icon

Hanbím sa za prsia

michaela203
5. dec 2013

Ahojte zienky, uz asi tri mesiace trpim "depresiou" koli prsiam. Nielen ze mi pocas tehu dost narastli a su cele striove a padnute, ale co mi sposobuje denno denne trapenie su bradavky resp. "kruhy" okolo bradaviek (neviem ako sa im hovori). Tym ako mi narastli prsia sa roztiahli aj kruhy a kedze ani predtym neboli najmensie teraz su otrasne. Ved ich mam cez polku prs. Kazdy den pri sprchovani ked sa vidim mi je skoro az do placu. Mam 21 rokov a zachvilu budem rodit. A pravdou je vzdy som si na tele dala tak trochu zalezat. Toto uplne znicilo aj naznak sebavedomia u mna a velmi ma to trapi. Mozno sa niektora zasmejete, ale mne to smiesne nieje. Upravia sa mi prsia a bradavky po porode? Alebo to uz navzdy zostanu take velke? Mam strach ze sa po porode uz pred priatelom budem hanbit aj vyzliect. Uz teraz sa obraciam koli tomu chrbtom ked sa prezliekam ☹

Strana
z2
marianax
6. dec 2013

@michaela203 nemas vobec zac moja zlata uz sa netrap vsetko sa da do poriadku 😉 a keby nieco sme tu ozvi sa 🙂

sa3ka
12. jan 2014

http://www.chiramed.sk/prsia/úprava-bradaviek

Ahoj, to je stranka plastickej chirurgie. Bradavky sa daju kludne chirurgicky upravit, aj bez ineho zakroku (zmensenie, zvacsenie poprsia). Teraz kasli na to ako vyzeraju, dolezite je aby si mohla kojit a mala tak zdrave dietatko. Od toho prsia my zeny predsa mame. Zbytok je len detail a ako vidis, da sa stym nieco robit.

Strana
z2