icon

Galvanická žehlička - skúsenosti

slnecnica82
4. máj 2018

Ahojte, rozmýšľam nad kúpou galvanickej žehličky na tvár..má niektorá z vás skúsenosti? Ďakujem

andoras
20. feb 2021

@lenusska87 áno mam. Píšem správu.

veronka30
21. feb 2021

@andoras aj ja by som chcela kúpit žehličku,ak má niekto za výhodnú cenu,má niekto foto pred a po určitom čase aká je tvar, výsledok

andoras
21. feb 2021

@veronka30 písala som vám.

viki1311
21. feb 2021

@dreammoda dobry den. ponukate este zehlicku na predaj? dakujem

bejulik
21. feb 2021

Baby mam ihned k odberu Galvanic aj s prislusenstvom. Normalne za cenu ako som kupila ja, nenavysujem.

silvia2001
21. feb 2021

@bejulik dobrý večer môžem vedieť cenu galvanickej žehličky od NuSkin?dakujem

bejulik
22. feb 2021

@silvia2001 písala som vam

matulat
15. mar 2021

@bejulik dobry den mozem poprosit cenu galvanickej žehličky? Dakujem

pamut
Odpoveď bola odstránená
veronka30
16. mar 2021

@pamut no vyzerá super,ale či ju aj niekto používa,a aké sú výsledky s ňou,tiež by som potrebovala galvanicku žehličku,ale tá cena tej nuskin je vysoká

bejulik
16. mar 2021

@pamut ktorá stojí 400 €?

bejulik
16. mar 2021

@veronka30 ja osobne ju používam už skoro 4 roky. A zaobstarala som si ju práve preto, že som so sebou už potrebovala niečo robiť, nie pre biznis. Za tie roky mam veľa fotiek kamošiek a známych ktoré ju používajú a ako sa im pleť zmenila aj na pohľad. Dokonca moja švagriná učí na umeleckej škole husle a kednju začala používať citeľne aj viditeľné cítila, že sa jej pleť zmenila, práve keď si prikladála husle k tvári. Ja na Galvanic nedám dopustiť. 😉

sono2
16. mar 2021

@bejulik Tiež som o nej rozmýšľala, len toto že keby dal niekto reálne fotky.
Ja mam pocit po pôrodoch že mi celkovo koža stratila elasticitu

bejulik
16. mar 2021

@sono2 píšem vám správu.

veronka30
16. mar 2021

@bejulik ktorý typ presne máte, ďakujem

majja007
16. mar 2021

@pamut 400€ je mozno internetova cena. Ale niektorí distribútori daváju za velkoobchodne ceny, alebo aj s 15% zlavou z velkoobchodnych cien. Ja mam tiez tak 2x do mesiaca zlavovy kod a hromadne objednavam za skvele ceny

fiviasebi
Autor odpoveď zmazal
skrinkaminka
17. mar 2021

@sono2 nepomaha to....osobna skusenost tak isto po porode. Efekt vydrzi tak 1-2hod po galvanizácii ☹ potom sa to vrati späť. Najlepšie na bruško ale aj cele telo je cvičenie a strava. Hadam neverite ze ovisnute bruško zmizne len používaním pristroja? ☹ odporučam za tie peniaze čo stoji galvanic investovat do kvalitnej bezeckej obuvy a pomalinky zacat behat a upravit stravu.....inak to nepôjde....moj názor 🙂

sono2
17. mar 2021

@skrinkaminka Nie, ja som sa zle vyjadrila. Brucho nie. Tvár. Ako nič hrozné tak ja mam 178 cm a 62 kg😊spevnujem doma nie stále sa mi dá a chce, nemám kde dat ani na minútu malé deti rada by som chodila behať.
Ale taká klasická položka v 38čke ja si práve doprajem lepšie krémy botox chodím, mám viditeľne menej vrások ale to spevnenie cítiť že tá tvár padá.
Nato som chcela.
Ale tak nedám 500 euro za chvíľkový efekt

vikinka292
17. mar 2021

Ja by som odporúčala zeitgard od LR. Osobnú skúsenosť nemám ale známe si ju veľmi chvália. Ja viem skôr pomôcť s cenou 😉

bejulik
17. mar 2021

@veronka30 na telo aj na tvár.

bejulik
17. mar 2021

@skrinkaminka nikto tu doteraz nepovedal, že stačí používať na brucho Galvanic a budete mat tehličky. Jasne, treba zmeniť životný štýl. Galvanic pokožku spevní a je vypnutejšia.

veronka30
17. mar 2021

@bejulik myslím od akej firmy

majja007
17. mar 2021

@sono2 akoze chvilkovy efekt? Tato galvanicka zehlicka pri pravidelnom pouzivani mení štruktúru pleti (omladzuje), stimuluje vlastny kolagen v pleti. Botox umrtví sval, ale plet nadalej starne, cize ked botox vyprcha, tak je plet viditelne starsia, (vid.žužovú, ktorá vo väzení nemoze chodit na botox 🤷‍♀️) samozrejme treba galvanicku pouzivat pravidelne ako ak kremy, ktore používate. Tie tiez nemozte pouzivat tak, ze si date raz za čas a čakáte výsledky. Takze pravidelnost je pri vsetkom dôležita 🙂

sono2
17. mar 2021

@majja007 neviem. Už som tu dvakrát čítala, že to je efekt na chvíľu na pár hodín.
Viem ako pracuje botox.
Len mi ide o to, že keď zaplatím za niečo 400euro chcem mať istotu že to aj funguje.

majja007
17. mar 2021

@sono2 taketo nieco moze sirit iba niekto, kto nikdy neskusal. Alebo vyskusal a cakal zazraky, ktore sa nedeju. Plet je na prvy krat viditelne hydratovana, ale az pravidelnym pouzivaním(zo zaciatku 2x tyzdenne) je vidiet vysledky

veronka30
17. mar 2021

@majja007 akú by si mi poradila,mám po 40 tke a potrebujem dodať pleti život, ďakujem

majja007
17. mar 2021

@veronka30 tak ja pouzivam od Nuskinu, inu som nepouzivala

skrinkaminka
18. mar 2021

@sono2 ja som chodila ku kozmetičke na ošetrenie celeho tela (talym valcekovym prostrojom) neviem ako sa to narychlo volá,ale bolo to uzasné zaplatila som aai 150€ a chodila som tam asi 2 mesiace, nielen ze sa vyformovalo telo ale aj celulka odišla( tu som mala na zadku hroznú) samozrejme strava robi vela 😉

skrinkaminka
18. mar 2021

@veronka30 pozor nie je všetko len o galvanickej zehličke. Keby tak uzasne fungovala tak tie staráie baby co robia nuskin by mali vyzerat pekne a nie strhano s vraskami (tot moja odpoved, videla som "vyššie"predstavitelky nazivo a poviem že nič moc a tvare vobec nemali hydratovane a ziarivé ako tu pani spomína 😉 takže za mňa je to čistý blud. Veď leby boli také zazračné tak ich maju v kozmet.salonoch a nie su len tak dostupne na predaj nemyslite?