Extrasystoly
Čaute ľudia trápite sa niekto s extrasystolami? Ja v podstate dlhé roky ale za posledné dva roky sa mi to mega zhoršilo dosť mam problémy zo spánkom neviem väčšinou keď ich mám tak veľa ako aj dnes som nevyspatý par noci budím sa aj nato ze ich cítim dnes ich cítim zas extrémne veľa za 5 minút aj 20 je to už na psychicku ukázal ich aj holter aj komorové aj predsieňove mam betablokator cardilan a ramipril aj na tlak mam 36 rokov hrozne ze toto zažívať toľké roky je tu niekto komu je to tak nepríjemné poprípade co pomáha ja tiež mam dobre dní a takéto hrozne 😪😪
Ja som tiez niekedy mala dost často, ale potom som nejako prestala nad tym rozmýšľať a zmizlo to samo od seba.
Ale tiez som mala z toho neskutočný stres, moze nato vplývať aj potravinové alergie ja mam alergiu na laktozu odkedy držím dietu som to nemala uz velmi davno..
@anonym_14256e aj ja mam intoleranciu na laktózu ale neviem ci práve to je spúšťač u mňa asi skôr vyčerpanosť z nevyspatia je to hnus
@anonym_14256e aj ja mam intoleranciu na laktózu ale neviem ci práve to je spúšťač u mňa asi skôr vyčerpanosť z nevyspatia je to hnus
@miky90 intolerancie vela spustaju extrasystoly, dodrziavas dietu?
Psychoterapia? Psychiater?
@miky90 intolerancie vela spustaju extrasystoly, dodrziavas dietu?
Psychoterapia? Psychiater?
@taktotedanie nedodržiavam veru a psycho nie tam som nebol
@taktotedanie nedodržiavam veru a psycho nie tam som nebol
@miky90 tak potom sa necuduj ze ti je zle
Hned zacni s dietou
@miky90 odkedy som si nasadila magnerot a guajacuran vyrazne mi to znizilo pocet extrasystol. Fakt som sa bala o zivot bolo to hnusne...intolerancie to tiez spustaju....a psychika - citlivejsia povaha
@zabka79 no ja som teda co sa týka psychiky veľmi citlivý a veľmi to prežívam potom stále meriam pulz tlak atď roky to isté ja mam aj magnézium byzgilicinat aj taurat ťažko povedať co kedy zaberie mne to príde tak keď zle spím mi to najviac spúšťa potom som vyčerpaný psychika je natom horšie atď začarovaný kruh a zle spávam čoraz horšie
@zabka79 no ja som teda co sa týka psychiky veľmi citlivý a veľmi to prežívam potom stále meriam pulz tlak atď roky to isté ja mam aj magnézium byzgilicinat aj taurat ťažko povedať co kedy zaberie mne to príde tak keď zle spím mi to najviac spúšťa potom som vyčerpaný psychika je natom horšie atď začarovaný kruh a zle spávam čoraz horšie
@miky90 ano tiez som citliva na spanok, zly spanok cely den zly...guajacuran je volne dostupny a mozu ho aj deti, je to slabucke...ak sa bojis skus valerianove kvapky...tiez som si merala stale pulz , okolie vravelo ze prehanam ale mne tie extrasystoly vyrazali dych nemohla som sa tvarit ze sa to nedeje, nepochopi kto nezazije...skus este relax hudbu- neverila som ako to fungovalo
@miky90 ano tiez som citliva na spanok, zly spanok cely den zly...guajacuran je volne dostupny a mozu ho aj deti, je to slabucke...ak sa bojis skus valerianove kvapky...tiez som si merala stale pulz , okolie vravelo ze prehanam ale mne tie extrasystoly vyrazali dych nemohla som sa tvarit ze sa to nedeje, nepochopi kto nezazije...skus este relax hudbu- neverila som ako to fungovalo
@zabka79 ja som kedysi bral aj silnejšie ako Gaujakuran sirdalut kvôli krčnej chrbtici čiže sa nebojím dúfam že sa ti polepší
Áno denne už rok a pol a vela

Ja som tiez niekedy mala dost často, ale potom som nejako prestala nad tym rozmýšľať a zmizlo to samo od seba.
Ale tiez som mala z toho neskutočný stres, moze nato vplývať aj potravinové alergie ja mam alergiu na laktozu odkedy držím dietu som to nemala uz velmi davno..