icon

Gynekológia v NZ alebo KN ? ktorú mi poradíte?

ingridkal
19. jan 2019

žienky idem na kyretáž a dost mám z toho obavy v NZ sú velmi mladé lekárky .... niekto mi radil,že v KN je lepšie...kto má aké skúsenosti prosím píšte ...dakujem

martul
19. jan 2019

@ingridkal mladé neznamená neskúsené, staré meznamena dokonalé

lindusss2016
19. jan 2019

Rodila som v nz aj v kn, v kn som lezala aj tyzden pred porodom. V nz je novsie prerobena gynekologia. V kn ale maju krasne nadstandartky, ak si na tom potrpis. Inak klasicke izby nie su bohvie ake, ale vydrzat sa to tam urcite da. Personal jednoznacne KN, v NZ som rodila len preto, ze Kn bolo docasne zavrete.

ingridkal
autor
19. jan 2019

@lindusss2016 no v NZ maju nadštandart len 1 izbu aj to len pre rodičky.....

sona96
19. jan 2019

Toto by zaujimalo aj mna. Ja rodim v marci a ked sa ma moj lekar opytal, ci budem rodit v KN alebo NZ (som zu Sturova),velmi ma od novozamockej nemocnic odradzal a prehovaral ma na Komarno. Dost ma to vydesilo, kedze som uz pre Nove Zamky bola rozhodnuta a jeho rakcia ma znepokojila.

lindusss2016
19. jan 2019

@sona96 chod do kn

ingridkal
autor
19. jan 2019

@sona96 ja som tiež zo šturova - som tu pristahovana no gynekologa mam este v NZ ale aj to chcem zmenit ktorý gynekolog v štúrove je najlepší ? ja už sa rodit nechystam 🙂 skor mam ine ženské tažkosti.... preto idem na kyret-čistenie pre krvacanie..... aj sa toho zákroku bojím radšej by som to riešila hormonami,ale uvidíme mala som zle vysledky preto mi nevedeli v NZ zákrok ani urobit kým sa nedám dokopy..... no už aj tam ženy mi radili radšej KN nemocnicu

sona96
19. jan 2019

Dobry gynekolog v Sturove? No tazka otazka. Ja som si vyberala systemom najmensieho zla, ale doteraz mi to bolo celkom jedno, kedze som sa tam len raz za cas ukazala na preventivku. Neviem koho by som si vybrala, ak by som mala nejake zdravotne problemy, alebo komplikovane thotenstvo. Sú tu na vyber traja a na vsetkych troch som pocula negativa, ale nechcem ich ohovarat, mozu to byt klebety a nechcela by som nikomu z nich krivdit. Ja chodim k Ulrichovi a som s nim spokojna...ale vyberala som si ho hlavne preto, ze u neho sa malo caka v cakarni. Teraz ked sa nad tym zamyslim, neviem, ci j to dobre znamenie :D :D

ingridkal
autor
19. jan 2019

ja som počula,že Ikréniyová je vraj dobrá lekárka vraj robila aj porody,ale sama neviem..... celkovo mám pocit,že tu v štúrove dajako chýbajú lekári...

bellabell
19. jan 2019

@sona96 kn 👍

anjelic
19. jan 2019

@ingridkal Ja som patrila k Mudr. Ikrenyovej keď ešte pracovala v NZ a pokiaľ sa nezmenila, odporúčam. Bola skvelá nielen ako lekárka, ale aj ako človek.

dominika126
19. jan 2019

Ja som v NZ absolvovala aj kyretaz, aj porod. Prvýkrát som tam pobudla len 1 deň, a úprimne, vtedy som napr.personal moc neriešila, keďže som mala sama so sebou čo robiť :-/ inak boli v pohode, dr ,ktorá mi robila zákrok má bola pozrieť ako sa mám, pricom nemusela.
Druhýkrát, teraz v novembri, pred pôrodom som si tam pár dní polezala a musím povedať,že personál na porodnici aj na šestonedelí super. Tak správaním, ako aj odbornosťou. Zaujímali sa,kontrolovali,lietali ako fredky,hlavne na šestonedelí. Tam sa fakt od rána do večera nezastavili. Na pôrod som síce mala dr.vybavenu, ale mala som urýchlene cisársky,v robote ten deň nebola,ani by nestíhala prísť,takže ma odrodili ti, čo tam práve boli.
Čo sa týkalo správania personálu, myslím,že veľa závisí aj od pacientky, čo zas odbornej stránky, nemyslím si, že treba NZ zatracovať. Sú tam mladí doktori,ale myslím,že sú odborníci. Hoci, pri pôrodoch je vždy 1 starší, skúsenejší a 1 mladší.