Galvanická žehlička - skúsenosti
Ahojte, rozmýšľam nad kúpou galvanickej žehličky na tvár..má niektorá z vás skúsenosti? Ďakujem
@bejulik dobrý večer môžem vedieť cenu galvanickej žehličky od NuSkin?dakujem
@silvia2001 písala som vam
@veronka30 ja osobne ju používam už skoro 4 roky. A zaobstarala som si ju práve preto, že som so sebou už potrebovala niečo robiť, nie pre biznis. Za tie roky mam veľa fotiek kamošiek a známych ktoré ju používajú a ako sa im pleť zmenila aj na pohľad. Dokonca moja švagriná učí na umeleckej škole husle a kednju začala používať citeľne aj viditeľné cítila, že sa jej pleť zmenila, práve keď si prikladála husle k tvári. Ja na Galvanic nedám dopustiť. 😉
@sono2 nepomaha to....osobna skusenost tak isto po porode. Efekt vydrzi tak 1-2hod po galvanizácii ☹ potom sa to vrati späť. Najlepšie na bruško ale aj cele telo je cvičenie a strava. Hadam neverite ze ovisnute bruško zmizne len používaním pristroja? ☹ odporučam za tie peniaze čo stoji galvanic investovat do kvalitnej bezeckej obuvy a pomalinky zacat behat a upravit stravu.....inak to nepôjde....moj názor 🙂
@skrinkaminka Nie, ja som sa zle vyjadrila. Brucho nie. Tvár. Ako nič hrozné tak ja mam 178 cm a 62 kg😊spevnujem doma nie stále sa mi dá a chce, nemám kde dat ani na minútu malé deti rada by som chodila behať.
Ale taká klasická položka v 38čke ja si práve doprajem lepšie krémy botox chodím, mám viditeľne menej vrások ale to spevnenie cítiť že tá tvár padá.
Nato som chcela.
Ale tak nedám 500 euro za chvíľkový efekt
Ja by som odporúčala zeitgard od LR. Osobnú skúsenosť nemám ale známe si ju veľmi chvália. Ja viem skôr pomôcť s cenou 😉
@skrinkaminka nikto tu doteraz nepovedal, že stačí používať na brucho Galvanic a budete mat tehličky. Jasne, treba zmeniť životný štýl. Galvanic pokožku spevní a je vypnutejšia.
@sono2 akoze chvilkovy efekt? Tato galvanicka zehlicka pri pravidelnom pouzivani mení štruktúru pleti (omladzuje), stimuluje vlastny kolagen v pleti. Botox umrtví sval, ale plet nadalej starne, cize ked botox vyprcha, tak je plet viditelne starsia, (vid.žužovú, ktorá vo väzení nemoze chodit na botox 🤷♀️) samozrejme treba galvanicku pouzivat pravidelne ako ak kremy, ktore používate. Tie tiez nemozte pouzivat tak, ze si date raz za čas a čakáte výsledky. Takze pravidelnost je pri vsetkom dôležita 🙂
@sono2 ja som chodila ku kozmetičke na ošetrenie celeho tela (talym valcekovym prostrojom) neviem ako sa to narychlo volá,ale bolo to uzasné zaplatila som aai 150€ a chodila som tam asi 2 mesiace, nielen ze sa vyformovalo telo ale aj celulka odišla( tu som mala na zadku hroznú) samozrejme strava robi vela 😉
@veronka30 pozor nie je všetko len o galvanickej zehličke. Keby tak uzasne fungovala tak tie staráie baby co robia nuskin by mali vyzerat pekne a nie strhano s vraskami (tot moja odpoved, videla som "vyššie"predstavitelky nazivo a poviem že nič moc a tvare vobec nemali hydratovane a ziarivé ako tu pani spomína 😉 takže za mňa je to čistý blud. Veď leby boli také zazračné tak ich maju v kozmet.salonoch a nie su len tak dostupne na predaj nemyslite?

@lenusska87 áno mam. Píšem správu.