som bez neho dokopy asi 4mesiace a zhoršený stav som mala tak jeden týždne v mesiaci. Určite to bolo lepšie ako rok predtým keď som tiež podstupovala operáciu. Teraz som späť na rinvoqu a úplne v pohode všetko

@krellova tak ty si si teda užila s tou operáciu. Šťastie, že si bola lepšie s ekzemom aspoň počas vylúčenia rinvoqu…Tak aspoň, že ti teraz pomáha…

dupixent007
16. aug 2025

Ahojte chcem sa opytat ci mate ZTP

katik22
19. aug 2025
@dupixent007

Ahojte chcem sa opytat ci mate ZTP

@dupixent007 ja nie , ale mám ID polovičný .. na ťažkú formu atopie

dupixent007
27. okt 2025
@katik22

@dupixent007 ja nie , ale mám ID polovičný .. na ťažkú formu atopie

@katik22 to Vam navrhla dr. Aby ste si vybavila? Ak ano co k tomu treba lebo ja mamv papieroch pisane zavazna forma

melany444
17. dec 2025

@noemi79 ahojte ste tu niekto ?
Mam dupixent a hrozne mi napuchaju očné viečka a oci mi stále slzia a hnisaju stipu a svrbia.
Ináč mi zaberá na cele telo okrem krku tváre a tých viečok. Aj vy to tak máte.
Ja som skúšala predtým aj rinvoq a cibinqo ale mne to nezabralo.

noemi79
autor
19. dec 2025
@melany444

@noemi79 ahojte ste tu niekto ?
Mam dupixent a hrozne mi napuchaju očné viečka a oci mi stále slzia a hnisaju stipu a svrbia.
Ináč mi zaberá na cele telo okrem krku tváre a tých viečok. Aj vy to tak máte.
Ja som skúšala predtým aj rinvoq a cibinqo ale mne to nezabralo.

@melany444 mala som aj ja s tým problém,teraz mám tvár vpohode, ale ruky mám hrozne vyhadzané. Od pliec až po prsty. U mna to rôzne koluje.

Strana
z3