icon

Ginkgo biloba na rozprúdenie krvi

janula2511
26. jan 2021

Beriete niekdo ginko na rozprudenie krvi.?chcem si kúpiť lebo často sa mi točí hlava. A chcem vyskúšať či nie z toho dôvodu mám závraty že mi zle dokrvuje mozog. Máte skúsenosť?

ivanizna
26. jan 2021

Ja mám skúsenosť s ginkom, ale mne od neho strašne búšilo srdce 🙄

janula2511
autor
26. jan 2021

@ivanizna a kvôli čomu si ho brala?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
janula2511
autor
26. jan 2021

@bambulienka25 lenomze na orl čo mi zistia? Nič extra. Akurát ma pošle na vestibularne vyšetrenie.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
janula2511
autor
26. jan 2021

@bambulienka25 ja som raz bola už na vestibularne vyšetrení a som si povedala že nikdy viac. A na orl neviem čo by zistila z toho že mi nazrie do uší len

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
adriannasvk
26. jan 2021

@janula2511 skus ist za fyzio,mozno mas nieco zacviknute,ja som mala z toho zavrate a bralo ma len odpadnut....mala som aj betahistin od neurologa ale to som mala taky zavrat,ze sa vsetko so mnou tocilo a co pohyb to som vracala....potom som dostala ten tebokan a ten bol fajn,skus si ho dat ked ti bude blbo....len tazko je vybrat vhodny lebo mne tiez nesadol nejaky volnopredajny ale tento bol ok od dr.

vikusjk
26. jan 2021

@janula2511 ja som si ho kupila, lebo mam vzdy ladove ruky a nohy, ale vzala som parkrat a prestala som, ja som take bludy rozpravala z neho 🙈 doslova som "trepala"

lucinkaboz
8. aug 2022

Ja som užívala ginko, ale po 10 dňoch vysadila, oblievalo má teplo, návaly ako nízky tlak, pálenie rúk nôh ...nie každému vyhovuje