Existuje liek silnejší ako Ibuprofén 400?
Ahojte žienky,chcem sa spýtať,či je nejaký liek silnejší ako Ibuprofén 400 s podobným zložením. Ďakujem krásne
Pokial som nemala lieky na predpis, tak na migrenu mi zaberala kombinacia ibuprofen. Valetol, panadol ultra rapid. A teda s rozostupmi.
@henka123123 na migrenu si daj predpisat triptany u neurologa
@zuju2 mne najlepšie a najrýchlejšie zaberá Aulin. Čo sa týka Ibuprofenu, treba dať pozor, pokiaľ by ste mali vrodenú trombofíliu, ako ja, tak Ibuprofen sa nemá brať. Mne odporúčali ako náhradu šumivý Panadol. Zaberá tiež veľmi dobre.
@petronela1985 a mne zas povedali ,že nevadí a aj mi ho dosť predpisovali po každej operácii,skôr ho zakázali mužovi pri vysokom tlaku
@minenkak vidíš, tak si vyber 🙃 pritom Ibalgin mi vždy dobre zaberal, mne tú trombofíliu zistili len dva roky dozadu, dovtedy som ho brala, keď bolo treba. A potom mi ho zarazili. Nevadí, už som sa prispôsobila.
@zuju2 Ahoj autorka, odporúčam Ti poradiť sa v lekárni s magistrou- čo konkrétne ťa bolí, aké máš prejavy, či máš nejaké diagnózy alebo alergie, čo Ti z Tvojej vlastnej skúsenosti zaberá viac, alebo menej. Spomeň všetko, čo považuješ za relevantné. Tebe konkrétne môže lepšie zabrať naproxén, ako ibuprofén, alebo diklofenak, ale odborná rada partí do rúk lekárnika, nie nás na fóre, keď nevieme čo Ťa trápi.
@petronela1985 ale je rozdiel,či ho užívaš pravidelne a často, alebo len jednorázovo.

Inak mne jedine co zabera na migrenu je flektor ale len ten praskovy na predpis