Extrasystola - srdcový sťah
Prosím vás zistili niekomu estrasystoli ako to máte ako stým žijete..prestalo to u niekoho?
@veronika31122018 áno "vraj". Tak to už rok s tým fungujem kedy ako mi je. Vždy niečo nové vyskočí ale snažím sa byť v kľude. Veľa robí psychika. A za mňa ozaj ten magnerot je super k tomu vit D plus Céčko 🙂
@veronika31122018 moze to byt dlhodobo, napriklad znama mala take problemy aj 1,5roka a ja mam tiez potvrdenu tetaniu a tiez to mam niekedy horsie a niekedy uplne dobre. Mam dojem, ze ku tomu prispieva aj unava a vycerpanie. Skuste oddychovat viac a viac spat. Ja uzivam uz hadam rok magnezium kazdy den, ale posledneho 3/4roka mam magne b6, niekedy aj to forte, su aj rozne druhy. Bvitamin je tiez velmi dobry pri tetanii, preto mi odporucila neuro magne b6.
niekde som cital,ze to ma na svedomi nejaky bludivy nerv,ktory sa tiahne od krcnej chrbtice cez hrudnu do zaludka.
ahoj,no ja som tam na psychiatrii aj skoncil koli tomu,ako tak som sa z toho potom dostal,ale bolo to najhorsie obdobie v mojom zivote
dakujem,si milá aj ja tebe zelám aby sa ti to zlepsilo
@veronika31122018 ahoj...ja som s tým mala problém...každý deň som ich pociťovala..išla som ku kardio.robili mi sono,EKG,echo,holter 24hod...všetko v poriadku..u mňa bol problém psychicky...ukludnila som sa a prešlo to ..občas to mávam ale už nie tak ako predtým🙂
komorova vo forme VES 1360, SVES izolovane 223
moc sa v tych skratkach neorientujem,a le tak nejak to tam mam napisane.
srnda ez 82 uderov za min priemere. v rozmedzi 57-150.
@veronika31122018 ja ich mávam v kľude keď ležím. Ale teda ja mám vrodenú srdcovú vadu. Mám potvrdenu aj tetaniu a vraj pri Tom to vie vyskočiť obcas.
@misa2704 dobrý deň akú máte srdcovú vadu vrodenú ? Wpw syndrom ?

@veronika31122018 pred par rpkmi mi zas chybal vit D. mala som hrozny ekzem. po odbere krvi vysiel tazky deficit. este aj po uzivani vysokej davky a po lete som bola stale pod normou