Duševná zaostalosť

jawaman21
18. feb 2023

Zdravím som psychiatrickým pacientom asi 10 rokov teda od 17 rokov prvý krat som bol hospitalizovaný v nemocnici v roku 2013 kde mi primar psychiatrie diagnostikoval diagnozu lahka duševna zaostalosť a Ina schizofrenia ma stym niekto skusenosti prečo mi dali na psychiatrii taku diagnozu liečím sa 10 rokov minuli rok som bol tiež hospitalizovaný a nova primarka mi to tiež tak napisala do spravy dakujem za každu radu

letfenixa
18. feb 2023

@amiaja evidentne ty nechápeš, čo som ti napisala.

euka210
18. feb 2023

@jawaman21 na diagnostiku mozes ist aj ku psychologovi mimo nemocnice.

amiaja
19. feb 2023

@letfenixa jedina co tu nechape si ty. Pouzivat ciarky alebo bodky na oddelenie textu bola dobre mienena rada aby to bolo lahsie citatelne. Nie vycitka pravopisu... ak nemienis poradit autorovi k veci tak mu to tu nespamuj.
Autor presla uz dlha doba od tvojich 17tich rokov, urcite vyskusaj novu diagnostiku, mohlo sa daco zmenit.

letfenixa
19. feb 2023

@amiaja kde konkrétne si ty použila čiarky kvôli prehladnosti textu?

bylinka25
19. feb 2023

@jawaman21 Môžeš ísť za iným lekárom, požiadať ho konzultáciu.

amiaja
19. feb 2023

@letfenixa ty comu nerozumies? Oddelovat vety ciarkami alebo bodkami je fajn kvoli prehladnosti a zrozumitelnosti. Nie pisat vcelku vsetko jednou vetou. Nejde o pravopis.
Chod si dat cokoladu na nervy a nespamuj temu hovadinami ked nemas nic k teme.

mimixxxx
19. feb 2023

Lekari sa mylit mozu. Treba ist za inym nezavislym odbornikom a testy zopakovat ak ma pacient pochybnosti.
V realite ak uz nejaky primar napise nejaku diagnozu, tak ostatni doktori ju kopiruju.
Preto v pripade pochybnosti treba trvat u nejakeho ineho lekara na presetreni stavu.

ankare
19. feb 2023

@amiaja Čiarky by si mala písať aj Ty, keď už na to upozorňuješ.

amiaja
19. feb 2023

@ankare jezis vy ste dobre mimo 😄 ja oddelujem vety, nejde o ciarky kvoli pravopisu ale prehladnosti aby vsetko nebolo v jednom. Ci ja mam vsetko v jednej vete? Vypinam si upozornenia lebo trubky budu riesit blbosti ale autorovi nijako nepomozu 🤦‍♀️
Autor, drzim palce. Ak mas pochybnosti kontaktuj lekara a daj sa znovu diagnostikovat. ✊️

betulinka1
19. feb 2023

@jawaman21 preco ta trapi ta duševná zaostalosť?To nemusi znamenat nic hrozne a s tym vies normalne fungovat. Podla mna keby to urobili niektorym politikom, tak tiez by im to vyslo.