Femibion 1 - migrény počas snaženia sa

29. apr 2021

baby prosim vas nebolela niektoru hlava po femibione? Ja ho uzivam 3 tyzdne, skusala som vysadit, vsetko ok. Akonahle ho uzijem aspon 2 dni po sebe na 3.den mam hroznu migrenu ze si musim dat ibalgin 🥴 cim to je? Urcite to suvisi s uzivanim femibionu. Este sa len snazime o dieta.

uriva
29. apr 2021

V tehotenstve ibalgin? Iba ak paralen, ibalgin nie - ak sa snažíte, tak ok, ale bacha na to potom. A k Femibionu - mne robí zle, síce nie migrény, ale zle od žalúdka neskutočne (a dvojka ešte horšie ako jednotka). Som druhýkrát tehotná a zase - doktorka mi namiesto toho dala LejdyVita. Je to síce pre uchytenie vajíčka a pred tehotenstvom(presne čo potrebuješ), ale povedala, že to nevadí, hlavne sú to nejaké vitamíny - plus sa to rozpúšťa ako šumienka vo vode, chutí tak citrusovo, nezaťažuje žalúdok. Takže to zmeň a nasilu do seba netlač niečo, čo ti robí zle. Prípadne sú aj iné prípravky pre tehotné, ale tie nemám odskúšané.

kkovacovak
30. apr 2021

@uriva nie je tehotná. Treba lepšie čítať

kkovacovak
30. apr 2021

Ja som užívala inofolic lebo vraj je to topka na trhu. Po tom ako som sa dozvedela že som tehotná som začala užívať femibion. Bolesti som žiadne nemala ale skúste niečo iné. Liekov na tomto princípe je veľa. Pri najhoršom si skúste dávať len čistú kyselinu listovú. Je možné že vám vadí len nejaká konkrétna zložka. Vraj sú tieto ,,všeobecné,, vitamíny pre tehotné aj tak zbytočné a jedine čo na začiatku treba je kyselina.

uriva
30. apr 2021

@kkovacovak Ja čítam s porozumením a tak aj píšem - veď vravím, že MNE Femibion robil zle počas tehotenstva a ONA presne potrebuje tú LejdyVitu, ktorá je presne pre ženy snažiace sa o dieťa. A ibalgin som napísala kvôli tomu že nie, pretože koľkokrát žena zistí až po mesiaci, že je tehotná a tie 4-5 týždňov na ibalgine nemusí byť pre zdravie dieťaťa ok.

1didiana1
10. máj 2021

ako si ho uzivala? pretoze ja s nim mam skusenost aj pri snazeni aj v tehotenstve a teda problemy som nemala ziadne, predsa len neobsahuje nic take co by ti nejako uskodit mohlo, prave naopak ma zlozenie, ktore je pre telo velmi prospesne 🙂

lylyjana
10. máj 2021

ja som ho uzivala cele tehotenstvo, Femibion 1 potom 2 a teraz pocas dojcenia 3 a nic mi z neho nie je. No treba ho uzivat pocas alebo po jedle, nie na prazdny zaludok.