icon

Extrasystoly v čase obeda

1. apr 2025

Ahojte vyše roka mi vždy okolo obeda začnú extrasystoly vkuse také chvenie.az do večera

guudy
1. apr 2025

Okej a co na to tvoj lekar?

zabka79
1. apr 2025

Moze to byt vselico, histaminka, stres...ochorenie srdca...treba vysetrit na kardio alebo aspon ekg

autor
1. apr 2025

@guudy že si to nemám všímať...

@zabka79 histaminka to nebude mám laktozovu intoleranciu bola som na gastre na kardio idem o 4 mesiace ale holter bol dobrý

zabka79
1. apr 2025

Bohuzial to mam 20 rokov rozne obdobia...je to fakt hnusne...ja si vzdy v horsom obdobi pridam draslik 2xdenne banan , pohar zavaranych marhul, figy....skus mne sa zda ze to funguje

autor
1. apr 2025

@zabka79 no mne už to trvá asi rok a pol bolo obdobie kľudu ale teraz je to rovnaké nonstop niekedy sa bojím že mi srdce zlyhá raz som išla na pohotovosť čo mi každý tretí úder vynechavalo hodinu vkuse za sebou ale tam mi ani EKG neurobili tak už mi len dala obvodná metroprolol a beriem denne na obed pol tabletky aj to som si naordinoval sama tak lebo ona kázala podľa potreby ale už viem že mi to vždy robí aj pred obedom síce ale menej výrazné

guudy
1. apr 2025

Tak ti dr isto povedala, ze extrasystoly nebezpecne nie su. Ved pises, ze aj Holter si mala dobry…

autor
1. apr 2025

@guudy ale je to hnusné dennodenne tak strašné veľa vynechaní srdca

guudy
1. apr 2025

Ano, ja viem ake su extrasystoly. Holter nic neukazal. Ukludni sa.

zabka79
1. apr 2025

Chapem, pamatam si ako som manzelovi vravela ze raz "nepridem domov" . Mne to hodili na psychiku ze preco sa sledujem, no nesleduj sa ked mi vyrazalo dych a mala som pocit ze koncim a xanax s tym nic neurobil

miky90
24. jún 2025

Ja sa s, tým trápim tiež roky možno aj 2
15rokov neviem si stále nato zvyknúť keď je toho veľa sa idem z toho zblázniť presne sú dni keď lepšie sú dni keď celý deň ich mam aj tisíce za deň zle spím z toho potom je to vždy ešte viac beriem aj draslík aj magnézium na betablokator holter som mal 3x zachytené boli aj komorové aj predsieňove teraz som mal týždeň ako tak pokoj a zas začali je to otrasne ešte ma čaká echo ❤️‍🔥je to hodne na psychiku

autor
26. jún 2025
@guudy

Ano, ja viem ake su extrasystoly. Holter nic neukazal. Ukludni sa.

@guudy no mám holter aj teraz a dnes teda od rána nonstop tak som zvedavá