Escitalopram 10 mg - skúsenosti
Dnes som dostala tieto lieky od neurológa kôli tetanií. Užívať mám každý deň jednu tabletku, vraj sa toho nemusím báť, ale predsa sú to antidepresíva, máte niekto skúsenosť s týmito liekmi? Alebo nejaké nežiadúce účinky? Ďakujem..
Čo Vám pridali k escilatopramu na preklenutie stavov?
@ssandra123 diazepam
@lucia851 ďakujem. Mne dnes dr vysadila escilatopram, že mám skúsiť Sertralin
@ssandra123 aj ja beriem sertralin
@lucia851 ako ho zvládate? Mne escitalopram bohužiaľ nesadol, tak sme ho dnes vysadili a zajtra začinam so sertralinom
@ssandra123 ja ho beriem už dva mesiace sadol mi dobre len zo začiatku som bola z neho ospala a mala som zhoršené úzkosti
@lucia851 ja mám brať 4 dni pol tbl , potom celú 50 mg a k tomu 1/2 xanaxu ráno a večer, tak uvidím čo bude 😁 za rošambo
@ssandra123 ja beriem ráno aj na obed sertralin
@lucia851 ako dlho Vám trvali vedľajšie účinky ?prosím
@sobig ahoj..ja som brala escitalopharm 10 bolo mi super po 2 rokoch som vysadila ale naspat mi prisli stavy hrozi beriem ho 5 den naspat a mam pocit ze mi nic nepomoze rano sa budim s panikou..neviete mi poradit kedy ma prejde panika a ten neskutocny strach..dakujem❤️
@alsimaka dobrý deň, aj ja sa ráno budím s panikou..nechápem prečo práve ráno.. každý deň....čo vám zabralo?
@alsimaka dobrý deň, aj ja sa ráno budím s panikou..nechápem prečo práve ráno.. každý deň....čo vám zabralo?
@lenrol001 no ja som brala polovicku rivotril rano ..ale byvam v at tak neviem ci je dostupny aj na sk ale jediny mi zabral.potom mi zabrali ad ale aj tie mi museli menit pretoze mi prve vobec nezabrali
ahojte moja odborna doktorka mi predpisala xanax citalex brala som ho tyzden aj dva 3 dni tabletki vobec nepomahali psichiater mi dal escitopram10mg berem ich uz 1tyzden asi 2dni povedsl ze tento tyden ked ich dobriem ze mi bude lepsie ale pocitujem ze sa nieco zlepsilo jeden stav sami statil a druhi mi prisiel tie mislienki su strasne a dal mi xanax sr... pohli by ste mi poradit ako toje...
ahojte moja odborna doktorka mi predpisala xanax citalex brala som ho tyzden aj dva 3 dni tabletki vobec nepomahali psichiater mi dal escitopram10mg berem ich uz 1tyzden asi 2dni povedsl ze tento tyden ked ich dobriem ze mi bude lepsie ale pocitujem ze sa nieco zlepsilo jeden stav sami statil a druhi mi prisiel tie mislienki su strasne a dal mi xanax sr... pohli by ste mi poradit ako toje...
@zuzanitakovacova to budú zhoršené stavy ako vedľajší účinok, kým lieky zaberú trvá to aj 3-4 týždne. Potom to prejde
MISLIS ZE TO PREJDE A VIMAZEM MI TO MOZOG HAH
JA SOM PREDTY BRALA AJ CITALEX DOKTOR MI HO VISADIL A DAL MI TOTO

@lucia851 čo ste konkrétne brali?