icon

Hanbím sa za svoje prsia

allysonn
9. jún 2013

Prosim o nejake povzbudive slovicka ☹ Nie o rehotajuce sa prispevky,alebo o prispevky o tom,ze ako sa mozem hanbit pred muzom,ked ma miluje on a ja milujem jeho.

Kojila som jeden rok.Uz pred kojenim som mala prsia jednotky.Uz vtedy som sa trosku hanbila,ale co,boli male,ale pevne,stali same 🙂 No teraz je to katastrofa.Prestala som s dojcenim asi pred mesiacom a na co sa pozeram pred zrkadlom je tragedia.To,ze ovisli by ani nevadilo,lebo uz predtym tym,ze boli male boli vysoko,ale pohlad zboku na telo ma zabija.Tak som sa aj predklonila a to bol pohlad na nezaplatenie,mne tam visia snad len bradavky ☹ Ziadne gulate tkanivo ☹ Fakt len koza na tom vycucana bradavka a koniec.
V poslednej dobe sme sa s manzelom milovali len v tricku a tak,rychlovky,ved to poznate,ale teraz nanho nevysadnem ani za nic.Pred tym zrkadlom som sa rozrevala ako male dieta,viem,ze SOM DALA DCERKE TO NAJLEPSIE,co som mohla dat,NELUTUJEM TO,ale s tymto sa vysporiadat neviem,strasne sa hanbim ☹

Poradite mi nejaku poriadnu push upku aj za vela penazi,ale aby spravila aspon pred svetom kuzlo?
Poradite mi nejake cviky,ktore by mohli zabrat?
Ako sa vysporiadat s tymto problemom?Ved zena ma byt zenska a nie toto ☹

A ano,som si vedoma,ze na svete su ovela vacsie problemy,toto je zanedbatelne,ale momentalne ma prave toto trapi a nepomozem si ☹

billam
25. nov 2013

@liza2222 sú prsia tvoja obživa? Lebo inak to nechapem.

liza2222
26. nov 2013

@billam nie nie su

liza2222
26. nov 2013

@miskap2111 tebe to pripada pekne?

babaker
26. nov 2013

@liza2222 vymenim tvoje male a ovisnute za moje velke a pevne. taktiez vymenim detske pohladenie, prve slovko mama, prvy detsky usmev za prazdnu kolisku, pocit samoty, nenaplnenia... 😢

simca06022011
26. nov 2013

@liza2222 nie je to sama jazva, a tie jazvy ak teda pan chirurg vie sit velmi dobre zmiznu. Lepsie ako prsia po pas... ;) to co si sem zavesila je podla mna fotka nie dlho po zakroku. Aj pri vkladani silikonov nevyzera sitie nejak vabne, ale uplne sa to strati

liza2222
26. nov 2013

@allysonn maš určitu vyhodu ze u velmi male to by šlo aj vyplnou vlatnym tukom neuvazovala si,?ja nemam male ale psie uši 2tie nejde takto napravit,len rezanie a jazvy a to nechcem

liza2222
26. nov 2013

@babaker ja viem ze deti su viac ,neboj ,leen chcem i pripadat ako zena

liza2222
26. nov 2013

@simca06022011 videla som to aj nazivo a jazvy nezmiznu

simca06022011
26. nov 2013

@liza2222 no ja som to videla tiez a teda vidno neboli 🙂 a velmi zalezi od lekara a tiez od otho ako sa danej slecne hoja jazvy. Ale osobne si mysli, ze jazva hore dole je lepsie ako prsia po pas, ked pre nic ine tak kvoli napr. chrbtici. Ale to je zase ina tema, kedze tu sa riesi nieco ine.

liza2222
26. nov 2013

ja ich nemma po pass mam male 2vyušene och ako ponozky v plavkaqch je to zleeeee

liza2222
26. nov 2013

@simca06022011 pytala som sa aj lekara pri velkoti 2je najmenej upokojivy efekt lerbo vraj vidno najviac jazvy

liza2222
26. nov 2013

@simca06022011 pri velkych to ide aj cez poistovnu koli chrbtici,pri takych ako ja nie ,tiez nemam peniaze zvyšne

kuwait
26. nov 2013

jazvy po zmenseni su v tvare kotvy a su velmi vidiet,videla som to nazivo to radsej velke prsia ako vestonicka venusa nez tie jazvy,moja znama to ma urobene a ukazovala mi to 4 roky po zakroku,,mojho muza naplo vracat ked to videl ani mne nebolo vsetko jedno,v podprsenke to vyzera ok ale nahe hotovy masaker.

liza2222
26. nov 2013

@simca06022011 vieš ono to trapi ked vieš ze manzel a rad pozrie na babu co ma pekne ,aj ja mala ,,napišem to tak v posteli ssa citim zle a manzel mi tiez dal najavo ze lepšie je to v podprde ,nič moc pocit pre zenu ze sa uz nepači muzovi

simca06022011
26. nov 2013

@liza2222 ide to aj cez poistovnu a nabehas sa po vysetreniach dost dlho (aspon podla toho co som pocula, neviem z vlasnej skusenosti). Ale tak urcite su typy pri ktorych to nie je vhodne :( Ale tiez si treba ujasnit priority vzdy, bud je to pre mna dolezite a chcem aby som vyzerala k svetu alebo to pre mna nie je dolezite (aj tak vyzeram k svetu 🙂)) ) a nebudem vyhadzovat peniaze 🙂)) Optimisticky treba 🙂)) Su aj vacsie problemy... nadvaha 50kil... alebo strie od hlavy po paty... atd 🙂)) a to sa neda vyriesit ani pushupkou ani nicim 🙂

babaker
26. nov 2013

@liza2222 nuz. aj ja. 😢

simca06022011
26. nov 2013

@liza2222 a ja ti poviem, ze keby mi moj chlap nieco taketo povedal, tak uz si s prepacenim nevrzne doma. Takto cloveka deptat a trapit, hlavne ked je to vec, ktora sa viac menej neda zvratit je totalne necitlive a nevhodne a nech si hovori kto chce co chce... to uz nie je ani o uprimnosti ani nicom, ako totalnej drzosti.

liza2222
26. nov 2013

@kuwait tiez som videla take a nepači sa mi mastopexia-modelacia, pytala som sa aj ci to inak nejde iba pri uplne malych prsiach a neovisnutych moc sa da vlastnym tukom to je pekne ,pri mojich plackach nie ,och

kuwait
26. nov 2013

@liza2222 Netrap sa kup si krasnu sexy vystuzenu podprsenku a tu pouzivaj pri intimnych chvilach,ved niektorych chlapov prave to vzrusuje take polooblecene ,tu podvazok,tam pancuska ci sexy podprsenka,ozaj lepsie ako prsia s tymi jazvami,potom ti bude hovorit ze sa mu to hnusi

liza2222
26. nov 2013

@simca06022011 nadvaha 50kil prepač moj nazor to je vina tej osoby zhodit kila sa daju neverim ze nie jedine ak ma zena zdrav,problemy to je ine ale inak je to o lenivosti

simca06022011
26. nov 2013

@kuwait a niektorych aj tricko 🙂)) fakt...

simca06022011
26. nov 2013

@liza2222 ja som pisala ze su aj vacsie problemy.. nie o tom koho je to chyba 🙂

liza2222
26. nov 2013

@kuwale PRE MNA JE TAKE MILOVANIE O NICOM NIC Z TOHO NEMMA MYLSIET NA TO ZE AKO ZENA A MU UZ NEPACIM OD DETI NEVIEM CO JE ORGAZMUS

babaker
26. nov 2013

@simca06022011 uplny suhlas. vacsie problemy, ktore sa trickom, podprdou schovat nedaju. 😒

liza2222
26. nov 2013

@simca0602201čo sa tyka nadvahy ja odporučam kalanetiku okrem prs som si nou dokazala upravcit krasne potavu oblečena vyzeram ok ,neberte ako chvalu ale ako odporučanie

kuwait
26. nov 2013

@liza2222 nuz ale tou operaciou situaciu nezlepsis zas len budes v podprsenke,mala by si sa menej sustredit na prsia a viac koncentrovat na ine casti tela,zadocok,boky ved zena nema len prsia,Urcite to nieje take zle,ty sa velmi upinas na tie prsia a potom sa zbytocne traumatizujes.Pred milovani si uprav pekne tvar,daj si nejaku sexy priesvitnu kosielku,sexy podprsenku

simca06022011
26. nov 2013

@liza2222 to som hovorila ako priklad 🙂 ale kalanetiku velmi dobre poznam, cvicievam ju cca od 14tich 🙂) s prestavkou "materskou" 🙂)) ja mam sice cca 15kil navyse ale nie je to take kriticke, bohuzial ani treningy ani nic mi nepomohlo to zhodit a nakoniec mi diagnostikovali nejake ochorenia a teda cvicim o dusu, ked sa da 🙂)) a uvidime 🙂 ale prsia mam obrovske od jakziva, po porode katastrofa (a to som v tehu schudla a nie pribrala a nedojcila som vobec)... ale v mojom pripade plastiku neriesim, som povedala, ze to bude odmena za tych 15kil.. ked tak 🙂))

liza2222
26. nov 2013

@kuwait ved pišem ze operaciu nechcem nepačia a mi tie jazvy skušam cvičit na prsia kliky a spajanie dlani soju a neviem co este ale vadi mi to ako v poteli tak aj na kupku a tiez šaty ziadny vytrih ani v podprde to neurobi vadi mi to velmi

liza2222
26. nov 2013

@simca06022011 tebe tiez nezavidim tie velke prsia my zeny mame tie prsia na oštaru iba nechh ich odrezu

simca06022011
26. nov 2013

@liza2222 🙂))) jasne, bud sa nepaci, alebo sa musiem stale trapit kvoli nejakej chorobe atd.. ale tak vezmime si to tak, ze chlapi maju tiez "ostaru" 🙂)) neviem ako by sa nejaky nas partner citil keby sme mu povedali, ze tam dole nic moc teda... nech si skoci na plastiku, alebo sa ani neukazuje...