icon

Extrémne padanie vlasov

sarah27
15. jan 2017

Poprosim zeny, len tie ktore maju s tym skusenost..Mam 30 rokov a 2,5 rocneho syna.Po porode mi extremne padali vlasy a nasadila som si Forcapil , ktory pomohol.Posledny pol rok zas registrujem extremne padanie a to az tak, ze som si vsimla 1centimeter stvorcovy ze mam vptedu, ako som nosila cesticku bez vlasov (plesinu)...Som z toho zhrozena....od novembra som brala Biosil a od vianoc co som si vsimla tuto plesinu opat Forcapil a som objednana ku koznej....
To ako ostanem plechava? Vlasov stale ubuda...Zaujima ma len, ci mi ta plesina vpredu doraste, mate s tym niektora skusenost? Poprosim aj o rady samponov...Forcapil jem, je to zevraj najlepsie na trhu.Je mi do placu.Dakujem

Strana
z2
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
sulky
17. okt 2021

@vlcik1 a ako dlho vam to uz trva?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
sulky
18. okt 2021

@vlcik1 a boli ste aj na vysetreniach?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
sulky
18. okt 2021

@vlcik1 aj mne vsetko vyslo ok. a co hormonalny profil u gynekologa? ten ste si dali robit? a zevraj to moze byt ac v crevach a zaludku problem. Alebo prekonany covid.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
sulky
19. okt 2021

@vlcik1 cozee? To ako toto moze povedat lekar? By som ho vymenila.

jandys12
3. nov 2021

Mne sa podarilo zastaviť padanie vlasov návštevou kožnej. Tá mi robila zmrazovanie vlasových korienkov dusíkom. Chodila som 1x do týždňa po dobu 4 mesiacov. Vlasy boli pružné,nelámavé a vyrastali mi nové...odporúčam. A je to plne hradené poisťovňou. No opať po roku vidim, že ich strácam..

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2