icon

Extrasystoly a stres

9. mar 2025

Mám asi dva roky extrasystoly päť dňový holter zachytil len jednu ja ich cítim denne ale boli ma chrbtica no ale dnes som ležala a úplne mi zatriaslo riadne srdcom a už stresujem s fibriláciou kontrolu na kardio kam v lete a ja stresujem že neprežije dovtedy

mariynka
9. mar 2025

Magnezium beries?

autor
9. mar 2025
autor
9. mar 2025

Dnes som.si dala aj pol egiloki mám to podľa potreby

mamina7070
9. mar 2025

ak viacdnovy holter nezachytil tak extrasystoly nemas jedna je uplne nic za dva dni
psychicky si v pohode?

stanulienkat
9. mar 2025

Tak keď vieš, že máš problémy s chrbticou, tak to budete zrejme z chrbtice, keďže päť dňový holter nezachytil toho veľa. A ked sa bojís, že dovtedy neprežiješ, mohla by si navštíviť minimálne psychológa.

autor
9. mar 2025

@mamina7070 ja už stresujem či to nevyhodnotili zle alebo či som mala klidnejsie obdobie ja neviem ale reálne pri Tom hnisnommpovite keď si hmatam pulz je cítiť akoby jeden úder vynechany. Mala som raz z ničoho nič aj takú krízu že to išlo polhodinu nonstop to som bola na pohotovosti každý tretí úder mi akoby vynechal lenže kým som tam prišla to prešlo lebo som si dala po ceste egilok tam mi dali vasocardin a neurobili ani EKG. Psychicky som v pohode podľa mňa

autor
9. mar 2025

@stanulienkat len mne na to zaberá ten egilok aj cítim zmeny pulzu mávam rýchlejšie myslíš že aj z chrbtice by to bolo? Plus mám reflux vraj aj to môže ale ja už neviem keď cítim tie údery že sú vtedy iné

mamina7070
9. mar 2025

prilis sa pozorujes, skus toho psychiatra ak sa bojis ze sa nedozijes leta bez realneho dovodu sa bat
zbytocne sa trapis

mariynka
9. mar 2025

Histaminova intolerancia?

mariynka
9. mar 2025

@mamina7070 mavam extrasystoly, je to fakt neprijemne, ked sa vklude zatrase srdce. Cakam na vysetrenie. Mne pomaha magnezium treonat.

mamina7070
9. mar 2025

@mariynka hej ja viem z casu na cas to mava takmer kazdy ale riesia sa medicinsky az ked su ich tisice za kratky cas
inak len ukludnit sa, zmenit polohu, doplnit mineraly

emavargova
9. mar 2025

Zdravím vás, no ja ich mám už 3 deň dosť intenzívne. Každú minútu stále alebo aj kratšie.. mne to robí pred menzesom a keď zjem niečo čo mi vadí. Je to extrémne nepríjemne ich mať tak často 🥲

autor
9. mar 2025

@mariynka bola som na gastre nemám to mám laktozovu intoleranciu a reflux

@mamina7070 práveže nepozorujem ležala som v kľude na gauči a také zachvemie ale teda chrbtica boli riadne

luciar260
26. mar 2025

@emavargova ahoj , stale to mavas tak casto ? Ja ich mavam uz roky , mavala som ich malo 2-3x za den, niekedy nic, no cca posledne 3 tyzdne ich mavam velmi casto hlavne na vecer ked uz oddychujem, dufam ze je to len obdobie a vrati sa to do normalu

emavargova
26. mar 2025

@luciar260 ahoj, no ja som ich mala teraz posledné začiatkom marca to som mala menzes .. potom prestali objavili sa možno 1 za deň aj to nie .. a teraz mám pred ovuláciou a ako teraz ležím tak sú zas intenzívne a nepríjemne fakt nepríjemne. A tiež už ich mám roky ale čo sa mi deje teraz od nového roka vôbec tomu nerozumiem že prečo.

nikaeli
26. mar 2025

nedávno sme ti radili tu, vrátane mňa.. na čo ďalšia rovnaká diskusia? či táto bola prvá? 🤷🏻‍♀️ https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/su-moje-problemy-so-srdcom-a-krkom-normalne/#post-88926136

miky90
12. jún 2025

Ja sa s tým trápim dobrých 15rokov mam obdobia horšie alebo lepšie teraz ich už týždeň cítim vkuse aj 5-7000 tisíc denne je to des nikdy som si na ne nezvykol beriem aj betablokatory aj magnézium je to otras vtedy ma nič nebaví a som z toho na nervy tiež štitna v poriadku aj odbery pondelok mam zas holter väčšinou keď idem naň tak mam lepší deň že ich je par alebo nič v júli echo srdca som zvedavý ale už mal echo par razí a bolo v poriadku ale sedem rokov som nemal neviem človek sa bojí lebo je to mega nepríjemné