Zdravím som psychiatrickým pacientom asi 10 rokov teda od 17 rokov prvý krat som bol hospitalizovaný v nemocnici v roku 2013 kde mi primar psychiatrie diagnostikoval diagnozu lahka duševna zaostalosť a Ina schizofrenia ma stym niekto skusenosti prečo mi dali na psychiatrii taku diagnozu liečím sa 10 rokov minuli rok som bol tiež hospitalizovaný a nova primarka mi to tiež tak napisala do spravy dakujem za každu radu
@letfenixa jedina co tu nechape si ty. Pouzivat ciarky alebo bodky na oddelenie textu bola dobre mienena rada aby to bolo lahsie citatelne. Nie vycitka pravopisu... ak nemienis poradit autorovi k veci tak mu to tu nespamuj.
Autor presla uz dlha doba od tvojich 17tich rokov, urcite vyskusaj novu diagnostiku, mohlo sa daco zmenit.
Lekari sa mylit mozu. Treba ist za inym nezavislym odbornikom a testy zopakovat ak ma pacient pochybnosti.
V realite ak uz nejaky primar napise nejaku diagnozu, tak ostatni doktori ju kopiruju.
Preto v pripade pochybnosti treba trvat u nejakeho ineho lekara na presetreni stavu.
@ankare jezis vy ste dobre mimo 😄 ja oddelujem vety, nejde o ciarky kvoli pravopisu ale prehladnosti aby vsetko nebolo v jednom. Ci ja mam vsetko v jednej vete? Vypinam si upozornenia lebo trubky budu riesit blbosti ale autorovi nijako nepomozu 🤦♀️
Autor, drzim palce. Ak mas pochybnosti kontaktuj lekara a daj sa znovu diagnostikovat. ✊️
@jawaman21 preco ta trapi ta duševná zaostalosť?To nemusi znamenat nic hrozne a s tym vies normalne fungovat. Podla mna keby to urobili niektorym politikom, tak tiez by im to vyslo.
@amiaja evidentne ty nechápeš, čo som ti napisala.