Extrasystoly v čase obeda
Ahojte vyše roka mi vždy okolo obeda začnú extrasystoly vkuse také chvenie.az do večera
Moze to byt vselico, histaminka, stres...ochorenie srdca...treba vysetrit na kardio alebo aspon ekg
Bohuzial to mam 20 rokov rozne obdobia...je to fakt hnusne...ja si vzdy v horsom obdobi pridam draslik 2xdenne banan , pohar zavaranych marhul, figy....skus mne sa zda ze to funguje
@zabka79 no mne už to trvá asi rok a pol bolo obdobie kľudu ale teraz je to rovnaké nonstop niekedy sa bojím že mi srdce zlyhá raz som išla na pohotovosť čo mi každý tretí úder vynechavalo hodinu vkuse za sebou ale tam mi ani EKG neurobili tak už mi len dala obvodná metroprolol a beriem denne na obed pol tabletky aj to som si naordinoval sama tak lebo ona kázala podľa potreby ale už viem že mi to vždy robí aj pred obedom síce ale menej výrazné
Tak ti dr isto povedala, ze extrasystoly nebezpecne nie su. Ved pises, ze aj Holter si mala dobry…
@guudy ale je to hnusné dennodenne tak strašné veľa vynechaní srdca
Ano, ja viem ake su extrasystoly. Holter nic neukazal. Ukludni sa.
Chapem, pamatam si ako som manzelovi vravela ze raz "nepridem domov" . Mne to hodili na psychiku ze preco sa sledujem, no nesleduj sa ked mi vyrazalo dych a mala som pocit ze koncim a xanax s tym nic neurobil
Ja sa s, tým trápim tiež roky možno aj 2
15rokov neviem si stále nato zvyknúť keď je toho veľa sa idem z toho zblázniť presne sú dni keď lepšie sú dni keď celý deň ich mam aj tisíce za deň zle spím z toho potom je to vždy ešte viac beriem aj draslík aj magnézium na betablokator holter som mal 3x zachytené boli aj komorové aj predsieňove teraz som mal týždeň ako tak pokoj a zas začali je to otrasne ešte ma čaká echo ❤️🔥je to hodne na psychiku
Ano, ja viem ake su extrasystoly. Holter nic neukazal. Ukludni sa.
@guudy no mám holter aj teraz a dnes teda od rána nonstop tak som zvedavá

Okej a co na to tvoj lekar?