Esenciálna trombocytémia
Ma tu niekto esenciálnu trombocytémiu?
@tinulqa ake hodnoty mate krvných doštičiek ja uz vyše roka sa liečim na tuto diagnózu a stále sa pohybujú v takých vysokých číslach lieky uzivam v tom najväčšom davkovani ako sa len dá .. A doktorka mi povedala ze mozem žiadať invalidný dôchodok.. tak ze ake mate vy skúsenosti
@sasa833 tak ja som mala na začiatku 900 terás mi klesli na 500 beriem rok lieky beriem 2.1.1 plus anopirin anagrelid sa volajú momentálne som po operacii takže neviem aké sú vysoké dozviem sa na kontrole o invalidnom dôchodku som nepočula a ani nič mi dokt nevravela necítim sa zle chvalabohu pracujem ale terás pred operáciou co mi zvýšila dáku tak som mala busenie srdca čiže tak
Dobrý deň aj mne pre nedávnom zitili ET. Beriem 2-1-1 Anagrelide Glenmark 0,5 mg a trombocyty idú dole veľmi málo. Brali mi aj kostnú dreň a vôbec sa toho nemusíte báť . Dali mi Novalgin do žili a po pol hodine mi opichli miesto. Trochu tlak bol cítiť, ale bolesť žiadna. Netreba sa báť . Má tu niekto ešte také ťažkosti prosím? Pomáhajú vám vaše lieky?
@sasa833 dobrý deň , mám ET nedávno zistenú, ešte sa na ňu liečite prosím?
@tatianakvassayova ja sa liečim...teraz som.mala az800.az...
@sofia1 ja som mala 750
@sofia1 a čo užívate?
@tatianakvassayova anopyrin
@sofia1 iba anopyrin? Ja na riedenie vessel a pridala mi anagrelid
Žijeme spolu s touto chorobou uz 15 rokov. Porodila som dokonca dve deti. Dosticky cez 1000 bez liekov.
Aktualne okolo 500 Beriem Anagrelid Glenmark 2.1.1 a dostavam uz Venofer železo ked hemoglobin klesne na 90-105 dalej 2-3 tabl.do tyzdna kysenina listova.

@sasa833 áno mam