icon

Existuje glukomer bez pichania do prsta?

9. feb 2024

Existuje taký ?

janai1
9. feb 2024

ako si chceš odmerať cukor v krvi bez krvi?

mamina7070
9. feb 2024

existuju senzory na 14 dni a mas to najcastejsie v ramene a hodnoty mas v appke v mobile

struhanka
9. feb 2024

Glukomer nie. Jedine senzor, ktorý je umiestnený, kým mu neskončí životnosť, napr. na paži a spárovaný s vysielačom a mobilom.

tundra
9. feb 2024

Su na trhu senzory,ktore sa aplikuju najcastejsie do pleca.
https://www.freestyle.abbott/ch-de/produkte/fre...

mamina7070
9. feb 2024

ja pouzivam FLS2 uz staci len senzor a appka v mobile netreba ani vysielac ani citacku
takto vyzera senzor

mamina7070
9. feb 2024

a takto appka prenasa sa to aj kntvojmu diabetologovi a on potom na kontrole presne vidi aj grafy trebdy atd plus tam evidujes jednotky inzulinov (ja nemam pumpu) a jedlo sacharido e jednotky

tundra
9. feb 2024

@mamina7070 kolko preplaca na SK,zdr.poistovna?

mamina7070
9. feb 2024

@tundra 1 mesacne a 1 si kupujem (2 do mesica ak teda vydrzia ak nie viac ) ale nie vsetkym preplacaju a detom viac preplacaju mne dava diabetolog aj pruzky na kazdy mesiac
ja mam ale neuvedomovanie si hypo a mam vszp

wade
9. feb 2024

Inak, Apple ma patent a pracuju na implementacii do Apple watch. Ocakava sa to v najblizsich generaciach (do1-2 rokov). Neinvazivne. Ale presnost je otazna. Osobne si nemyslim, ze to bude vhodne pre diabeticky pacientov. Skor to budu smerovat na sportovcov ako orientacny udaj.

tundra
9. feb 2024

@mamina7070 dakujem,vo svajciarsku preplacuju viac...

mamina7070
9. feb 2024

@tundra tak to isto v nemecku uz maju aj vyssie rady senzorov tu sme v tomto za opicami

gabika8855
9. feb 2024

Prosim hlavne nekupuj hodinky kde pise ze meranie cukru 🙈🙈🙈🙈...byvalemu to kupila jeho teta ze aby si nemusel pichat a to je somarina jak.mraky to vobec nemeria dobre

kakao1
26. feb 2025

Nemeria to ale ohrozuje život. Bacha na to!

kakao1
26. feb 2025

Nie