Gastroskopia v narkóze - aké to bolo?
Ahojte, caka ma gastroskopia v celkovej narkoze. Ako decko som si zazila toto vysetrenie bez narkozy a odniesla som si vdaka otrasnemu zazitku ked ma drzalo niekolko sestriciek a doktorov traumu do zivota😁 tie co ste absolvovali toto vysetrenie v narkoze, ake to bolo? Naozaj nic nie je citit? Ako ste sa citili po prebrati?
@blableblu ahoj a keď si bola v tej nsrkoze- koľko si musela byt v nemocnici? Od príchody do odchodu?
@katarinka89 nikolko za 20minut som sla spokojne domov ja som bola v novych zamkoch tam netrebalo ani predoperacne iba krvny obraz a ekg a to mi urobila moja obvodna
@zuzana76 zrejme u Klucha ....bola som tam aj ja včera a gastro ma zatiaľ obislo- musí ísť preč zlcnik ( kamene) ale to je pán doktor. Úžasný prístup, všetko mi u neho porobil a naozaj je zapálený pre túto prácu. Ešte mi dohodil aj chirurga na operaciu- za mňa je to topka
@rol76 ty si chlap- my ženy to moc v sebe rozoberali že čo ako bude prebiehať až si taky strach nanesieme že to inak nejde len s oblbovakmi. Radšej ďalších 6 pôrodov ako 1 hadicu do ust
@katarinka89 No neboj sa,aj sa som si dal pred vyšetreňím 2 mg Neurolu...🙂Aj ked som chlap,mal som pekný strach.
@rol76 😅
pridam aj ja skusenost. gastro v narkoze, sla som na kontrolu po 3 rokoch. narkoza ok, po zobudeni nic nebolelo. bol mi diagnostikovany reflux, co som sa divila lebo ziadne refluxove problemy som dovtedy nemala. horor sa zacal den po vysetreni. velka bolest krku-pazeraka, zaludka. nic som nemohla zjest. teraz je to 9 dni a ja som na tom rovnako. potrava sa mi vracia spat, neskutocne palenie zahy, bolesti na hrudi nemoznost spat. doktor mi podla mna riadne podrazdil pazerak, zaludok a mechanicky poskodil zvierac cim navodil reflux. predpisal mi lieky na dlhodobe uzivanie a dieta. mam 37 rokov a z relativne zdraveho cloveka som sa stala chorym,schudla som za tyzden 3 kila. nic nemozem zjest. az ked som s nim volala zevraj som zo spanku davila ze som cutliva ale popemravde mu neverim a uz sa budem oblukom vysetreniu vyhybat
Ahojte
Viem že je toto starý príspevok no zaujímalo by ma ako dlho ste boli v nemocnici tie ktoré vám to robili v celkovej narkoze ? Ďakujem za info
@siskaaksis bola som 2x a oba razy hned v ten den, robili to rano, zakrok trva par minut takze som sa stihla po narkoze este vybuvat doruzova a poobede sup domov
@lindus_esterka ďakujem pekne za info
Ahojte prosim vas ak vas niektoru bolel zaludok alebo hrdlo co vam pomohlo na ukludnenie 🙏??

@blableblu Ďakujem.